Bende wave2 S8530 aldım. 2 hafta kadar HTC Desire kullandım ama pek memnun değildim. Ses ve ekran kalitesi tatmin edici değildi. Ayrıca kutudan çıkan kulaklık dandik ve kamera çekimleri berbat idi.
Aslında android olması büyük avantaj ama şarjı 1 gün zor gidiyordu. Ayrıca Türkiyeden android markete girmek için taklalar atmak ve garanti dışına çıkmak icap ediyor. Hiç böyle katakullilere gelemem ve anında değiştirdim
Wave2 android değil ama samsung apps'teki uygulamalar şu an için bana yeterde artar. Ayrıca malzeme kalitesi olsun, ses kalitesi, ekran kalitesi ve kamera kalitesi HTC Desire'dan kesinlikle daha iyi. İlk gün olmasına rağmen çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Super Clear LCD ekran için Super Amoled'ten kötü denmiş ama bence çok büyük bir fark yok. Gayet memnun edici bir ekran ve dokunmatik kalitesi var.
Youtube'da birkaç deneme yaptım ve HQ videolar seyrettim, sonuç harikaydı. Wi-fi çekim gücüde güzel.
Telefon kullandığınızı anlıyorsunuz.
Tebrikler samsung...