Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

guIyabani

guIyabani

Üye
iphone bejeweled temalısı o..yatay ekran olanı bende var ancak menu ikonları vietnam dili hiç güzel değil neye basacağını bilemiyorsun ingilizce bile değil...ztn ingilizcede sarmadı en güzeli türkçe menu..qimo mart ayını atana kadar bununla idare edin buda starberry storm yatay ekran oluyor slide to unlock var..

NoT : alıntıdır bana ait değildir..

dostum bu samsung star a uyar mı ?
ya da starberry storm un düz star a göre firmware i elinde olan var mı ?

ben şu içinde 6 tane olan firmware i yükledim ondaki klasörün içindeki rc1 in içine bunu atsam tekrar dan o firmware i yüklesem bu tema çalışır mı ?

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi

ben şu içinde 6 tane olan firmware i yükledim ondaki klasörün içindeki rc1 in içine bunu atsam tekrar dan o firmware i yüklesem bu tema çalışır mı ?

Bildiğim kadarıyla gösterdiğin tema samsung star için uyar.

guIyabani

guIyabani

Üye
Bildiğim kadarıyla gösterdiğin tema samsung star için uyar.
fRKL

ben önceki 6 temanın yüklü olduğu firmware in klasörüne attım çalıştırmadı .

sanırım bunun için başka bir firmware yüklemek gerekiyor ..

elinde s5230 için starberry storm teması olan var mı ?

--------------- Ekleme ---------------

elinde bu firmware den olan var mı yada ...

bende starberry storm final ın zip i var ama

firmware ile beraber nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek olan arkadaş var mı?

kralmod

Üye
Yw Port Sec. Tıklıyorum Hiç Bişey Çıkmıyor Altta :S

hasanhasan4433

Üye
beyler ben yükledim qayet qüzel teşekkür leR ....

erkanaymak

erkanaymak

Üye
benim anlamadıgım bu firmware yükledigimde benim hat tlf resetletiyor sürekli açılıp kapanıyor ve kendi hattımın dışında hangi hattı takarsam düzgün çalışıyor sorun kalmıyor. :D:D tlf kendi orjinal ing yazılımını yükledigimde sie kendi hattım sorunsuz çalışıor anlamadım gitti :D

aynı sorun bende de var şu anda yedek sim alsam düzelir mi acaba

1cambaz2

Üye
arkadaşaım teşşekkğr ederim bnim kide s5233 wifi
senden bi ricam olacak tı azdaha böle değişik temalar yapabilrsen paylaşım verirmisinr
(qimoo)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
harikasın gimoooooo.ilk açılmadı sandım kalbim yerinden çıkıyodu.sonra açıldı.acayip rahatladım bi tanesin :oke:

alayına yalı

alayına yalı

Üye
ben 5233wifi telefonuma yükledim ama tel 5230 oldu yeniden 5233 wifi yapmak için ne yapmalıyım
ve bi fark olur mu tel özelliklerinde
ve ben tele palm pre temayı yükledim iphone tematı yüklediğimde tel iphone da olduğu gibi bişeyler indirdğimizde o sayfalara mı kaydolcak yada star gibi oyunlara mı gidicek yardım pls

luffysan

Üye
ya arkadaşlar ben yanlışlıkla yükledim benimki samsung s5233 ama ben wirlessli olduğunu bilmiyordum yardım ederseniz telefona nasıl geri kavuşabilirim cevabınızı bekliyorum arkadaşlar gimoo yardım et...:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

telefon açılmıyor nede download çıkıyor hiç açılmıyor geri nasıl dönebilirim yada başka firmware masıl yüklerim arkadaşlar yardım edin lütfen gimmoooooo

romantizm4

Üye
ş i vs desteklemior türkçe karakter kafayı sıyırcam gelen msjlar yarım malaak gelior :@

by monarch

Üye
arkadaşla bunu yükleyince kalibrasyonda değişme oluyo mu şu anda biraz kötü de :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eline sağlık :oke:

rhapsodical

rhapsodical

Üye
PC studioda yedekleme yeri nerde? Araç kutusunda ''yedekle ve geri yükle'' nin üstüne gelince ''kullanmadan önce programı destekleyen bir aygıtı bağlamalısınız'' yazıyor..

sessiz_cocuk

Üye

arkadasım ben bunu yayımladım ancam firmware ingilizce ve patch olarak mevcut. ve canın istediği zaman yeni firmware yuklemeden res klasörü içerisindeki menu gadget flash dosyalarını değiştirerek tema değiştirebiliyorsun

hasan_Efe_fb

hasan_Efe_fb

Üye
mesajlarda falan türkçe karekter destekliyo mu ??

ixmaix

Üye
ya beyler sorum olucak size bu firmware S5603 e oluyormu yardım ve cevaplarını alayım lütfen

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Tekrar soruyorum. PC studio da yedekleme yeri nerede ?

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar soruyorum. PC studio da yedekleme yeri nerede ?
Senin telefon hafızasında herhangi önemli bir dosya varsa onun için yazılmıştr.Telefon hafızası yalnızca PC studioda gözükdüğü için PC studio ile yedekleyin yazılmıştır.Telefonu USB ye bağlayınca PC stuidoyu seç sonra telefon hafızasını görürsün ordan yedekle.

rhapsodical

rhapsodical

Üye
Diyelim ben yedekledim telefonu. sonra bu firmwareyi yükledikten sonra telefonu nasıl eski haline getirebilirim?

Üst Alt