Haber Samsung’un satışlarında düşüş gözlemleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung’un satışlarında düşüş gözlemleniyor
Ünlü akıllı cep telefonu üreticisi Samsung’un geliştirdiği akıllı cep telefonu satışlarında önemli derece de düşüş yaşanıldığı iddia ediliyor. Peki ama bunun nedeni ne?

Samsung’un satışlarında düşüş gözlemleniyor
Akıllı cep telefonu üretiminin piyasadaki en önemli ve en iddialı ismi olarak adlandırabileceğimiz Samsung, teknoloji dünyasının gündemine düşen ilginç bir haber ile birlikte sarsıldı.

Öne sürülen iddiaya göre Güney Kore kökenli üreticisi yeni geliştirdiği Galaxy S6 ve Galaxy S6 EDGE modellerinin satışlarında yaşadığı başarısızlıktan ötürü çöküşe geçerken, bu gerçeğin geçtiğimiz gün Oppenheimer analistinin gönderdiği mektup ile ortaya çıktığı iddia edildi.

Analistin gönderdiği mektuba baktığımızda; ‘‘2015 yılı içerisinde tanıtımını amiral gemisi olarak gerçekleştirdiğiniz Galaxy S5 Edge modelinde donanımsal farklılıklar karşımıza çıkıyor. iPhone benzeri metal bir kasa ile karşımıza çıkan cihazda, son teknoloji bir işlemci, kıvrımlı ekran ve ön yüzeyde parmak izi sensörü karşımıza çıkıyor.

Ancak bununla birlikte Samsung’un yazılım ve kullanıcı deneyimini konusunda oldukça az gelişme sunması, bir önceki cihazlarında arayüz ve Samsung uygulamalarının aynı olması kullanıcılar tarafından beğenilmiyor.’’

Pazar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiren analistler Samsung’un çok önemli stratejik hatalarda bulunduğunu ve bunlar arasında en başının ise şirketin yazılım yerine donanıma ağırlık vermesi olduğunu belirtiyorlar.

Karavelaa

Üye
Çok normal bence.Hala touchwizi çözemedi.İlk zamanlar hızlı 1 yıl sonra ölü+Kronik sorunlar+her zaman f\p>1

mustipa

mustipa

Üye
bende galaxy s6 tı vardı 1 ay kullandım kasmaya başladı ve ayriyeten çok ısınıyor

Emre

Üye
    Konu Sahibi
samsung asla batmaz batıramazlar Adamlar sadece cihaz üretmiyor
İşlemci tv çm vb

MaxipmaN

Üye
lagwizi çözmüyorlar niye allalım ki

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Biliydim böyle olcanı. Güncelleme vaadleri boşuma gitti.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
xmustx

xmustx

Üye
Galaxy S5 Edge modelinde donanımsal farklılıklar karşımıza çıkıyor. yazım hatası içerse de gerçekten müşteri kaybettiğine inanıyorum..

Karavelaa

Üye
Samsung böyle hataları yapmaya devam ederse ev ürünleri kalır ama telefon bölümü bitebilir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saf android kullansın rahatlasın, vıdı vıdılar bitmez. Note serisine touchwiz koy S serisine saf arayüz.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Karavelaa

Koradam

Üye
S6 da lag mag yok sadece geçiş efekti var . arkadaşın note 4 un de ki efektleri kapatınca normal bir şekilde çalışıyor efekti lag diye algilamayin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6'ya lollipop'un çubugu kaldı

byAndroid

byAndroid

Üye
Satışlar sadece kendi ülkesi yani güney Kore de düştü. Abd de payını artırdı ayriyeten haber de yanlış bilgi var s5 edge nedir kim yazdı acaba haberi :D

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Amerika Birleşik devletlerinde bir başka yapılan testte tüketicilerin en çok memnun kaldığı telefon ilk 3:
-Samsung GALAXY Note 4
-Samsung GALAXY Note 3
-iPhone 6

byAndroid

byAndroid

Üye
serdar_gs

serdar_gs

Üye
tek bi nedene bağlayamam ama geç gelen güncellemelerin kesinlikle katkısı vardır sammobile olsun xda maxicep samsunga çok kayan gördüm bi daha almayacam vs :D

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka ve B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
tek bi nedene bağlayamam ama geç gelen güncellemelerin kesinlikle katkısı vardır sammobile olsun xda maxicep samsunga çok kayan gördüm bi daha almayacam vs :D
başta @teknolojibaronu ben @serdar_gs ve diğer arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
"Kaymazmısın samsunguma?" kampanyasına hoşgeldiniz. :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Enes

Enes

Üye
samsunga da koalisyon geliyo :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve B.A.R.O.N

Üst Alt