Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

topal_solucan

Üye
OPDA forumlarına mesaj atıktan sonra cer dosyası mail olark mı geleck bişze anlamadım yaw.....???yardımcı oalbilecek olan var mı????

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaslar ilk sayfadaki indirme işlemini gosteren resim acılmıyor....yardımcı oalbilecke olan var mı??

hotboy_ist

Üye
arkaşadaşklar " sertifika tarafından kısıtlanıyor sorununa çözüm yokmu allahaşkına kaç kişi beklioruz burda yardım

yasinnur

Üye
teşekkürler

siberonik

Üye
arkaşadaşklar " sertifika tarafından kısıtlanıyor sorununa çözüm yokmu allahaşkına kaç kişi beklioruz burda yardım

Sertifika sorunumu büyük ölçüde çzödüm. Bu da telefonda ki bir seçenekle oldu. Uygulama Yöneticisi->Ayarlar->Yazılım Yükleme seçeneği varsayılan olarak telefonda Sadece İmzalı olarak geliyor. Bu seçeneği Tümü olarak değiştirdiğimde sertifika sorunundan dolayı yükleyemediğim çoğu programı yükler duruma geldim.

meteorlift

meteorlift

Üye
konu için tesekkürler ama certifica kısmına girdigimde neden hala bişey gözükmüo anlamış degilim opdaya dün üye oldum 10 u geçik mesaj attım ve ban yemedigim halde hala bi tık yok

gvz123

gvz123

Üye
:oke:kocaman TEŞEKKÜRLER kardeş:oke:
-------------:yuru----:yuru-----------------

OPDA forumlarına mesaj atıktan sonra cer dosyası mail olark mı geleck bişze anlamadım yaw.....???yardımcı oalbilecek olan var mı????

ya arkadaslar ilk sayfadaki indirme işlemini gosteren resim acılmıyor....yardımcı oalbilecke olan var mı??
selam dostum eğer resimleri haala açamadıysan mail adresimi ekle e-posta olarak göndereyim
[email protected]

sensiz0606

Üye
saol dostum deneyelim bakalm

topal_solucan

Üye
2 gun gecti sertifika yok ortalıkta....20 tanede mesaj attım foruma:S

meteorlift

meteorlift

Üye
BİZİM SERTİFİKA olayı yalan oldu galiba :@

yalan oldu yalan olduuuu sertifika bana uzak oldu beni yaktın yıktın N95 bi pro yükleyemez oldum

hotboy_ist

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/opdanin-sertifika-hatasi-232975.html
arkadaşlar buraya yazdı. Opdanın sisteminde sorun var. evet sertifika hala veriyolar fakat sorun cıkıabiliyor tıpkı benimki gibi. 400.000 kişiye sertifika verdiler fakan suan için 1000 kişide sorun cıktı bunlardan biride benim. imei numaram için sertifika yapmamışlar o yüzden calışmıyor. Yetkililerle görüştüm opdadan msn de biraz konustuk adam bana bireysel olarak yapıp mailime yollayacak bugün.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
2 gun gecti sertifika yok ortalıkta....20 tanede mesaj attım foruma:S
arkadaşlar sabredin eninde sonunda gel,cek sana
merak etme karışıklık varmış sitede problem var 1 haftaya kadar gelir sertifikanız

lütfen konuyu okumadan sorun yazmayın çünkü sorunlarınızın cevapları konuda var

e_korn

e_korn

Üye
ya dostum dediklerini aynen yaptım ama senn 13'le başlayan yerde email var ve benim mailimi kabul etmıor napıcam beeennn:S

tmm sanırım hallettim teşk dostum umr çok beklemem...

borulce

Üye
eywallah bakalım işe yarıyacakmı

e_korn

e_korn

Üye
yaşasınnnn sertifikam geldiii!!!!! :D :D :D tekrar saol dostum valla o kadar işime yaradı ki:D

murat555

Üye
bu hatayi veriyo

seas

Üye
talimatları uyguladım ilk mesaj için belli bir süre geçmesi gerekiyor umarım sorun çıkmaz gerçekten süper bir çalışma teşşekkürler

murat555

Üye
simdide bu cikti

ahmet5151

Üye
merhaba arkadaşım ben senin dediğin gibi uyguladım cer dosyası geldi ama kaybettim yani alamadım ne yapmam gerek uğraşmaktan usandım yardımcı olursan sevinirim alırken bi hata oldu anlamadım bidahada kayboldu tekrar giriyorum imei numarımı olmuyo ne yapmam gerek aceba acil yardımm?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mail adresim [email protected]

cengsm

Üye
volpan,
eline sağlık
teşekkürler

sezerede

Üye
selam kardeşim.ben opda da 2 tane imei verdim i.sinin keyini indirdim cer kaldı.şimdi mesaj attım 2.cer ve indi.ama 1. imei göremiyor ve mesaj atmama rağmen göremiyor ve bulamıyorum.e mail yanlış diyor.bir yardım [email protected] EDİT: IMEI numaranızı paylaşmayınız

Üst Alt