dostum 3rd telefonlara yapamazsın eski model telefonlar gibi değil sistem al yap 356487759889848 n96 modelBu konuda herkezin içi rahat olsun çünkü bu konuda çok iyi araştırma yaptım. hatırlarsanız 2005-2006- yıllarında kaçak ltelefonlarla klonlanmmış telefonlar kapatılmıştı. o günden sonra her telefonun ImeI kendine has oldu. Yani sadece kendi telefonunda çalışıyor. ImeI benim ImeI ile başka bi telefonla çalıştıramazlar yeni telefonlar kopyalama olayına karşı korumalı olarak üretiliyor bu konuyu şu şekilde sordum müşteri temsilcisine (nokia) telefonumun ImeI numarısı 2. kişilerin eline geçese bunu kötü amaçlı kullana bilirlermi yada başka bir cihazda kullanarak legal hale getirebilirlermi o cihazı diye oda bana şu cevabı verdi.
kesinlikle bir sorun yaşamazsınız ImeI numarası sadece sizin telefonunuzda çalışır başka bir telefona uyarlanması size bir sorun yaşatmaz çünkü o size özel bir numaradır sadece sizin telefonunuzda devrededir başka bir telefonda çalışması mümkündeğildir.
Ayrıca yeni versiyonlarda signed yapmanın başka yolu yok illa opdaya başvurmak gerekiyor
Neden opda sertifika dağıtıyor ?
şuanda dünyanın en çok ziyaret edilen formu olarak gösteriliyor buda reklam parasının site olarak ilk 10 da görülebilme ihtimalini ortaya koyuyor sonuçta opdaya o sertifikayıu dağıtma iznini noki şirketi veriyor...
Saygılar
kardeşim benim şu an kullandığım makine kaçak ve imei numarası olarakda benim eski kullandığım nokia mın imeini kullanıyorum nokiayıcı seni klandırmış gel ben senin telinin nosunu istediğin tele yazayım ne dersin
http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143
usta ben bu işten bişey anlamadım gene ...optaya üye olmak gerekiyomu.... yada bunu nasıl kolay yaparız...bende n79 var...n gage programı silindi... bende n gage yi geri yüklemek istiyodum...nokia nın sitesinden yükledim telefonu kastı..başka yerlerden yüklüycem tel sertifika sorunu çıkarıyo.... yani uzun lafın kısası nasıl yapalım nasıl edelim ben anlamadım gitti bu işleri.... bi yardımcı olsan sevinirim...
şimdiden çok teşekkürle
ne yapabilirim