Samsung Star Artık yeni bişeyler yapma vakti gelmedimi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Artık yeni bişeyler yapma vakti gelmedimi?
Evet arkadaşlar telefondan iyice sıkıldım ve telefonda bazı kronik sıkıntılar var.Bunlar;
1-Bazı gelen mesajları göstermiyor
2-Kasılma sorunu var mp3 çalarken kasıyor telefon
3-Arama cevaplarken ve kapatırken 2 3 saniye bekliyor
4-Telefonda hiç efekt yok samsung un en kötü tellerinde bile bi kaç menü efekti var ama star da neden yok anlamış değilim.
Eminim çoğu arkadaş bu sorunlardan müzdariptir.Acaba firmanın bu sorunlardan hiçmi haberi yok kaç aydır bi güncelleme yayınlamadılar.Bari biz bişeyler yapmaya çalışalım.Öneriler?

gunay45

gunay45

Üye
valla star için bişey yapma vakti geldide geciyo bile ve bu arada samsung müşteri kaybediyo bundan eminim şahsen ben telefonumu değiştirmeye çalışıyorum şuanda LG GM735 almak için müthiş çabalarım var eğer bu boyle giderse herkez stardan vazgecer ben hala çok beğeniyorum starı ama samsung ne bi güncelleme nede adam akıllı uygulama çıkarıyo

monsmons

monsmons

Üye
ilk iki sorun tel hafızasını temizlemek ve ufak bi format koduyla giderilecek sorunlar diye düşünüyorum olmadı servis diye birşey var değil mi. İyi de arkadaşlar telefondan ne beklediğimize göre değişir bu eğer efekt filan istiyorsan çin telefonu al bence ben kullanmıştım her yerinden ayrı efekt fışkırıyordu. Birde zaten çok işlevli aman aman bir telefon değil herkes bunu bilerek aldı bu telefonu ve kimseye zorla satmadılar yani samsung starı alırsın ve kullanırsın ki başka birşey bekleme hakkın yok samsung ta zaten bu telefon güncelleme desteği sunmaz diyor sürüm yükseltirsin anca oda herhangi bir görüntü değişikliği oluşturmaz (servis firmwaresi). Birde bence bir telefonun ömrü en az birbuçuk iki yıl olmalı tüketim toplumu sadece değiştirir ve üretmez ufak hevesler uğruna üretim nedir unuttuk unutturdular galiba. Saygılar.

enex_enes

enex_enes

Üye
Valla ben bu telefonu alırken çokda bişi belemedim yani 400 lira para verdim aam sonuçta yazıodu orda özellikleri

--------------- Ekleme ---------------

Güncelleme yayınlığıcağınıda sanmıorm

gunay45

gunay45

Üye
arkadaşlar tamam özelliklerini bilerek aldık ona sözümüz yok ama adam gibi çalışan uygulama bile yok ki bir sürü mp3 player yukledim hiç bi mp3ü tanımıyo video programı yukluyon videoları tanımıyo telefon şık özellikleri güzel ama yuklenen hiç bi java program tam olarak çalışmıyo bugun bi 6300 alsan bile dünyaca program ve oyun yüklüyosun ve 10numara çalıştırıyo ben nokia yı övüyorum burda ama halbuki hiç seviyorum nokia yi yani anlatmak istdeiğim şu adamlar ne yaparsa yapsın zaten telefonun içindeki orjınal özelliklrde değişiklik yapamaz onu biliyorum ama uygulama çkartıp biraz olsun bizi telefona bağlamalı diğe düşünüyorum

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Sorunda o zaten telefondan fazla bişey beklemiyorum ama şu anki durum beklentileriminde altında.Hem mp3 oynatırken kasan bi telefon olurmu şahsen bunu sadece star da yaşadım.6630,6300 hatta 3660 da bile mp3 çalarken hiçbişey olmuyordu.Benim istediğim bazı basit sorunlara el atmaları.Bu sorunlardan çoğu kişi bıkkın başka forumlarda da takip ediyorum.Telefon şu an kendi özelliklerini tam olarak göstermiyor bence.

SAINT1

SAINT1

Üye
Mp3 oynatırken yada video oynatırken ben kimsede duymadım kasıyo falan gibi şikayetler.Bence senin telefonda bir arıza var.

ege970

ege970

Üye
yok saınt bendede var ama sadece müzikde mesela müzik aç..arka planda calıssın o sen kapat herşeyi en basa gel bir menuye gir bak menu yavas geliyo fln

SAINT1

SAINT1

Üye
Bişey olmuyor hatta müzik çalar widget'ini de widget menüye attım heryere girip çıkıyorum en ufak bi yavaşlama yok.
Ben telefon hafızasını çok geniş tutuyorum rehber,ajanda zil sesi vs... zımbırtılardan başka bişi yok.Ondan olabilirmi?

enex_enes

enex_enes

Üye
bence kasmaması imkansız gibi bişi telefonun baya bi boş olması lasım kasmaması içn
Samsung telefon falan güncellemio tekrar bi telefon çıkartıo kaç tane telefon oldu yok samsung star tv yok monte yok bilmemne güncelleme yerine direk telefon çıkartıo :D

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlara acil eğilmemiz gerek arkadaşlar.

kivana

kivana

Üye
valla benim de öyle abartı bir sorunum yok ... kasma olayı bir tek internet koptuğunda oluyor ama o da olacak okadar ... ayrıca neden başka mp3 video proları arıyorsunuz anlamıyorum zaten kendi video, mp3 oynatıcıları gayet yeterli ... benim bir kaç beklentim vardı yarısını karşıladım... şuan sensörlü araba yarışı , internetten tv-video izleme ( bolt dışında ), rapidden veya benzerlerinden dosya indirme ve uygun navigasyon prosu bulma ( şuan bir tane buldum kurcalama aşamasındayım) sorunlarını çözemedim ... bunları da biraz daha uğraşırsak çözücez kanımca

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Benimki standar mp3 çalarında kasıyor.

kenjay

Üye
ben anlamadım aynı anda ebudy le msne gırıp kucultuyorum muzık dınleyıp oyun oynuyorum hıc bi kasma yok teledonda artı 20 ye yakın o yun bır suru progam falan da hafıza da nerdeyse dolu ama herhangı bı kasma olmuo sorun sızde sanırım telefondan sıkılmıssınız...

gunay45

gunay45

Üye
kardeşim aynı sorunlar bendede var mp3 dinlerken menüyü açtıgım zaman telde kasma oluyo ve bazen mp3 dinlerken şarkıyı ileri sarmak istediğim zaman yada durdurup tekrar dinlemek istediğim zaman donuyo ve teli kapatıp açmam gerekiyo ve bazen resimleri yada videoları izlemek istediğim zaman yan cevirince 30-40 saniye kadr gecikmeli yan oluyo ekran içinde orjinal firmware yüklü evet telefonun bu sorunlarından sıkıldım numunelik bazı telefonlarda olmuyo olabilir ama genelinde bu sorunlar vardır aksi halde telefonun görüntüsünden yada özelliklerinden sıkılmış değilim ve sorunlarından sıkıldım ve sende busorunlar hiç yaşanmıyo ve mp3 dinlerken hiç kasma olmuyo ve bikaç işlemi aynı anda yaparken bile kasma olmuyosa ben senin telefonunun s5233 olduğundan şüpheliyim yada küçültüğünü sanıp kapatıyosundur

kivana

kivana

Üye
kardeşim aynı sorunlar bendede var mp3 dinlerken menüyü açtıgım zaman telde kasma oluyo ve bazen mp3 dinlerken şarkıyı ileri sarmak istediğim zaman yada durdurup tekrar dinlemek istediğim zaman donuyo ve teli kapatıp açmam gerekiyo ve bazen resimleri yada videoları izlemek istediğim zaman yan cevirince 30-40 saniye kadr gecikmeli yan oluyo ekran içinde orjinal firmware yüklü evet telefonun bu sorunlarından sıkıldım numunelik bazı telefonlarda olmuyo olabilir ama genelinde bu sorunlar vardır aksi halde telefonun görüntüsünden yada özelliklerinden sıkılmış değilim ve sorunlarından sıkıldım ve sende busorunlar hiç yaşanmıyo ve mp3 dinlerken hiç kasma olmuyo ve bikaç işlemi aynı anda yaparken bile kasma olmuyosa ben senin telefonunun s5233 olduğundan şüpheliyim yada küçültüğünü sanıp kapatıyosundur

problem telefonundan veya telefon hafızasının ( bellek kartı değil) dolu olmasından kaynaklanıyor olabilir. benim telefonum samsung s5233w ama bendeki tek kasılma internet kendiliğinden kopunca oluyor o da 3-4 sn lik bi kasılma ...öncelikle dosyalarım-bellek durumundan tel hafızasının ne kadar dolu olduğuna bak çok dolu ise hafıza kartına taşı fazlalığı ... daha sonra ayarlar- hafıza ayarları-varsayılan bellekten 4 seçeneği de ilk önce indirme yeri olarak hafıza kartı göster ( bunu arada bir yap nedense kendiliğinden tel hafızasına dönüyor ) sorun kalkmazsa garanti kapsamında bir şeyler düşünmeni öneririm bizde olmayan sorunlar sonuçta sende oluyor

didyou

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadım aynı anda ebudy le msne gırıp kucultuyorum muzık dınleyıp oyun oynuyorum hıc bi kasma yok teledonda artı 20 ye yakın o yun bır suru progam falan da hafıza da nerdeyse dolu ama herhangı bı kasma olmuo sorun sızde sanırım telefondan sıkılmıssınız...

Hiçbi alakası yok bende uygulamaları küçültünce kasmıyor ayrıca telefondan da sıkılmış değilim.8gb kart takılı telefonda ve yarısı dolu o bakımdanda kasma yok sadece mp3 çalınca menüde gezinmek işkence oluyor ileri geri sarınca geç sarıyor durdurunca veya başka mp3 e geçince geç işlem yapıyor.

enex_enes

enex_enes

Üye
Hiçbi alakası yok bende uygulamaları küçültünce kasmıyor ayrıca telefondan da sıkılmış değilim.8gb kart takılı telefonda ve yarısı dolu o bakımdanda kasma yok sadece mp3 çalınca menüde gezinmek işkence oluyor ileri geri sarınca geç sarıyor durdurunca veya başka mp3 e geçince geç işlem yapıyor.
8gb kasmadan.. helal valla

didyou

Üye
    Konu Sahibi
Benimki daha değil başka forumlarda adamlar 8gb i azına kadar doldurmuşlar ama gram kasma yok diyorlar.Kasacağınıda zannetmiyorum.

SAINT1

SAINT1

Üye
En az 50 oyun ve uygulama var telefonumda.Resim müzik telefon hafızasında da var ama fazla değil.
Hiç bir yerde kasmıyor tek kastığı yer oyunlar ve daha fazlası menüsünü açmak oluyor oda 1 saniye bekletiyor o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt