bak dostum telefonunu hacklemeye çalışmışsın daha önce abuk sabuk proğramlar kurmaya çalışmışsın telefonunun sertifikalandırma layını bozmuşsun telefonuna format at istediğin proğramı hatasız kurabilirsinEn sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???
Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346
indirme hakkın bitmiş konulara yorum yaz indirme hakkın olmadan nasıl göreceksin indireceğin dosyayıvolpan kardeşim ben 5 mesajı attım ama cer dosyasını tek indirebildim KEEYYY yok ortada şöyle bişey çıktı acaba cer ve KEYYY farklı zamanlarda mı veriyor şimdidennnn ÇOKKKK TEŞEKKÜRLERRRR
ÿ´ÎÏÂÔØ cer ºÍ
·Ö„eÊÕÈ¡ 1 ¸öOP±Ò
ÄúµÄOP±Ò²»×ã
spam mesaj yazdıysan yada anlamsız şeyler bu her forumda olduğu gibi oradada ban sebebi genede süreli oluyor banlar 10-15 güne kadar ban kalkar eğer hakaret yada sitenin huzurunu bozacak biyeş yazdıysan imei numaranı banned ediyolar süresiz ve çözümü yok diğer türlü ise 10 güne kadar açılmazsa ben konuşur açtırırımbişi merak ediyorum opda dediginiz herşeyi yaptım yaklasık 25 msj yazdım ve ban yedim bunu nasıl açıtıracagız onuda yazında tam olsun
bak dostum telefonunu hacklemeye çalışmışsın daha önce abuk sabuk proğramlar kurmaya çalışmışsın telefonunun sertifikalandırma layını bozmuşsun telefonuna format at istediğin proğramı hatasız kurabilirsin
--------------- Ekleme ---------------
indirme hakkın bitmiş konulara yorum yaz indirme hakkın olmadan nasıl göreceksin indireceğin dosyayı
spam mesaj yazdıysan yada anlamsız şeyler bu her forumda olduğu gibi oradada ban sebebi genede süreli oluyor banlar 10-15 güne kadar ban kalkar eğer hakaret yada sitenin huzurunu bozacak biyeş yazdıysan imei numaranı banned ediyolar süresiz ve çözümü yok diğer türlü ise 10 güne kadar açılmazsa ben konuşur açtırırım

bak dostum telefonunu hacklemeye çalışmışsın daha önce abuk sabuk proğramlar kurmaya çalışmışsın telefonunun sertifikalandırma layını bozmuşsun telefonuna format at istediğin proğramı hatasız kurabilirsin
Birincisi telefonu hacklemek için daha hiç birşey yapamadım. Zaten hacklemektende vazgeçtim. Daha dosya yöneticisi program bile kuramadım sertifika olandan dolayı. Telefonun sertifikalandırma olayı nasıl bozuluyor onu anlamadım. Hiçbir program yüklenememişken nasıl bozulabilir. OPDA da sertifika aldım. Xsing programı ile programı sertifikalandırıyorum. Kuruluma başlıyor. Kurulum istekliri bittikten sonra yükelemeye başlayacakken daha önceki mesajda yazdığım hatayı veriyor.