eaagent
Üye
videoda n8den dha iyiyz o 24 fps çekerken biz 30fps çekiyoruz hd videoyuvideoda gerçekten aynı çekebiliyor ancak resimde yarıştırmaya değmez çok denedim o kalite ekrandan kaynaklanıyor n8de çekilmiş bi fotoyu wave2nin ekranına at iyice aşık olursunama 5mpnin hakkını yememek lazım c7nin 8iyle aynı kalitede çektiği kesin
videoda gerçekten aynı çekebiliyor ancak resimde yarıştırmaya değmez çok denedim o kalite ekrandan kaynaklanıyor n8de çekilmiş bi fotoyu wave2nin ekranına at iyice aşık olursunama 5mpnin hakkını yememek lazım c7nin 8iyle aynı kalitede çektiği kesin
Wave 2 almayı düşünüyodum yorumları görünce kesin kararımı verdim diyebilirim fakat aklıma takılan birşey var telefonda kendiliğinden kapanma ve donma gibi olumsuzluklardan bahsedilmiş telefonu uzun süredir kullananlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim
en uygun nereden alabiliriz bu telefonu
en uygun nereden alabiliriz bu telefonu
ben de n8 le arasında kalmıştım.ama wave 2 yi görünce şok oldum.bende x6 var benim tel onun yaavrusu gibi kaldı.ben x6 kadar bişey sanıyordumWalla arkadaslar bende 1 haftadır N8'mi alsam diye düsünüyordum N8 tercih etmemin sebebide uzun zamandır N73 kullanmam ve eskiden derlerdi Nokia'dan şaşmayın Samsungun sesi az çıkıyor cabuk bozuluyor vs vs.. Ama yorumları üsenmeden bastan sona kadar okudum simdi isler tam tersine dönmüs gibi o yüzden benim kararımda 180 derece döndü gibi tek merak ettigim sey bu Wave2'de müzik olsun video olsun sesi nasıl veriyor egerki oda iyiyse kesinlikle son kararım Samsung Wave'dir şimdiden teşekkürler!!
Walla arkadaslar bende 1 haftadır N8'mi alsam diye düsünüyordum N8 tercih etmemin sebebide uzun zamandır N73 kullanmam ve eskiden derlerdi Nokia'dan şaşmayın Samsungun sesi az çıkıyor cabuk bozuluyor vs vs.. Ama yorumları üsenmeden bastan sona kadar okudum simdi isler tam tersine dönmüs gibi o yüzden benim kararımda 180 derece döndü gibi tek merak ettigim sey bu Wave2'de müzik olsun video olsun sesi nasıl veriyor egerki oda iyiyse kesinlikle son kararım Samsung Wave'dir şimdiden teşekkürler!!
valla ben piyasada yokken aldım telefonu erzurumda samsungevi var arkadaş bilir redevco avmnin içinde 900e almıştım hiç kutusu falan açılmamış hiçte sorun cıkmadı valla
sende kaliteli bir yerden al ama sakın teknosa gibi bi yerden alma
ben de n8 le arasında kalmıştım.ama wave 2 yi görünce şok oldum.bende x6 var benim tel onun yaavrusu gibi kaldı.ben x6 kadar bişey sanıyordum).bir de oradaki görevli elindeki anahtarla telin ekranına çakmaya başladı ağzım açık kaldı.meğer çizilmiyormuş.gerçekten de öyle. imkanın varsa bi gör derim.zaten görmenle alman bir olacaktır.ben de 1 hafta içinde alacağım..
Sesi bir laptop kalitesinde veriyor en azindan ben wave 1 icin bunu diyebiliyorum. gümbür gümbür çalio. telefon elinde titriyor. bozulma yok. arkadaşlarim bu kadar kağıt inceliginde bir cepten böyle bir ses duyunca onlarda şaşiriyor elbetteki. wave 2 biraz daha kalın. belki seste daha iyi olanaklar sunabilir. samsungun üst segment ceplerini her daim için rahat alabilirsin
dayanamazsn tabiarkadaşlar dayanamadım ve gidip aldım wave 2 misymbian out, bada in
son seste n8 wave2den daha kaliteli veriyorwave2 son seste rock ekosunda cızırtı yaparken n8 yapmıyor salı günü büyük detaylı bir konu acacagım iki telefonu hem videolarla hemde resimlerle karşılaştıracagım oradan bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?