mcspown
Üye
-
Konu Sahibi
-
5 ay sonra içi toz olabilir wave de toz kaçıracak delik yok arkadaş.
N8'de böyle bi sorun yok ki ayrıca n8 çift mikrofonla ses kaydediyor ve donanım olarak da fazlası var.
----------Eklendi @ 20:56:51 ---------- Yazıldı @ 20:49:22 ----------
Dostum sen de buraya bak, kararını daha kolay ver:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wave 2 dede farkli ekstralar var . dlna ayni sekilde gelmedi n8 e . asıl allshare acayip biseydonanım olarak çok iyi bir cihaz n8 kesinlikle, ekstraları iş görüyor 1.83 lük kamera lensine sahip çift mikrofon 12000kbps lik hd videolar zeiss,dolby digital,usb cihazları bağlama,xenon flaş,cpu 680 olsada piyasadaki en iyi grafik işlemci var broadcom (bu sayede saniyede 60 karelik hd dvix klipleri oynatabiliyor), fm transmitter var bunlar bariz artıları wave de çok güzel bir model ama bu ekstralara sahip değil onun ram ve işlemcisi yüksek bunun dışında ekstra veren bir donanım görmüyorum. dlna var ama n8 ede dlna geldi . seçim kişiye kalmış. iki cihazda pişman etmez .<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 21:56:58 ---------- Yazıldı @ 21:55:52 ----------</font><br />
<br />
</font>eklim birde HDMİ VAR N8 DE
donanım olarak çok iyi bir cihaz n8 kesinlikle, ekstraları iş görüyor 1.83 lük kamera lensine sahip çift mikrofon 12000kbps lik hd videolar zeiss,dolby digital,usb cihazları bağlama,xenon flaş,cpu 680 olsada piyasadaki en iyi grafik işlemci var broadcom (bu sayede saniyede 60 karelik hd dvix klipleri oynatabiliyor), fm transmitter var bunlar bariz artıları wave de çok güzel bir model ama bu ekstralara sahip değil onun ram ve işlemcisi yüksek bunun dışında ekstra veren bir donanım görmüyorum. dlna var ama n8 ede dlna geldi . seçim kişiye kalmış. iki cihazda pişman etmez .
----------Eklendi @ 21:56:58 ---------- Yazıldı @ 21:55:52 ----------
eklim birde HDMİ VAR N8 DE
Kasası çok yapmacik açıklık lar var gördüm de diyorum ondan içi toz kacmis bir kaç telefon gördüm. camerasin dan başka işlemci ve donanımı pek te iyi değil wave ye göre.
Arkadaşlar iki telefon da çok güzel ama birini tercih etmem gerekiyor..Sizce hangisini almalıyım.
Muallakta kaldığım ve beni tedirgin eden konuların başında dokunmatiğin hassasiyeti (özellikle mesajlaşmada & yazmada) ve takılma, donma gibi durumlar. Hangisi daha avantaj sağlar bu telefonlardan.
Kullanım kolaylığı ve rahatlığı, kısayollar vs.
Elbette ki bir de işletim sistemi meselesi...Bada mı yoksa symbian mı?
Aydınlatırsanız çok sevinirim...
bir malın çok satılması. Onun çok tercih edildiğini ispat eder ancak bu kadar tercih edilen malın ayıplı çıkması elbet. Ki. Kabul edilir bir durum değil.dlna N8 de mevcut şuan da nokia samsungdan ekran almıyor kendi yapıyor bknz. CBD ekranlar ki karşılaştırmalrını görürsenin kim üstün onuda görürsünüz sonra şu sorun meselesi N8 daha fazla sattığı için daha yoğun dönüş olur aynı şey iphone dada oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?