Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

gunay45

gunay45

Üye
Low yazanı.Konudaki açıklamaya dikkatli bak orda yazıyo zaten.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar orjinal firmware olarak S5233WJPIH4 sürümünü buldum isteyen varsa atıcam.

usta orjinal ise turkce dil mevcutsa upload edermisin teli orjinala cevireyim

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S5233WJPIH4 türkçe dil vardır heralde. ekle qimo arşivimizde bulunsun deneyelim onuda..

gunay45

gunay45

Üye
S523WXXJC1 bu versiyon yukledim şimdi ama tabi 5233 orjinal gibi olmuyo yazım kısaltmaları var qimo usta orjinali paylaştıgı an onunla değiştiririm

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S5233WJPIH4 arap firmware olabilir arabic diye geçiyor...( araştırdım arapça ve farsçaymış qimo)

arkadaşlar firmware yüklemek garantiden çıkarırmı?

error94

Üye
qimoo krdes sen bence s5233wjvıg7 versiyonunu uploadla yani orj bu

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler wifili bir telde denedim sorunsuz çalışıyor

error94

Üye
qimoo çok sağol krdesim oldu ya :D palmpre süper

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
Büyük ihtimal garanti dışı kalır.

forumlarda araştırdım teknik servisler eğer içinde farklı firmware oldunu anlarlarsa para ile yüklüyorlarmış türkiye yazılımlarını..ama biz orginal firmware ile gönderirsek anlamazlar..onun için arşivimizde bulunması faydalı olur ne olur ne olmaz diye..

qimoo bunları bulabilirmisin : S5233WJVJA1 veya S5233WJVIG7 ben çok araştırdım bulamadım nette..sadece teknik servislerde var heralde..

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda araştırdım teknik servisler eğer içinde farklı firmware oldunu anlarlarsa para ile yüklüyorlarmış türkiye yazılımlarını..ama biz orginal firmware ile gönderirsek anlamazlar..onun için arşivimizde bulunması faydalı olur ne olur ne olmaz diye..

qimoo bunları bulabilirmisin : S5233WJVJA1 veya S5233WJVIG7 ben çok araştırdım bulamadım nette..sadece teknik servislerde var heralde..

Bakıcam bulursam koyucam.:oke:

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
teşekkürler gerçekten bulursan elimizde yedekte orginal firmware olması önemli..bu arada vietnamlılarla bağlantı kurucam forumlarından eğer ingilizce anlıyorlarsa tabiki..eğer o temaları kendileri yapıyorsa ikonların türkçe olmasını isteyeceğim bakalım ne diyecekler :)

enex_enes

enex_enes

Üye
aslında orjinal dahamı güzeldi ne gerçektende :/

yalcin47

Üye
Arkadaşlar bence orginali en güzeli değiştirmeyinnnn

error94

Üye
qimoo krdesim orjinal firmwarei upload yapacanmı?

--------------- Ekleme ---------------

harbiden yaa keşke orjinalini silmeseydim

ege207

Üye
bn de port search yapınca telefonu algılamıyor

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Telefon açıkken pc ye takın ve aygıt sürücüsü yazılımı yükleniyor yazısı çıkacak alt sağ köşden onu bekleyin yüklesin yazılımı sonra Anlatımda ki gibi yapın.Bir kaç kez deneyin mutlaka olacaktır.

enex_enes

enex_enes

Üye
iPhone olanı yüklim dedim yüklüdu ****** port open error hatası verdi baktım tel açılmıo :D batarya çıkardım taktım açıldı içim gitmişti valla :D

error94

Üye
qimo krdesm su s5233wjvıg7 ya onu bulabildinmi ??

Üst Alt