berkcombil
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır olmaması lazım.Çünkü bu Amoled ekranlara özgü bir durum.aynı sorun wave 2lerde varmı?
Ekran parlaklığını 4 veya altında kullanmanı öneririm.Bu şekilde kullanan arkadaşlar problem yaşamadıklarından bahsetmişler.2 buçuk aydır kullanıyorum henüz bende böyle bir problem olmadı. Eğer olursa ve rahatsız ederse garantiye veririm muhtemelen. Sanırım bu wave lerin kronik bir problemi. Ekran parlaklığını 6. seviyede kullanıyorum.
Valla kardeş iPhone 4 hakkında bir bilgim yok.Forumda bilebileceklere sorsan daha iyi olur diyorum.Bunlar İphone 4 te olamaz demi
hocam son 16 gündeki ilanlara baktım 4 tane wave 1 ilanı gördüm. 3 tane galaxy s ilanı gördüm. 4 tane nokia n8 ilanı ve bir o kadarda iphne 4 ilanı gördüm.ikinci el piyasası olan sitelerede baktım nedense wave de bir artış görmedim. eğer sorun süper amoledden kaynaklanıyorsa profilinizde kullandığınız telefonda süper amoled. eğer süper amoled bu kadar sorunluysa galaxy s II neden süper amoled plas. bir wave kullanıcısı olarak telefonumdan memnunum ve senin telefonunda oluşan bir problemi herkese maletme. bu telefonların yüzde doksanının problemli olduğu bir yüzde ve bu denli şikayet görmedim. şuan ikinci el piyasasında en çok satılan telefonlara bakın hepsi mi sorunlu. bence çok yanlış bir değerlendirme olmuş ve bu telefonu kullanan arkadaşları zan altında bırakıyor.
Ekran parlaklığını 4 veya altında kullanmanı öneririm.Bu şekilde kullanan arkadaşlar problem yaşamadıklarından bahsetmişler.
----------Eklendi @ 23:44:24 ---------- Yazıldı @ 23:42:35 ----------
Valla kardeş iPhone 4 hakkında bir bilgim yok.Forumda bilebileceklere sorsan daha iyi olur diyorum.
Wave 2 Super Clear TFT ekran kullanıyor ayrıca üst çizilmez akranı ise İphone 4 de kullanılan camla aynı wave 1 dekeki farklı wave deki ekranın baş sorunu ölü piksel beyaz veya siyah 3 telefond egiştirdim aldıgım yerden bu son aldıgımda yoktu ölü piksel allahtan 3 .de buldukaynı sorun wave 2lerde varmı?
alakası yok kardeş.. sadece bu arkadaşa özgü bir durum değil, bu piyasadaki bikaç ay kullanılmış hemen hemen tüm wave s8500 de mevcut bir durum bu.. nedenide super amoled ekranın yapısından kaynaklanan bir durum.. sonuçta yanma oluyor diye telefonu satmamız gerekir anlamına gelmiyor bence.. garanti değişiyor, birçok wave kullanıcısı değiştirtti ekranı garantiden.. Ayrıca Galaxy S II çok muhteşem özelliklere sahip bir telefon.. e öyle özelliklere sahip bir cihaza super amoled plus ekran gitmezde ne gider..zamanla yanma oluyor diye böyle muhteşem bi ekranı galaxy s II den esirgermi Samsung... kalite meselesi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?