Samsung S8530 Wave II Aldım ?

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
güle güle kullan kardeş

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Eyv.kardeşlerim sağolun bu arada SUPER LCD nin en mükemmel yanı telefonun ekranına su tanecikleri falan gelsede elinizle silince kirlenme falan yok samsung bunu başarmış süper bi ekran deneyimi super amoledin bi altı diyelim :) ama süper valla wave1 veya wave2 ikiside bir mühtiş

Nokia N8e gelince ayptr söylemesi koy ... rahvan gitsn derler ya aynen öyle nokia artık bitti abicimm

sezerede

Üye
selamlar. bende de wave 1 vardı.6 ay kullandım. n8e takas ettim. 10 gün sonra kamerada sorun çıktı. servise verdim, hoporlörü bozuldu. tekrar verdim istanbula gezmeye gitti. baktım olmayacak yekrar wave alayım dedim. arkadaşım wave 2 al dedi. diğer markalara bakınca wave 2 nin ekran farkı wave 1 e göre pek de fazla değil bence. ama tabiki en iyisi wave1 ekranı. ama sanki wave 2 resimleri wave 1 e göre daha kötü çekiyor gibi. her ayarı yaptım ama sonuç değişmedi. ayrıca ikisinde de fotoğraf çekerkn kırmızı göz düzeltme yok. buda maalesef kötü. n8 fotoğrafta daha iyi. ama video da tabiki wave. sizde de fotoğraf kalite sorunu varmı acaba

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç bir sorun yok arkadaşlarım n8 ile yarışır bile diyor .. arkadaşlarımda c7 ve n8 olan var ve ben önceden n8 kullandım pek bi fark yok kamera hd olunca hiç bir sorun olmuyor

caner90

caner90

Üye
hayırlı olsunn

hsahin4

hsahin4

Üye
Bende wave2 S8530 aldım. 2 hafta kadar HTC Desire kullandım ama pek memnun değildim. Ses ve ekran kalitesi tatmin edici değildi. Ayrıca kutudan çıkan kulaklık dandik ve kamera çekimleri berbat idi.
Aslında android olması büyük avantaj ama şarjı 1 gün zor gidiyordu. Ayrıca Türkiyeden android markete girmek için taklalar atmak ve garanti dışına çıkmak icap ediyor. Hiç böyle katakullilere gelemem ve anında değiştirdim :)

Wave2 android değil ama samsung apps'teki uygulamalar şu an için bana yeterde artar. Ayrıca malzeme kalitesi olsun, ses kalitesi, ekran kalitesi ve kamera kalitesi HTC Desire'dan kesinlikle daha iyi. İlk gün olmasına rağmen çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Super Clear LCD ekran için Super Amoled'ten kötü denmiş ama bence çok büyük bir fark yok. Gayet memnun edici bir ekran ve dokunmatik kalitesi var.
Youtube'da birkaç deneme yaptım ve HQ videolar seyrettim, sonuç harikaydı. Wi-fi çekim gücüde güzel.
Telefon kullandığınızı anlıyorsunuz.
Tebrikler samsung...

mavrick

mavrick

Üye
herksein wave i hayirli olsun birlikte wave i gelistirme dilegiyle:dance:

kenzo1907

Üye
arkadaşlar nokia x6 kullanıyorum ama yavaş bi telefon nokia symbiandan kurtulmadığı sürece ilerleyemez bende teli değişmeye karar verdim

wave s8500 yada wave 2 s8530 kullananlar olarak hangisini tercih edersiniz?

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bendensin sende son telefonum olan x6dan artık bıkmıştımki wave2 ye geçtim :) tabi yinede karar senin ama bence wave2 al 1 hafta sonra 3.2 inç ekranlı telefonlara 5800 - x6 vs. telleri eline al oyuncak gibi oluyor :D

hsahin4

hsahin4

Üye
arkadaşlar nokia x6 kullanıyorum ama yavaş bi telefon nokia symbiandan kurtulmadığı sürece ilerleyemez bende teli değişmeye karar verdim

wave s8500 yada wave 2 s8530 kullananlar olarak hangisini tercih edersiniz?

Kesinlikle wave2 almanı tavsiye ederim. Ekranın büyüklüğü çok iyi, söylenildiği gibi kaba değil. Kaba diyenler halt etmiş. Ayrıca yazılımı daha güncel ve hatasız.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
aynen hiç kaba değil süper asıl Iphoneye kibar diyenlere .d ben bişe demiyorm 4inç ekran var o hayvan gibi telde :D

hsahin4

hsahin4

Üye
aynen hiç kaba değil süper asıl Iphoneye kibar diyenlere .d ben bişe demiyorm 4inç ekran var o hayvan gibi telde :D

Arkadaşım bi yanlışın var. Bütün Iphone modellerinde (3G,3GS ve Iphone4) ekran büyük 3.5" olarak sabittir :) Hatta Ipod'larda bile aynıdır :)

kenzo1907

Üye
arkadaşlar çok saolun son kararım wave 2 :D

Trackmania

Trackmania

Üye
bir ara 5800 iphone rakip olacak dieyorladı :D nerdeeeeee rakip :D ..ku bile olamaz:D (konu ile ne alakası varsa ) :D

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bir ara 5800 iphone rakip olacak dieyorladı :D nerdeeeeee rakip :D ..ku bile olamaz:D (konu ile ne alakası varsa ) :D

eed eed hatırlıyorum reklam olmasın ama ch... adlı teknoloji portalında böyle bir saçmalık haber yazmışlardı1 sene önce

Iphone katili 5800 diye bir başlık vardı :D

OlorinKing

OlorinKing

Üye
beyler bendebundan almayı planlamaktayım ancak ben boyuna film izleyeceğim bu tele uygunmudur acep ?

silver021

silver021

Üye
beyler bendebundan almayı planlamaktayım ancak ben boyuna film izleyeceğim bu tele uygunmudur acep ?

film konusunda tereddutun olmasin. en yaygin video formati aviyi de sorunsuz calistirior. divrip filmleri torrent vasitasiyla pcye aktar ve bunlari cevirip atmana gerek kalmadan filmleri cebe indirebilirsin. alt yazi srt. formatlarini telefonun kendi video oynaticisi tarafindan desteklenmekte. 1280*720 de film seyretmenin keyfi bambaska =)

parkim

parkim

Üye
s8530 ile bluetooth kulaklıkdan mp3 dinleniyormu.

Jr.gong

Üye
ya arkadaşlar 8530 almakta kararlıydım fakat birkaç güne fikirlerim değişmeye başladı sanırım... bestbuy alışveriş merkezinde 8500 i kullanma şansım olmuştu tuş takımından rahatsız olmuştum mesaj yazarken tuşlara hızlı basınca sanki ekrana biraz geç geliyor gibime geldi harfler acaba wave2 dede bölemidir? lütfen aydınlatırsanız yarın alıcam wave 2yi... bide şarj durumu nasıldır yani sürekli mesajlaşan biri olarak nekadar gider? : )

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
ya arkadaşlar 8530 almakta kararlıydım fakat birkaç güne fikirlerim değişmeye başladı sanırım... bestbuy alışveriş merkezinde 8500 i kullanma şansım olmuştu tuş takımından rahatsız olmuştum mesaj yazarken tuşlara hızlı basınca sanki ekrana biraz geç geliyor gibime geldi harfler acaba wave2 dede bölemidir? lütfen aydınlatırsanız yarın alıcam wave 2yi... bide şarj durumu nasıldır yani sürekli mesajlaşan biri olarak nekadar gider? : )

rahat ol sistem o an meşguldur ondan pc de bile az da olsa olur bu

rahat ol olmaz :oke:

Üst Alt