Haber Samsung’un satışlarında düşüş gözlemleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Knox sayacı yüzünden imei değiştirilip piyasaya sürülemiyor. Şu an lg en iyisi. Bence çok kısa zamanda lg hem samsung hem de iphone yi geçecek[emoji56]

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Knox sayacı yüzünden imei değiştirilip piyasaya sürülemiyor. Şu an lg en iyisi. Bence çok kısa zamanda lg hem samsung hem de iphone yi geçecek[emoji56]

Tasarım, kalite, donanım mükemmel ancak dayanıklılık zayıf biraz. Yere düştüğünde en çabuk ekranı kırılan cihazlar hep LG'de ancak tabiiki düşecek diye bir şart yok. En iyi yanı root, rom olayı serbest :D Garantiye giderken 5dk stock rom at olsun bitsin.

• Beğen
Tepkiler: bilal72
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tasarım, kalite, donanım mükemmel ancak dayanıklılık zayıf biraz. Yere düştüğünde en çabuk ekranı kırılan cihazlar hep LG'de ancak tabiiki düşecek diye bir şart yok. En iyi yanı root, rom olayı serbest :D Garantiye giderken 5dk stock rom at olsun bitsin.
lgde root serbestmi :zong:

Luck Star

Luck Star

Üye
lgde root serbestmi :zong:
Sayaç yok. Root at rom at sadece download modunda rooted yazıyor ama nafile. Stock rom atınca unrooted yazıyor :) ve teknik serviste staj yapıyorum anlamak imkansız. Anlasan da kanitlayamazsin.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

Karavelaa

Üye
Sayaç yok. Root at rom at sadece download modunda rooted yazıyor ama nafile. Stock rom atınca unrooted yazıyor :) ve teknik serviste staj yapıyorum anlamak imkansız. Anlasan da kanitlayamazsin.
LG de neden sayaç yokki acaba düşündürücü :D

Luck Star

Luck Star

Üye
LG de neden sayaç yokki acaba düşündürücü :D
Kullanıcı kazanmak için bence. Ben şuan samsung almıyorsam ilk sebebim sayaç. Sayaç olmasa root rom yapar kasan arayüzden kurtulurum. Mis gibi amoled ekranın keyfini çıkaririm :) ama şuan lg kendi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Güncelleme ve yazılımda çok iyi. Stock yazılım bile rom değiştirmeye gerek duydurtmuyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Samsunglarin önce ki çıkardığı modeller ne güzeldi sayaç derdi falan yoktu. Şuan kiler hep sayacli ama sayaç da sıfırlanabiliyor bildiğim kadarıyla

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 da root sayacı arttırmadan root atılıyor deniyor ancak kimse denememiş. Zaten bu olay sadece s6 için gündemde yani çalışmasını geçtim diğer modellerin için böyle bir şey yok bile.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tringle away ile sıfırlanır bildiğim kadarıyla. Zaten adamlar parça değişim vs. Sayaca bakmıyorlar. Yazılım işlerinde bakıyorlar sadece

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tarafsız bir gözle ve sosyolojik faktörlerle bakmaya çalışıyorum.
İnsanlar, doğar, gelişir, büyür ve ölür.
Şirketler ve markalar da öyle..
Bakınız Nokia ya, bir zamanlar üstüne kimse düşünülebiliyor muydu?
Oysa şimdiki haline bakın.
Geleceğin markaları iPhone ve Windows Mobile gibi görünüyor.
Donanım ve yazılım bölümleri ayrı ayrı olmalı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Windows Phone mu? Şaka yapma lütfen. Hem Windows hem w10 un hali ortada. Tek çözüm açık kaynaklı yazılım özelliği taşıyan androidde. Apple'ın bir ara batacagini düşündum ancak android 5 ile kötü bir ilerleme gösterdi. Şuan ne olur belli olmaz ama Windowsun geleceğini görmüyorum ben.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu yazdığınıs gelecekle ilgili sistem+cihaz bağlantılı yorumunu bir size hatırlatacağım.
Umarım yanılgıyı kabul ederseniz, bir fincan kahvenizi de isterim.

bilal72

bilal72

Üye
Windows da hotmail gibi sonu yakın.
Android en iyisi ve iphone tabi kalitesi tartışılmaz. Şimdilik bu iki yazılım ama ilerde ne olacak bilinmez

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows da hotmail gibi sonu yakın.
Android en iyisi ve iphone tabi kalitesi tartışılmaz. Şimdilik bu iki yazılım ama ilerde ne olacak bilinmez
Valla ileride ne olacağını ben görüyorum,
Microsoft Windows Mobile 10 ile ayak seslerini duyurmaya başladı.
Aslında microsoft un hem yazılım hem de donanım konusunda piyasaya çıkması sevindirici bir şey.
Çünkü, ne kadar rekabet olursa tüketici o kadar memnun olur diye düşünüyorum.
Ciddi kapışmaların yaşanması; Hem yazılım, hem donanım yönünden tüketiciyi daha da memnun edecek sonuçlar ortaya koyar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Wp10 kasıyor. Halen market yetersiz. Nerenin ayak sesini duyurdu? Doğru düzgün arayüz yok zaten.

• Beğen
Tepkiler: bilal72
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Wp10 kasıyor. Halen market yetersiz. Nerenin ayak sesini duyurdu? Doğru düzgün arayüz yok zaten.
Biliyorsunuz, kasması şu an için Teknik Preview sürümü olmasından kaynaklanıyor.
Marketin yetersiz olduğu düşüncenize katılmıyorum.
Çünkü, çok olmak demek yeterli olmak anlamını taşımaz.
Önemil olan az da olsa kaliteli olması.
Her neyse..
Ben microsoft un sahaya çıkmasına sevindim.
En azından faydalı bir rekabet ortamı oluşur ve bu kullanıcılara iyi yönde yansır.

0MG90

0MG90

Üye
Windows 10 Mobile kasmıyor arkadaşlar o gördüğünüz ön izleme sürümleri. Ayrıca bir çok eksik özelliği eklediler W10 ile, daha da eklenecek çıkmasına daha var Mobile için.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve bozkirdangelen
byAndroid

byAndroid

Üye
O kadar yazdım foruma bağlantı hatası verdi yawww :(

Luck Star

Luck Star

Üye
O kadar yazdım foruma bağlantı hatası verdi yawww :(
Ahah başıma kaç kere geldi bir bilsem. Acın acımızdır :)

Kasmasa bile halen elime aldığımda cihaz boş bir kutu gibi geliyor. Çok kapalı bir sistem. Ayrıca cihazları da ucuz değil. İphone alırım daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

Üst Alt