Peocawe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bak bir gecede %4 düşmesi gayet normal
htc Mozart wp7.8 hem de şarjı az gidiyor. Sorun bataryada. Ya batarya kalibrasyonu yapmalısın ya da yeni batarya ama konunun yeri burası değil.
Durduk yere %100den 10 dakikada %90'a düşmesine ne demeli ?
- - - Eklendi - - -
Çok özür diliyorum en cazip yer burası geldi ve çabuk ilgilenirler dedim, öyle de oldu zaten. ^^ gerekli yere taşıyabilirsiniz tekrar özür diliyorum.
Sen 3gs i niye biraktin?
bu arada elindeki cihaz sol yapılabilen harika bir custom rom desteği olan bir cihaz.
Orasını bilmemBenim sana tavsiye nasıl olsa almışsın bari bataryayı değiş toptan çözüm
Takdiri ilahi
920 kullanıyorum şarjım hiç de sorunlu değil. Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım. Gece bırakıyorum 12-1 de bırakıyorum 100, sabah 8de alıyorum elime yine 100.
Şarjda oyun oynuyorum bir kere bile kapanmadı ayrıca.
sol olarak yanlış yazmışım. Sol yani bootloader kilidini açarak custom rom yükleme. Cihazda wp7.8 var yazmışsın. Acaba unlock custom rom mu yüklü. Bakabilir misin.
Hemen sorunlu lafını ortaya atmamak lazım demişsin fakat iyide benim ki sorun değilde ne peki?durduk yere şarjı tükeniyor.
Yok yok sana demedimMesajların tamamını okudum ondan öyle yazdım, senin sorunun acayip evet. Normal bir telefon hiç kullanılmayınca 4-5 gün durabiliyor seninki yarım günde biter o zaman
İlk defa wp kullanıyorum, nereden anlayabilirim bunu? ama muhtemelen unlock'dur çünkü telefonu aldığım kişi yazılım uzmanıymış. Bu telefonuda yazılım için almış.
telefon Türkçe mi ingilizce mi.
5 gün içinde telefon bataryanin kalibrasyonunu tamamlar. Bu normal bir şey. Genelde her yeni alınan telefonda olur
settings'e gir sayfayı sağa çek background tasks'a gir çalışanlar neler kontrol et.
Telefonda Nokia drive yukluyse sistem unlock edilmiş. Yani custom rom yuklu. İstersen cihazini Turkce yaabilirsin ama yuklu olan rom batarya konusunda başarisiz bir rom galiba. Cihazin icin custom romlari araştirip iyi bir rom kurarsan sorunun kalmaz. Ayrica sistem unlock oldugu icin muhtemelen wph tweaks yuklu onu da bir kontrol etmek lazim. Acik olan bir suru ekstra ozellik olabilir. Settings/about sekmelerini takip ederek rom surum numarasini verebilirsrn daha fazla yardimci olmaya calişirim.
Şimdi ben sana gerekli olan romu bulup linkini vericem. Nasil kurulacagi konusunda da elimden geldigince yardimci olmaya calişirim. Muhtemelen telefondaki romu telefonu aldigin kişi yapmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?