Lg Optimus 3D-Samsung Galaxy S2-Htc Evo 3D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 3D-Samsung Galaxy S2-Htc Evo 3D
Evet Arkadaşlar Bu 3 Telefon Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım ?Hangisi Uzun Süre İşimi Görür Malzeme Olarak Kaliteli Ve Hızlı..3D'Ye Biraz Daha Ağırlık Veriyorum..Sizce Hangisini Seçmeliyim Lütfen Objektif Yorum Yaparak Cevap Veriniz Saygılar..

MezraL123

MezraL123

Üye
S2 ve diğerleri ayrı platformda. Hem fiyat hem özellik açısından. Donanım açısından bakarsan S2 ikisindende önde. Sadece optimus 3D çift kanallı belleğe sahip. S2nin ekranı hepsinden iyi. Ama evo 3dnin sense arayüzü hepsinden iyi. Yazılımsal açıdan lg telefonlarda sıkıntı var, menü geçişlerinde bile kasma olabiliyo. Malzeme kalitesi en iyi olan tabiki Htcdir. Lg hakkında bi bilgim yok. S2yi kendimde kullanıyorum malzeme kalitesi fena değil ve telefon baya sağlam. En hızlısı tabiki galaxy S2. Uzun süre hangisi işini görür dersen gene S2 derim. 3D telefonların geleceği ne olur meçhul şuan, bile fiyatları düşüşte. 3D olmasıda pek büyük bi + değil benim gözümde. Sadece kendi telefonunda veya 3Dli telefonlarda çektiğin 3D resimleri gösterebiliyosun yada bi televizyona bağladığında 3D göstermesi için televizyonun da 3D olması gerekiyo vs. Pek kullanışlı değil anlıycağın. Donanımsal ve yazılımsal açıdan en üstünü galaxy S2. Lg tavsiye etmem arayüz vs pek iyi değil. Ama Htc ve sense arayüzü iyidir.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
S2 ve diğerleri ayrı platformda. Hem fiyat hem özellik açısından. Donanım açısından bakarsan S2 ikisindende önde. Sadece optimus 3D çift kanallı belleğe sahip. S2nin ekranı hepsinden iyi. Ama evo 3dnin sense arayüzü hepsinden iyi. Yazılımsal açıdan lg telefonlarda sıkıntı var, menü geçişlerinde bile kasma olabiliyo. Malzeme kalitesi en iyi olan tabiki Htcdir. Lg hakkında bi bilgim yok. S2yi kendimde kullanıyorum malzeme kalitesi fena değil ve telefon baya sağlam. En hızlısı tabiki galaxy S2. Uzun süre hangisi işini görür dersen gene S2 derim. 3D telefonların geleceği ne olur meçhul şuan, bile fiyatları düşüşte. 3D olmasıda pek büyük bi + değil benim gözümde. Sadece kendi telefonunda veya 3Dli telefonlarda çektiğin 3D resimleri gösterebiliyosun yada bi televizyona bağladığında 3D göstermesi için televizyonun da 3D olması gerekiyo vs. Pek kullanışlı değil anlıycağın. Donanımsal ve yazılımsal açıdan en üstünü galaxy S2. Lg tavsiye etmem arayüz vs pek iyi değil. Ama Htc ve sense arayüzü iyidir.
Teşekkür Ederim Ustam..S2 Alabilirim Bütcem Zorlanıyor İkinci Elde Bulamadım Pek Ankara İçi Bilmiyorum Nasıl Olacak Ne Yapcam Açıklama İçin Çok Sağol.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben olsam s2 alırım. 3D piyasasının daha gelişmeye ihtiyacı var.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Sonuç olarak S II.

Narutodth

Narutodth

Üye
kesinlikle s2 daha önde.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3D için çok erken ve bu çıkan cihazlar ilk 3D'li cihazlar. Yani eksiklikleri çok fazla olabilir.
SII'de ise böyle bi sorun yok. Hem donanım hem yazılım acısından aralarındaki en iyisi :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
3D lafı insanı cezbedebilir.Ama daha çok gelişmeli.S2 al daha iyi :oke:

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Neredeyse Herkez S2 Demiş Ama Malzeme Kalitesi Beni Düşündürüyo.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
htc evo 3d

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Elime Alıp Bi Yerde Sektirip Denemek Lazım :))

MezraL123

MezraL123

Üye
Herşeyden önce S.amoled+ var. İşlemci vs geçtim ekranı muhteşem S2nin. Malzeme kaliteside kötü değil sadece plastik. S2 tavsiye ederim. Ama yok malzeme kalitesi iyi olsun arayüzü iyi olsun dersen de evo 3D.

61semih

61semih

Üye
evo 3d yı bır hevesle ıncelemeye basladım ve telefonun kabalıgının ve kalınlııgının gozluksuz 3d ye degecegını dusunuyordum fakat 3d tam bır rezalet cıktı... dıger ozellıklerı bakımından zaten gs2 daha ustun bır telefon ınce ve şıklg nın 3d sıde evo3d ıle aynı ve en kotusu lg
2boyutlu cekımıne bakma geregı duymadım acıkcası o kalınlıkta 3d rezalet olunca fazla durmadım ustunde gıdıp htc xe yı ınceledım :D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Valla S2'ye Biraz Daha Fazla Ön Planda Tutmaya Başladım.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Oda Ele Alınca Çok Boş Oyuncak Gibi Durmasaydı İyiydi :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...