Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

baser26

Üye
Arkadaşlar son nokta koyulsun boşuna tartışmaya gerek yok wave den once mılyarları dokup de sımdı elınde patlayan adamların fanatıklıgını takmayın adama iphone la wave arasındakı farkları anlatmaya calıstımda adam yıne sen ıphone kullandın damı konusuon dedı 3g m var dı dıorum sonrakı msjda yıne kullandınmı ıphone dıyor neyın tartısmasını yapıyımkı ben daha hele hele iphone 4 deılde iphone 4g diyen bir adamla.

wave kullanan wave den . iphone kullanan iphone dan memnunsa sorun yok kardeşim ben dedım + ları bunlar benzerlıklerı bunlar eksıklıklerı bunlar. moderator gelır yıne sen iphone kullandınmı der bu mesajımdan sonra neyın acısını yaşıyorsa içinde bilemicem :)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
arkadaşlar son nokta koyulsun boşuna tartışmaya gerek yok wave den once mılyarları dokup de sımdı elınde patlayan adamların fanatıklıgını takmayın adama iphone la wave arasındakı farkları anlatmaya calıstımda adam yıne sen ıphone kullandın damı konusuon dedı 3g m var dı dıorum sonrakı msjda yıne kullandınmı ıphone dıyor neyın tartısmasını yapıyımkı ben daha hele hele iphone 4 deılde iphone 4g diyen bir adamla.

Wave kullanan wave den . Iphone kullanan iphone dan memnunsa sorun yok kardeşim ben dedım + ları bunlar benzerlıklerı bunlar eksıklıklerı bunlar. Moderator gelır yıne sen iphone kullandınmı der bu mesajımdan sonra neyın acısını yaşıyorsa içinde bilemicem :)

+19997

atakax

atakax

Üye
Kendi görüşümü söyliyim sizlere bada daha çok yeni bir işletim sistemi neyin ne olacağı belli değil özellikleri güzel olabilir cihazın ama işletim sistemi hakkında çekimser olmalıyız daha bir kaç cihazda daha yaygınlaşmalı ondan sonra alınmalıdır derim hem destek hemde işletim sisteminin geleceği açısından mesela samsung androide yöneliyor artık tüm dünya gibi belki badayı burakıp tüm gücünü androide ayıracak o telefonu alanlarda ortada kalacak kim bilir her şey olabilir sistem üzeirnden 4-5 ay geçmesi biraz oturması ve yaygınlaşması gerek ;)

Ozan

Ozan

Admin
Bence ikisi çok farklı konsept iphone tarafında biraz iphone kalitesini hissedip, kısıtlı olsam da olur diyenlerin tercihi söz konusu ancak wave kesinlikle hafife alınacak bir telefon degil bunu bizzat birkaç gündür araştırıyorum.

iphone 4 alacakken vazgeçip aklımı karıştırabilen tek telefon samsung wave şu an ki Nokia n900 kullandıgımı da hatırlatayım size :)

positive+

Üye
şuan samsung wave piyasadaki en iyi telefon diyebilirim ve iphone 4ü devirebilecek bi telefon ayrıca iphone fark atabilecek bir sürü telefon var n8 ve n900 gibi

caneryendi

caneryendi

Üye
Arkadaşlar wavede son nokta facedeki videoları telefonunuza indirebiliyorsunuz bugün buldum sanki altın bulmuş gibiyim :) bu telefon aşmış yaww valla çok seviyorum telefonumu... Widgetlerden feeds & update yi ekranınıza taşıyın oradan faceyi göreceksiniz ayarlarıda var zaten oradan videoya tıklayın size uyarı geliyor ona ok diyorsunuz video telefonunuza iniyor dosyalara direk kaydediyor valla muhteşem birşey bu waveeeeeeeeee

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

WBP

WBP

Üye
Samsung'un telefon sektöründe baya bi gelişiyor ve dahada gelişeceğine inanıyorum.

Seviyorum seni Samsung :)

ceylanbey

Üye
    Konu Sahibi
en buyuk baba tel bu ya

Ozan

Ozan

Admin
Ve ben de iphone 4 den vazgeçerek samsung s8500 wave aldım oldukça memnunum inanılmaz güzel eksigi kusuru olmayan bir telefon. İnce ve hafif herşeyden önce. Özellik için ağır ve kalın telefonlar kullanmaktan sıkıldım o yüzden bu çok iyi geldi. Onun dısında bada os yeni bir sistem tabiki, elbet eksikleri olacaktır ancak açık kaynak kodlu bir sistem olması bizim lehimize bir durum, oldukça fazla yazılım gelistirilecek zira samsung artık akıllı telefonlarına muhtemelen bada os entegre edecek.

ceylanbey

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısn ozan kardes bıde ban su ınternetayarlarını bı anlatsan vodafone um aylık ınternetpakketı aldım bosu bosuna

hasanmalatya

hasanmalatya

Üye
i-phone 4 mü? :))))))))))))))))))))) iade rekoru kırarsa şaşırmayın.

americanboy

americanboy

Üye
son noktayı koyayım burdan nadir abiyede sesleniyorum :D abi son zamanlarda samsung wave i çok araştırıdm bu telefonu samsung tan ayrı bi telefon gibi gör yani baştan tasarlanmış bir tel samsungun yeniden doğuşu gibi iphone 4 ü dahi bu telefon ezer tamam iphone ayrı bir fenomen ona sözümüz yok zaten bende bir iphone cuyum ama tarafsız olarak bakıyorum
ve özellik bakımından wave diyorum adından da anlaşıldığı gibi yeni bir dalga bu wave

__black__

__black__

Üye
samsungu hiç sevmezdim ama bu telefonu görünce düşüncem değişti şahane bişey iphona boşuna o kadar para vermeyin derim alan pişman olmaz

viranufuk

viranufuk

Üye
valla ben aldım dayanamadım 2 hafta oldu alalı tel gerçekten güzel kullanışlı fakta uygulama bakımından çok eksiği var mesala tema bulamadık daha samsungaapp dede nfs dışında etkileyici uygulamalar yok ama çıkar heraldee yeni işletim sistemi olduğu için bekliyecez

batuhan TEMEL

batuhan TEMEL

Üye
Kendi görüşümü söyliyim sizlere bada daha çok yeni bir işletim sistemi neyin ne olacağı belli değil özellikleri güzel olabilir cihazın ama işletim sistemi hakkında çekimser olmalıyız daha bir kaç cihazda daha yaygınlaşmalı ondan sonra alınmalıdır derim hem destek hemde işletim sisteminin geleceği açısından mesela samsung androide yöneliyor artık tüm dünya gibi belki badayı burakıp tüm gücünü androide ayıracak o telefonu alanlarda ortada kalacak kim bilir her şey olabilir sistem üzeirnden 4-5 ay geçmesi biraz oturması ve yaygınlaşması gerek ;)
tam tersine samsung androidden uzaklaşıp kendi işletim sistemini kurdu ve artık bu işletim sistemi üzerinden devam edecek.ayrıca gayet başarılı işletim sistemi yapmışlar bunun üzerine giderek ve güncellemelerle birlikte androidi geçeceğine inanıyorum..:hmmm:hmmm:hmmm

:::burak:::

:::burak:::

Üye
5800 almak 500 tl ,iphone almak 1500 tl wave almak paha biçilemez!!!!!!!!!!

merdo85

merdo85

Üye
wave kullanıcısıyım. face den izlediğim videolar ilk başlarda tamamen iniyodu sonra videonun bikaç saniyelik bölümü inip kesilmeye başladı.yani video tamamen inmiyor ve hata veriyor.aynı sorunu yaşayan varmı yada yardımcı olacak.şimdiden teşekkürler

Zlatimovic

Üye
Samsung wave fiyatı bakımından mükemmel bir telefon htc'lere nokia'lara iphone'lara o kadar para verene kadar samsung wave alınmalıdır bence(parası olan için deil tabiki)

tabiki iphone cok daha iyidir en başta apple güvencesi var...

zaten karsılastırılıo sadece...

demek istediim o fiata böle baska bir telefon yok....

Üst Alt