Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
bişi merak ediyorum opda dediginiz herşeyi yaptım yaklasık 25 msj yazdım ve ban yedim bunu nasıl açıtıracagız onuda yazında tam olsun

21musa21

Üye
volpan kardeşim ben 5 mesajı attım ama cer dosyasını tek indirebildim KEEYYY yok ortada şöyle bişey çıktı acaba cer ve KEYYY farklı zamanlarda mı veriyor şimdidennnn ÇOKKKK TEŞEKKÜRLERRRR

ÿ´ÎÏÂÔØ cer ºÍ
·Ö„eÊÕÈ¡ 1 ¸öOP±Ò​

ÄúµÄOP±Ò²»×ã​

JuaJua

Üye
VoLpan Gerçekten Çok GüzeL bi Döküman HazırLamışsın ELLerine sağLık.. İstediğim bi programı sertifikaLandırdım.. Bi de E65 in Son GünceLLemesini Kıracak bi Program BuLursak Süper oLacak... Kardeşim eLLerine sağLık..

--------------- Ekleme ---------------

21 Musa 21 Kardeş ikisi de aynı indirme böLümünde VoLpanın verdiği Linke tıkLa sertifika dosyaLarı görüntüLeniyo zaten.. Oradan Kırmızı oLan böLüme TıkLa sağ tarafta cer soL tarafta dosyası var ikisi de iniyo.. İndir KuLLan..

hakanm2006

Üye
arkadaslar siteye üye olamiyoruz harfleri dogru verdim cikartma toplama islemi dogru ama problemi anlamiyorum siteye bir türlü üye olamadim

21musa21

Üye
teşekkür juajua kardeş demek ki benimkinde bi sorun var o zaman bide tekrar alamıyorum herhalde bir sefer mi hakkım var??

triexoman

Üye
arkadaşlar pes etmeyin. benim 2. günün sonunda geldi. Bide opda sitesindeki reklam linklerine tıkladım bilmiyorum faydası olmuşmudur. Karışık gibi gözüküyo ama değil

asigsasi

asigsasi

Üye
Sağol

mustafaa.7

Üye
arkadaşımm ellerine sağlılkkkk.....tşekkürler...yalnızzz 5 10 mesaj meselesi nasıl olcakkkk.ben orayı anlamadım.

brkk620

brkk620

Üye
mesajları da yazdım bekliyorum
yarına çıkar inş. da işimize bakarız ;)

yildirim23

Üye
hocam çok teşekkür ederim

ben bu kadar kolay olacağını zannetmiyordum ama teşekkürler üstad saygıyla eğiliyorum 3 saatte sertifikayı aldım ve istediğim programı yüklüyorum teşekkürler ve saygılar

reetaos

Üye
Ben sertifikayı aldım dosyasınıda aldım ama hellox u atarken hala sertifika tarafından kısıtlanıyor yazıyor BİNPDA programını kullanıyorum sertifikalamak için. Niçin bu hatayı alıyorum ?..

ompa dan imei numaramı kontrol ettim doğru orda bi yanlışlık yok. sertifikanın tarihleride doğru 2012 ya kadar geçerliliği var. başlangıç tarihi de doğru.. ama hala kısıtlanıyor hikayesi oluyor

siberonik

Üye
En sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???

Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346

hotboy_ist

Üye
arkadaşlar sertifikayı aldım imeiyi de kontor ettim bi hata yok fakat signed yapıp dosyayı yükleyecegim zaman telefon yüklenemedi, sertifika tarafından kısıtlanıyor diye bir uyarı veriyor(5800). ne yapamam lazım bi çözüm bulamadım. teşekkürler şimdiden

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
En sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???

Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346
bak dostum telefonunu hacklemeye çalışmışsın daha önce abuk sabuk proğramlar kurmaya çalışmışsın telefonunun sertifikalandırma layını bozmuşsun telefonuna format at istediğin proğramı hatasız kurabilirsin

volpan kardeşim ben 5 mesajı attım ama cer dosyasını tek indirebildim KEEYYY yok ortada şöyle bişey çıktı acaba cer ve KEYYY farklı zamanlarda mı veriyor şimdidennnn ÇOKKKK TEŞEKKÜRLERRRR

ÿ´ÎÏÂÔØ cer ºÍ
·Ö„eÊÕÈ¡ 1 ¸öOP±Ò​

ÄúµÄOP±Ò²»×ã​
indirme hakkın bitmiş konulara yorum yaz indirme hakkın olmadan nasıl göreceksin indireceğin dosyayı

bişi merak ediyorum opda dediginiz herşeyi yaptım yaklasık 25 msj yazdım ve ban yedim bunu nasıl açıtıracagız onuda yazında tam olsun
spam mesaj yazdıysan yada anlamsız şeyler bu her forumda olduğu gibi oradada ban sebebi genede süreli oluyor banlar 10-15 güne kadar ban kalkar eğer hakaret yada sitenin huzurunu bozacak biyeş yazdıysan imei numaranı banned ediyolar süresiz ve çözümü yok diğer türlü ise 10 güne kadar açılmazsa ben konuşur açtırırım

Barrack

Üye
o kadar garip tr forumları arasında çok gü<el bir yazı tebrikler :D cer ve key2i bekliyorum inşallah gelecek.

hotboy_ist

Üye
bak dostum telefonunu hacklemeye çalışmışsın daha önce abuk sabuk proğramlar kurmaya çalışmışsın telefonunun sertifikalandırma layını bozmuşsun telefonuna format at istediğin proğramı hatasız kurabilirsin

indirme hakkın bitmiş konulara yorum yaz indirme hakkın olmadan nasıl göreceksin indireceğin dosyayı

spam mesaj yazdıysan yada anlamsız şeyler bu her forumda olduğu gibi oradada ban sebebi genede süreli oluyor banlar 10-15 güne kadar ban kalkar eğer hakaret yada sitenin huzurunu bozacak biyeş yazdıysan imei numaranı banned ediyolar süresiz ve çözümü yok diğer türlü ise 10 güne kadar açılmazsa ben konuşur açtırırım

yok kardeşim formatta attım ama bu sertifika hala aynı hatayı veriyor kafayı yicem ya

qaprice

Üye
kardeş mesaj atmadan indiremiyoruz da mesaj nerden yazılıyor yahu bi türlü bulamadım. böyle abuk subuk bişey çıkıyor ne dediğini bilen anlayan var mı

OPDA&#26234;&#33021;&#25163;&#26426;&#32593; &#25552;&#31034;&#20449;&#24687;

&#23545;&#19981;&#36215;&#65292;&#24744;&#21482;&#22312;&#27880;&#20876;&#26102;&#38388;&#36215; 1 &#23567;&#26102;&#21518;&#25165;&#26377;&#21457;&#24086;&#26435;&#38480;&#65292;&#35831;&#36820;&#22238;&#12290;

böyle diyormuş :)

Yani, kayıt izni ilanıyla sonra andan itibaren sadece 1 saat, lütfen geri üzgünüm çinceyi söktüm vallah.

izeeel

Üye
anlatım için cok tesekkurler ama, podadan cer ve dosyasını indirdim signsıs programında sectgim sis dosyasını yapmamam ragmen tlf aynı hatayı veriyor! hafıza kartını formatladım ama işee yaramadı. ltfn yardımcı olun

topal_solucan

Üye
1 gün beklemesek olmaz mı???????

siberonik

Üye

Birincisi telefonu hacklemek için daha hiç birşey yapamadım. Zaten hacklemektende vazgeçtim. Daha dosya yöneticisi program bile kuramadım sertifika olandan dolayı. Telefonun sertifikalandırma olayı nasıl bozuluyor onu anlamadım. Hiçbir program yüklenememişken nasıl bozulabilir. OPDA da sertifika aldım. Xsing programı ile programı sertifikalandırıyorum. Kuruluma başlıyor. Kurulum istekliri bittikten sonra yükelemeye başlayacakken daha önceki mesajda yazdığım hatayı veriyor.

Üst Alt