bende galaxy s 2 var arkadaşta sensetion xe var sensetion xe nin galaxy s 2 den tek üstün yanı ses kalitesi onun dışında ram olsun hız olsun s2 daha iyi samsungun teknik servisi de iyi wirelesste bir sorun vardı benim modemi görmüyordu teknik servise verdim 1 hafta sonra geri verdiler
arayüzün görüntüsü iyi ama çok yiyor htc nin teknik servisi daha kötü samsungtan benim arkta htc titan vardı önce normal kullanıyordu sonra sim lock oldu servise götürdü 1 ay bekledi sonra adamlar yapamadık dedi yeni tel alın dedihocam bana samsung'un teknik servis konusunda iyi hizmet verdiğini söyleme..herkese aynı değil çünkü...birde tek üstün yanı ses demek yanlış olmazmı arayüz olarak ta çok farklılar..ben her halükarda XE derim..
arayüzün görüntüsü iyi ama çok yiyor htc nin teknik servisi daha kötü samsungtan benim arkta htc titan vardı önce normal kullanıyordu sonra sim lock oldu servise götürdü 1 ay bekledi sonra adamlar yapamadık dedi yeni tel alın dedi
sende gene vermişler arkın ki yurtdışından geldi diye vermediler halbuki pasaport kayıtlı kaçak da değilhocam sansung'un teknik servisi berbat htc'ye göre nasıldır bilmem ama beni dinden imandan çıkardı en son dava açmaya kadar gitti yol baktılar ben haklı çıkıcam yeni cihaz verdiler..
bilmiyorum arkadaş sadece müzik dinliyor o oyun sevmiyor ona bir şeye diyemeyeceğimKlongs ben xe için sordum biliyosun dimi yanlıslık olmasın da. Xe iyi oynatıyo mu demek istedim modern combat 3türü fps oyunları
Klongs ben xe için sordum biliyosun dimi yanlıslık olmasın da. Xe iyi oynatıyo mu demek istedim modern combat 3türü fps oyunları
sende gene vermişler arkın ki yurtdışından geldi diye vermediler halbuki pasaport kayıtlı kaçak da değil
klongos peki fps oyunlarda nasıl performansı. Mesela modern combat 3 ü akıcı oynatıyor mu