Teşekkürler. Bide şubattaki teknoloji fuarında yeni modeller tanıtılsada xe nin fiyatı düşse
----------Eklendi @ 20:25:18 ---------- Yazıldı @ 20:24:22 ----------
@coolcrash xperia serisi de hoşuma gitmiyor değiş ama donanımı zayıf.
bu ıkı telefonun performansları aynı dıyebılırız arayuz olarak htc daha ıyı fakat telefon ıncelıgı olarak gs2 bana gore xe daha cekıcı bır telefon gerek yanında verılen kulaklıgı gerek arayuzu gereksede gs2 nın herkezde olusu xe yı daha alınabılır yapıyor bence
gs2 aldıktan sonra beast audio kulaklıgına 400tl verebılecekmısın?sorun kulaklıksa gidip alınabilir. Ve yakında insanlarda XE görmeye başkasıyabaşlarız. Çok fazla reklamı yapılıyor.
gs2 aldıktan sonra beast audio kulaklıgına 400tl verebılecekmısın?
tabıkı farklı kulaklıklarda var 5tl yede kulaklık var onemlı olan elıt marka bır kulaklıga sahıp olmak.farklı kulaklıklar da var.
Ayrıca bu telefona kadar kaç kişi kulaklığa bu kadar önem veriyordu ??
tabıkı farklı kulaklıklarda var 5tl yede kulaklık var onemlı olan elıt marka bır kulaklıga sahıp olmak.
şahsen ben daha oncedende kulaklıga onem veren bırısıydım
en son ep630 aldım
ben 300 400 tl ler veremıyorum kulaklıga forumda gereklı yerderde konusunda actım dh dede actık semih611 adıyla
kaldıkı tercıhler değişebilir.onceden onemlı olmayan ozellıkler sımdı elde edılebılır olmasıyla onemlı hale gelebılır.ben ford mustang ı onemsemıyor olabılırım ama ona ulaşabılecegım zaman mustang ı onemsemem cok normal degılmı
bu ornegın dısında butcesı orta ve alt olanlar beast audio gıbı bır kulaklıga sahıp olma olanagı varken tabıkı bunu onemsıyecekler cunku ona baska zaman ulaşma şansları olamayabılır.kaldıkı uyduruk bır telefonun yanında vermıyorlar o kulaklıgı.o kulaklık olmasada benım tercıgım xe olurdu.gs2 şekıl ıtıbarılede de kendıne ozgu bır model degıl ayfon cakması gıbı gorundugu acık ama ozellıklerı ve ıncelıği bunu ortuyor,onemsetmıyor.xe modelı klasık htc nın çızgılerını tasıyan kendıne ozgu bır stılı olan ve arayuzu cok ıyı olan bır telefon.ben samsung kullanıyorum ama htc yı daha cok sevıyorum.hem sıtıl hem özellık hem arayuz hemde sattıgı telefonun arkasında durmasından satıs sonrası hızmetlerının ıyı olmasından dolayı.
sen de haklısın
ben de haksız değilim ama
Beats Audio hakkında fazla bilgim yok. Tek Bildiğim çok fazla reklamı yapılıyor. Bu da onu cazip hâle getiriyor.
Ben SII diyorum.

Ki yaklaşık 2-3 ay S2 kullanmış biri olarak söylüyorum . Ayrıca nasıl bir iştir anlamış değilim ama işlemci tek çekirdek olmasına rağmen s2den eksik bir yanıda yok xL nin . Sonuçta bilgisayar değil bu aletler. Aynı anda 15 tane program açmıyoruz değilmi. Çift çekirdek o kadarda etki edecek bir olay değil :=)Ben Sensation XL kullanıyorum. Şunu diyeyim ses kalitesi olarak beats audio olayı samsungu çifte katlar karesini alır o kadarKi yaklaşık 2-3 ay S2 kullanmış biri olarak söylüyorum . Ayrıca nasıl bir iştir anlamış değilim ama işlemci tek çekirdek olmasına rağmen s2den eksik bir yanıda yok xL nin . Sonuçta bilgisayar değil bu aletler. Aynı anda 15 tane program açmıyoruz değilmi. Çift çekirdek o kadarda etki edecek bir olay değil :=)
baktıgım kadarıyla da öyle tek çekirdek pek hissettirmiyor olayını
Zaten 1.5 ghz işlemciyi tamamen kullanacak hiçbir program bile yok. Birde ne kadar boş ram kalıyor onu sorayım ?