Knox sayacı yüzünden imei değiştirilip piyasaya sürülemiyor. Şu an lg en iyisi. Bence çok kısa zamanda lg hem samsung hem de iphone yi geçecek[emoji56]
Garantiye giderken 5dk stock rom at olsun bitsin.lgde root serbestmiTasarım, kalite, donanım mükemmel ancak dayanıklılık zayıf biraz. Yere düştüğünde en çabuk ekranı kırılan cihazlar hep LG'de ancak tabiiki düşecek diye bir şart yok. En iyi yanı root, rom olayı serbestGarantiye giderken 5dk stock rom at olsun bitsin.

Sayaç yok. Root at rom at sadece download modunda rooted yazıyor ama nafile. Stock rom atınca unrooted yazıyorlgde root serbestmi![]()
ve teknik serviste staj yapıyorum anlamak imkansız. Anlasan da kanitlayamazsin.LG de neden sayaç yokki acaba düşündürücüSayaç yok. Root at rom at sadece download modunda rooted yazıyor ama nafile. Stock rom atınca unrooted yazıyorve teknik serviste staj yapıyorum anlamak imkansız. Anlasan da kanitlayamazsin.

Kullanıcı kazanmak için bence. Ben şuan samsung almıyorsam ilk sebebim sayaç. Sayaç olmasa root rom yapar kasan arayüzden kurtulurum. Mis gibi amoled ekranın keyfini çıkaririmLG de neden sayaç yokki acaba düşündürücü![]()
ama şuan lg kendi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Güncelleme ve yazılımda çok iyi. Stock yazılım bile rom değiştirmeye gerek duydurtmuyor.Valla ileride ne olacağını ben görüyorum,Windows da hotmail gibi sonu yakın.
Android en iyisi ve iphone tabi kalitesi tartışılmaz. Şimdilik bu iki yazılım ama ilerde ne olacak bilinmez
Biliyorsunuz, kasması şu an için Teknik Preview sürümü olmasından kaynaklanıyor.Wp10 kasıyor. Halen market yetersiz. Nerenin ayak sesini duyurdu? Doğru düzgün arayüz yok zaten.
Demek ki, yazdıklarınız hoşuna gitmemiş : ) )O kadar yazdım foruma bağlantı hatası verdi yawww![]()
Ahah başıma kaç kere geldi bir bilsem. Acın acımızdırO kadar yazdım foruma bağlantı hatası verdi yawww![]()