Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

000ahmet000

Üye
teşekkürler

inanma

Üye
saolasin qimo oldu çok güzel oldu :) teşşekürler

cetinbudak

Üye
Merhaba arkadaşlar,
S5233W telefonumda şu anda S5233WJVIG7 yüklü. Palmpre_HTC'yi yüklemeyi düşünüyorum. Bu yazılımı yükleyince, HTC'deki 2 parmakla resim büyültüp küçültme, yatay ekran özellikleri geliyor mu? yoksa sadece ikonlar mı değişmiş oluyor? Kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi Palmpre firmware'i?

inanma

Üye
yok sadece görünüş gine samsung starın özellikleri ;) ben hepsini yükledim en güzeli ve kasmadan rahat olanı en qimonun bitane yaptığı tema süper smileyler fln war :D

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Peki telefonumda şu anda yüklü olan firmware i kopyalayamaz mıyım ?

52_yasko52_

Üye
abicim siz diosunuz eklemişsiniz su blackberry storm teması nasıl bişi???

fffppp

Üye
arkadaslar bunlari nasil iptal edebiliriz....

ekiosi35

Üye
ya boşverin bu boş işleri tüm sayfları teker teker okuyun herkesde ayrı bi prblem cıkmıs zaten bunu hatasız destekleseydi samsung firması (Samsung Wawedeki gibi)apps koyardı ordan ücretli yada ücretsiz olarak alırdın ugraşmayın bunlarla telefonu bozcakınız bak bi arkadas yalnıslıkla yuklemıs cavap bıle vermıyo qimo ona gordunz demı

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
ya bende Wifi siz modeli var olur mu acaba :S

Gokhan-1

Üye
Çok Teşşeeeeekküürrr :)))))))))))))

Forexdy

Forexdy

Üye
burdan tuş kilidini çıkarıp orjinal sürüm kullananlar için upload edermisiniz.

bayce

bayce

Üye
ben böyle denerken anakartı yaktım 150 lira masraf çıkmıştı s5233w için :D

efendisiz13

Üye
yaptım ama çok iğrenç kimse yapmasın ve iphone sticker diye yükledim bejelewed çıktı artık telefonu orjinalede çeviremiyom iğrenç denemeyin iphone uygulamalarıda yok zaten napcaz bakalım orjinal türkçe wifi li bulsalar süper olcak ama artık başka firmwarelerle idare edecez :off::off:

Pianist07

Pianist07

Üye
Palmpre'yi yükledim. Çok beğendim. Tavsiye ederim.

s.s.klc

Üye
benm telefonum 5230w bana da bu temalar olur mu acaba?

vieri123

Üye
ya ben 5233w yükledim iphone rc1 yükledim hello kity çıktı buda yüklenio hello kity zıplıo felan sonra tekrar başa dönüo tel açılmıyo neden acaba

----------Eklendi @ 15:49:13 ---------- Yazıldı @ 15:32:11 ----------

ya kardeş hadi bi el atarmısın başka firmware yükliycem ama port search dediimde telefon bağlanmıyo

memetimben

Üye
hocam herşey tamamda ben download yazısını aldıktan sonra usb takınca görmüo :S

Üst Alt