Samsung SII Ve HTC Sensation Arasında Kaldım Yardım..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SII Ve HTC Sensation Arasında Kaldım Yardım..!
Arkadaşlar Merhaba Yardımınıza İhtiyacım Var En Kısa Zamanda Htc Sensation Arasında Kaldım..S2 Oyuncak Gibi Geliyor Biraz Bana Kasası Ve Yapısıda Basit Ama Sansation İse Gayet Şık Sağlam Ara Yüzü Güzel Ama Çekilen Fotoğraflar Kaliteli Değilmiş Hayal Kırıklığı Yaratıyomuş Sizce Hangisini Almalıyım Lütfen Objektif Yorumlar Alayım Şimdiden Çok Sağolun Yazan Elleriniz Dert Görmesin...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kesinlikle S2 diyorum teknoloji marketinde ikisinide inceledim ve S2 kullanıyorum yaklaşık aynı donanıma sahip olsalarda S2 sensationa fark atıyo istersen youtube dan karşılaştırma videolarını izle

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ben olsam S II alırdım.Dış görünüş ve arayüze önem veriyorsanız HTC tabiki.Ama genel olarak S II daha iyi bir cihaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
S2 daha mantıklı gibi sanki

tempestshine

tempestshine

Üye
S2 çok daha güzel bir cihaz bence.Htc'nin telefonları bana hep yamuk gibi gelir.masaya dümdüz koyduğunda telefonun yan tarafları havada kalıyor.s2 dümdüz.

MezraL123

MezraL123

Üye
Herşeyiyle S2..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha önce bu ikilemde kalan biri olarak diyorum ki kesinlikle SII :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
ikisi de değil htc sensation xe fıstık gibi cihaz

61semih

61semih

Üye
xe modeli her ıkısındende daha iyi model.sağlamlık konusunda gs2 de cok sağlam bir telefon gorunusu senı yanıltmasın plastık olusu dayanıksız oldugu anlamına gelmıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
Htc

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Galaxy s2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...