Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

silentlake

Üye
selam arkadaşlarr
kolay gelsin saygılarr

RZA2105

Üye
arkadaslar lutfen yardim edin.opdadan seritfika aldim ancak signsis programinda calistirdikda cer dosyasina falan her seyi giriyorum signsis dedikde cer errro yaziyor.lutfen yardim edin.ikincisinide alamiyorum imeilin bulundu diyo.vermiyo

T.TAMAY

Üye
You don't have certificate on this system yet, please click Application to apply first! arkadaşlar kırmızı yazı ile bu iletiyi veriyor ne demek istedigini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda herkezin içi rahat olsun çünkü bu konuda çok iyi araştırma yaptım. hatırlarsanız 2005-2006- yıllarında kaçak ltelefonlarla klonlanmmış telefonlar kapatılmıştı. o günden sonra her telefonun ImeI kendine has oldu. Yani sadece kendi telefonunda çalışıyor. ImeI benim ImeI ile başka bi telefonla çalıştıramazlar yeni telefonlar kopyalama olayına karşı korumalı olarak üretiliyor bu konuyu şu şekilde sordum müşteri temsilcisine (nokia) telefonumun ImeI numarısı 2. kişilerin eline geçese bunu kötü amaçlı kullana bilirlermi yada başka bir cihazda kullanarak legal hale getirebilirlermi o cihazı diye oda bana şu cevabı verdi.

kesinlikle bir sorun yaşamazsınız ImeI numarası sadece sizin telefonunuzda çalışır başka bir telefona uyarlanması size bir sorun yaşatmaz çünkü o size özel bir numaradır sadece sizin telefonunuzda devrededir başka bir telefonda çalışması mümkündeğildir.

Ayrıca yeni versiyonlarda signed yapmanın başka yolu yok illa opdaya başvurmak gerekiyor
Neden opda sertifika dağıtıyor ?
şuanda dünyanın en çok ziyaret edilen formu olarak gösteriliyor buda reklam parasının site olarak ilk 10 da görülebilme ihtimalini ortaya koyuyor sonuçta opdaya o sertifikayıu dağıtma iznini noki şirketi veriyor...
Saygılar

kardeşim benim şu an kullandığım makine kaçak ve imei numarası olarakda benim eski kullandığım nokia mın imeini kullanıyorum nokiayıcı seni klandırmış gel ben senin telinin nosunu istediğin tele yazayım ne dersin:)
http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143
dostum 3rd telefonlara yapamazsın eski model telefonlar gibi değil sistem al yap 356487759889848 n96 model

T.TAMAY

Üye
You don't have certificate on this system yet, please click Application to apply first! arkadaşlar kırmızı yazı ile bu iletiyi veriyor ne demek istedigini anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

emrereis51

Üye
ya kardeş herşey tamam opdada da oldu ama download kısmına basıyorum basıyorum gelmiyor ya indirme acil yardımmm!!!

T.TAMAY

Üye
kardeş bence internet dowland manager bigisayarına kur birde öyle dene bence..

--------------- Ekleme ---------------

ben sorunumu hallettim sertifikayı bekliyorum.

berzan72

Üye
ya arkadaşım dün ben bu siteden girişimi yaptım kaydımı yaptımda.ben şimdi nasıl giriş yapıpta alıcam cey mi bilmiyorum ya

--------------- Ekleme ---------------

abi lütfen şuan ordaysan şu msn adresine gelirmisin sen rica ediyrum lü[email protected]

murat555

Üye
13 15 veya 18 le baslayan numara neyin nesi anlamadim yardimci olurmusunuz nerden bulcam o numarayi

conqeror

Üye
ya arkadaşlar ben yapamadım okadar ugraştım.imei numarasını versem benim yerime yapsanız olmaz mı

kartal_07

Üye
emeğine sağlık kardeşim, güzel bir paylaşım yapmışsın. Bende şimdi kaydoldum. Takıldığım yer olursa pm ile ulaşırım.

volley15

Üye
teşekürler

crazy14

Üye
usta ben bu işten bişey anlamadım gene ...optaya üye olmak gerekiyomu.... yada bunu nasıl kolay yaparız...bende n79 var...n gage programı silindi... bende n gage yi geri yüklemek istiyodum...nokia nın sitesinden yükledim telefonu kastı..başka yerlerden yüklüycem tel sertifika sorunu çıkarıyo.... yani uzun lafın kısası nasıl yapalım nasıl edelim ben anlamadım gitti bu işleri.... bi yardımcı olsan sevinirim...

şimdiden çok teşekkürle

aa-tolga

aa-tolga

Üye
usta ben bu işten bişey anlamadım gene ...optaya üye olmak gerekiyomu.... yada bunu nasıl kolay yaparız...bende n79 var...n gage programı silindi... bende n gage yi geri yüklemek istiyodum...nokia nın sitesinden yükledim telefonu kastı..başka yerlerden yüklüycem tel sertifika sorunu çıkarıyo.... yani uzun lafın kısası nasıl yapalım nasıl edelim ben anlamadım gitti bu işleri.... bi yardımcı olsan sevinirim...

şimdiden çok teşekkürle

Rehber ve bilgilerini yedekle buradan yazlımını güncelle zaten N79 un kendi yazılımında varmış. otomatik gelir tekrar.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...lemi-olmadan-istedigin-dili-yukle-225547.html

Şimdiden kolay gelsin.

muratimin

Üye
anlatım falan on numara ama tek biyerde takıldım 1 gün sonra girip 5 sorumu soracağız evetse soru nasıl soruluyor.

baron62

Üye
Merhaba sayın volkan Kardeşim Çince Çiziklerden oluşan harflerin yer aldığı web sayfasından bu kadar anlatılır size teşekkür ederim.
Bende siteye üye oldum 15 e yakın bol bol teşekkür dolu ifadelerle forum sayfalarına mesaj yazdım ama 48 saat oldu çinliler bizim teşekkürleri pek anlamadı galiba daha sertifikadan bir haber yok umudumu yiitirmiş değilim inşallah gelir.
Emeğinizie sağlık teşekkürler saygılar.

muratimin

Üye
1- ngage v1 20 1459 isimli dosyayı indirdim ama yüklemiyor.
2- bunu yüklemeye çalışırken hala hazırdaki n gage oyunlarıda gitti :) ne yapabilirim
3- heloOX 1.03 unsigned de yüklenmiyor sertifikamı lazım önce
4- sertifika işlemlerimi hazırladım 1 gün olmadı ama forumun başında gösterildiği gibi 5 soru alt alta olmuyor hani alttan kırmızıya basıp 2 -3 dk. bekliyceğimiz yer bende tek sıra ve ben 5 soruda yazdım orası otomatik mi dolacak.
5- bide dün telim 20 01 10 diye bi versiyon yüklemeye kalktı sonuçlandıramadı ama o yüklenmiş sanki biraz ağırlaştı tamalanamadı diye mi öyle oldu. yeni versiyonu nereden yüklerim.

bu konularda yardımcı olabilecek varmı

ozkan555

Üye
Arkadaşlar Her şey için teşekkürler.Takıldığım nokta OPTA sitesine nereden 5-10 mesaj yazıyoruz birşey anlaşılmıyo çince bu siteden

muratimin

Üye
özkan sen sitedesin sanırım anlıyor musun bu konulardan biraz.

ozkan555

Üye
arkadaşım tarif üzerine kaydoldum fakat opta sitesine 5-10 mesaj yazmam gerektiği yazıyor açıklamada fakat çin sitesinde forumlara nereden mesaj yazıcam bi türlü çıkamadım işin içinden

Üst Alt