Haber Samsung’un satışlarında düşüş gözlemleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kasmasa bile halen elime aldığımda cihaz boş bir kutu gibi geliyor. Çok kapalı bir sistem. Ayrıca cihazları da ucuz değil. İphone alırım daha iyi.
Anladım,
ama bu cevap bana taraflı hem de yanlı bir bakış açısı gibi geldi : ) )
Şaka bir yana tercihinize saygı duymak lazım.
iphone konusundaki tercihiniz tabiki daha iyi : ) )

Luck Star

Luck Star

Üye
Yanlı felan değil emin ol. İphone varken sıkıntıdan android geçmiş birisiyim benim android ile isim olmaz diyordum 2 sene öncesine kadar. Şuan bütün sistemler hakkında bilgi sahibiyim. Wp bir android etmez hiç bir zaman. He seven kullanıcısı için belki mutlu eder ancak benim için bir albenisi yok sadece l930un tasarımını beğendim. O da ucuz değil.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve bilal72
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yanlı felan değil emin ol. İphone varken sıkıntıdan android geçmiş birisiyim benim android ile isim olmaz diyordum 2 sene öncesine kadar. Şuan bütün sistemler hakkında bilgi sahibiyim. Wp bir android etmez hiç bir zaman. He seven kullanıcısı için belki mutlu eder ancak benim için bir albenisi yok sadece l930un tasarımını beğendim. O da ucuz değil.
Oğlum, 4 yıldır Samsung S modellerini kullanıyordu,
Bir ay önce iPhone 6 aldı, şu an çok memnun.

Luck Star

Luck Star

Üye
Oğlum, 4 yıldır Samsung S modellerini kullanıyordu,
Bir ay önce iPhone 6 aldı, şu an çok memnun.
Android i samsung ile deneyimleyen pişman olur. Daha yeni yeni arayüzü düzeltiyorlar. Htc Sony LG Nexus serisi dururken samsung'da android nedir ki :D

Ben de iphone 3 3gs 4 ve 4s kullanmış biriyim çekmediğim zorluk eziyet kalmamıştı. Android candır :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Android i samsung ile deneyimleyen pişman olur. Daha yeni yeni arayüzü düzeltiyorlar. Htc Sony LG Nexus serisi dururken samsung'da android nedir ki :D

Ben de iphone 3 3gs 4 ve 4s kullanmış biriyim çekmediğim zorluk eziyet kalmamıştı. Android candır :D
Galiba tercihlerde insan yapısı önemli rol oynuyor.
Ben masa üstünde L 920 yi elime alıp şöyle bir kurcaladığımda, gerek fiziki ve gerekse donanımsal olarak "işte aradığım telefon bu" demiştim.
Her ne neden se o kadar da incelememe rağmen Android ler hoşuma gitmemişti.

byAndroid

byAndroid

Üye

Yine o kadar yazdım laayynnn :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Forum kasıyorrrrrrrrrrrtrrr.

Luck Star

Luck Star

Üye
Artık kasmiyor. Sorun konu ismindeydi galiba :D

Emre

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 da root sayacı arttırmadan root atılıyor deniyor ancak kimse denememiş. Zaten bu olay sadece s6 için gündemde yani çalışmasını geçtim diğer modellerin için böyle bir şey yok bile.
Türkiyede deneyen yok YURT DIŞINDA denenmiş başarılı.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
edit.

Son düzenleme:
  • Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Siz hergün garantiye cihaz yolluyorsunuz heralde evdeki cihazların hiçbiri garantilik olmadı. Bence garanti o kadar da önemli değil cihaza düzgün baktıktan sonra kılıfını, ekranını önlemini aldığın sürece bir sıkıntı çıkmaz tabi kronikliler hariç :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Microsoft'un mobil cihaz pazarına kalıcı bir şekilde girmesine imkan yok bence, adamların doğasında var bu. Windows için yaptıkları en büyük yenilik başlat tuşunu kaldırmak olmuştu, aradan seneler geçti şimdi de güncelleme ile gelmesi gereken sistemi yeni OS diye tanıtıp başlat tuşunu ve menüsünü geri getirmeyi en büyük yenilik olarak sunuyorlar. Ne la bu böyle? 5 sene önce ezici bir şekilde pazar lideri olan Nokia'nın bugün geldiği duruma bakın, adamların ne kendilerine ait platformları ne de telefon üretecek birimleri kaldı. Böylesine büyük rekabetin olduğu mobil sektörde Microsoft gibi hödük bi şirketin başarılı olma şansı sıfır. Paralarını çarçur ediyorlar boşu boşuna.

Aynen aynen, aynı benim fikrimdesin. Adamlar çok katı davranıyor. Bu işin eri biziz, biz en zenginiz bizim dediğimiz olur gibi. 20 yıldır windows bilgisayarlarda stabiliteden eser yok gelmiş telefonda atar, gider yapıyor :D
Siz hergün garantiye cihaz yolluyorsunuz heralde evdeki cihazların hiçbiri garantilik olmadı. Bence garanti o kadar da önemli değil cihaza düzgün baktıktan sonra kılıfını, ekranını önlemini aldığın sürece bir sıkıntı çıkmaz tabi kronikliler hariç :D

En yeni cihazı ne zaman aldın ? Bak 3-4 sene önceki cihazlar taş gibiydi. Şimdi sonyler kutudan hatalı çıkıyor, samsung desen leke, ölü pixel vs vs. LG de ekran sararma ve kasada çatlak oluyor. Garantin varsa yolluyorsun sorununu hallediyorlar. Kronik sorunlu cihazların tek çözümü garanti. HTC de pembe kamera sorununu çözüyor mesela. Garantisiz telefon artık çöp.

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen aynen, aynı benim fikrimdesin. Adamlar çok katı davranıyor. Bu işin eri biziz, biz en zenginiz bizim dediğimiz olur gibi. 20 yıldır windows bilgisayarlarda stabiliteden eser yok gelmiş telefonda atar, gider yapıyor :D

En yeni cihazı ne zaman aldın ? Bak 3-4 sene önceki cihazlar taş gibiydi. Şimdi sonyler kutudan hatalı çıkıyor, samsung desen leke, ölü pixel vs vs. LG de ekran sararma ve kasada çatlak oluyor. Garantin varsa yolluyorsun sorununu hallediyorlar. Kronik sorunlu cihazların tek çözümü garanti. HTC de pembe kamera sorununu çözüyor mesela. Garantisiz telefon artık çöp.
En yeni cihazı 6 ay önce aldım

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
wp bazılarına göre güzel bir sistem olmayabilir ama ben elime lumia cihazlarını aldığımda içimde bir güven duygusu oluyor. Yani eline aldığında sağlamlık hissini veriyor insana. Samsung s4 aldım geçen sene ama ondan öyle bir his alamıyorum. Sürekli düşüp kırılacakmış gibi geliyor. Belki üstünde ki nokia etiketinden de olabilir bu.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Nokia sağlam bunda şüphe yok. Adamlar bataryayı metal kilifin içine koyuyorlar. Tasarımdan feda edip sağlamlık on plana alıyorlar. Ama bu işletim sistemi sağlam olduğu anlamına gelmez. L1520 ve L930 android olsa düşünmeden alırdım.

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi
tabikisi

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt