Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

muratimin

Üye
bende takıldım oralarda daha doğrusu gelemedim ki oralara onun altında biyer var 5 10 mesaj yolla diye ben oradan yolladım sende dene istersen. ne yüklesem kabul etmiyo şöyleçok ii anlatan biride çıkmıyo bi türlü kör oldu gözlerim 3 4 gündür. ngagein kendi oyunlarıda gitti benim bulursan yardım bana da söyle sana zahmet.

--------------- Ekleme ---------------

1- ngage v1 20 1459 isimli dosyayı indirdim ama yüklemiyor.
2- bunu yüklemeye çalışırken hala hazırdaki n gage oyunlarıda gitti :) ne yapabilirim
3- heloOX 1.03 unsigned de yüklenmiyor sertifikamı lazım önce
4- sertifika işlemlerimi hazırladım 1 gün olmadı ama forumun başında gösterildiği gibi 5 soru alt alta olmuyor hani alttan kırmızıya basıp 2 -3 dk. bekliyceğimiz yer bende tek sıra ve ben 5 soruda yazdım orası otomatik mi dolacak.
5- bide dün telim 20 01 10 diye bi versiyon yüklemeye kalktı sonuçlandıramadı ama o yüklenmiş sanki biraz ağırlaştı tamalanamadı diye mi öyle oldu. yeni versiyonu nereden yüklerim.

bu konularda yardımcı olabilecek varmı

sizlerin bilgisi var mı bu konularda yeni gelen arkadaşlar

mahubey

Üye
beyler mantık bizim forumlarla aynı sitede mesajınız olmalı ki siteden yararlanabilesiniz. onun için 5-10 mesaj yazın diyolar. herhangi konuya teşekkür falan etseniz de olur.

muratimin

Üye
tamam mahubey ama nereden yapıyoruz bunları benim üye olduğum yer bi değişti nedense volpan ın dediği yere tıklıyorum ama çıkan yer farklı onedenle soruyorum nasıl mesaj atarız diye

ekranı yapıştıramıyorum ki bi görseniz bende çıkan sayfayı oraya kadar getirdik kaldık bir günde geçti.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tarif üzerine kaydoldum fakat opta sitesine 5-10 mesaj yazmam gerektiği yazıyor açıklamada fakat çin sitesinde forumlara nereden mesaj yazıcam bi türlü çıkamadım işin içinden
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaş nereden foruma mesaj yazacam gibi inmiyor gibi gelmedi gibi problemlerden bahsetmişler

şimdi mesaj yazmanız için size bir link verdim bu linke tiktayın oradaki karşınıza çıkan konulara sırayla teşekküredin sol altta onaylanan mesajlarınız için indirme hakkı kazanacaksınız cerve k ey dosyasını indirmek için gerekecek çince bilmeye gerek yahu rast gele tıkla mesaj yazma bölümü gelen yere teşekkür yaz yolla hepsi bukadar. bahsedilen problemlerin çoğu kouda var ama konuyu iyice okumuyorsunuz eriniyosunuz çünkü okumuş olsanız nereden mesaj yazacağınızıda linkinide görmüş olursunuz:nono:

sertifikası geleyen arkadaşlar site yöneticileri tatile çıkıyor büyüzden sitede aksamalar mevcut 1 haftaya kadar uzadığı olabilir umutsuzluğa kapılmayın sonuçta herkez alacak yeterki işleminizi doğru yapın ve konuda şurasıda şöyle olsa daha iyi anlarız dedğiniz bir yer varsa orayıda o şekilde değiştireyim

ssmuho

Üye
çok teşekkür ederim.

huseyinss

Üye
Kardeşim ellerine sağlık. Mükemmel anlatmışsın. Hiç bir sorun yaşamadan hallettim. :) Çok çok teşekkürler.

muratimin

Üye
sevgili volpan anlatımına ve yorumlarına lafım yok ama nedense ilk açıldığı gibi diil değişti benim için açılan sayfa imkanım olsa yollasam sana. senin orada açıklama yaptığın yerde alta alta 4 satır var sonları kırmızı altta basılması gereken yeri ve altına açıklama yapmışsın işte o bende ilk gün bir satırdı sonra değişti şimdi orayı bulamıyorum tıkladım mı farklı bir yere gönderiyor benim yeniden mi üye olmalıyım. yoksa başka bir yolu varmı. umarım anlata bilmişimdir. ii geceler teşekkür ederim

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
dostum yeniden id aç ama ilk id ni unutma yine yapmazsan ben halederim

ozkan555

Üye
Volpan Arkadaşım Çoooooookkkk Teşekkür Ederim Sonunda Başardım

--------------- Ekleme ---------------

Sonsuz Teşekkürler

kanaat3

Üye
üye ıldum bir hafta bekledim serifikam onaylanmış ama mesaj puanın yetersiz diyor bir türlü indiremiyorum mesaj yaza yaza yoruldum

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
üye ıldum bir hafta bekledim serifikam onaylanmış ama mesaj puanın yetersiz diyor bir türlü indiremiyorum mesaj yaza yaza yoruldum
konu verme çünkü aktif olmayan konulara cevap yazmak puanını artırmaz konu açmayı dene ama mantıklı bişeyler salla klsdfkj gibi yada thanx gibi bi konu açma mesela nokia error dye felan direk puan alırsın bir kaç konu aç tmm:oke:

shafak***

Üye
volpan çok teşekkür ederim hocam emeğine sağlık. opda sitesi benim imei noyu banladı galiba nasıl çözebiliriz?? şimdiden sağol...

triexoman

Üye
saol arkadaşım deniyoruz bakalım nasıl olcak ellerinie sağlık

adroit077

Üye
saol arkadaşım.
teli yeni aldım. fp1 ve fp2 olayı nedir?

ozkan555

Üye
Volkan Arkadaşım Opta Sitesinden İkinci Telefonum İçin ve Cer Dosyası İstedim.Bu gün cer ve dosyalarım çıkmış fakat inen dosyaları açmak için tıkladığımda bilgisayarıma bir proğram kuruyor cer ve dosyalarını göremiyorum.Webxls diye bir dosya.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.Savaş Özkan [email protected]

shafak***

Üye
volkan kardesim benim ban yiyen imei sorununu nasil çözebiliriz??? Yardimci olabilirmisin??

muratimin

Üye
belki biraz şansa oldu ama bende becerdim helloox yükleniyor şuanda sanırım bundan sonrası kolay ellerine sağlık kolay gelsin

ozkan555

Üye
Volkan Arkadaşım Yukarıda Size bazı Ayrıntılar Yazmıştım Fakat çin Sitesi ile uğraşırken nasıl olduğunu bende bilmiyorum sertifikamı aldım.Yardımların İçin sonsuz teşekkürler.Açıklamalarınızı ayrıntılı şekilde okuyunca yapmamak için hiç bir neden yok tekrar teşekkürler çalışmalarınızda başarılar.

wolfturk

wolfturk

Üye
teşekkür ederim kardeş

Üst Alt