Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

kizilx01

Üye
sırf bu tema için gittim sim kartını degiştirdim :D:D resetliyor diye

gunay45

gunay45

Üye
sırf bu tema için gittim sim kartını degiştirdim :D:D resetliyor diye

:d::d::d: allahtan bende oyle bi problam yaşatmadı

--------------- Ekleme ---------------

bide şöyle güzel bi sensörlü araba yarışı olsa nekadan güzel olurdu

kizilx01

Üye
ye 8 hat denedim hepsi düzgün çalışıyor benim hattı takınca resetliyor :D:D

enex_enes

enex_enes

Üye
Ya bu yatay iPhone tuşa basmadan açılmıosa yataylığı bi işe yaramaz palm nedense çok hoşuma gitmedi ama güzeled duruyor belkide alışık değilim ondandır :D başka temalarda istiorz qimoooooooooooooooooooo :D:D

gunay45

gunay45

Üye
yanlız benim anlamadığım bişey var 5800 da sensör olduğu için menüde yan çevirince yatay oluyo menü ee bizim 5233w dede sensör var ama yatay menü yok neden koymadılarki bu özelliği

enex_enes

enex_enes

Üye
yanlız benim anlamadığım bişey var 5800 da sensör olduğu için menüde yan çevirince yatay oluyo menü ee bizim 5233w dede sensör var ama yatay menü yok neden koymadılarki bu özelliği
aynı firmwareyimi yükledin ona başkamı yoksa

kizilx01

Üye
bence palm gayet güzel ve orjinal duruyor

enex_enes

enex_enes

Üye
landscape olan ingilizce olsaydı güzel olurdu ama aralarında en iyi palm duruo ama ben bekliorm daha çıkartırlar firmware

gunay45

gunay45

Üye
aynı firmwareyimi yükledin ona başkamı yoksa
valla anlamadım kardeşim ne demek istediğini nokia5800 bahsettim ben 2sindede sensör var ama diğeri sensorle birçok şey yapa biliyosun

gunay45

gunay45

Üye
yani bu qimoo nun paylaştı firmwareyi 5800 amı yükledin :D (nası olcaksa:D)
yok be kardeşim zaten nokia5800 ın orjinalin de var o özelllik ben sadece 2 tel arasında kıyaslama yaptım 2sindede aynı sensör özelliği var ama birinde yatay menü oluyo dğerinde olmuyo ona anlam veremedim

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
arkadaş ondan bahsetmemiş nokia 5800 da ekranı yana çevirince otomatik olarak menude yan oluyor..bizim samsunglarda neden yok diyor...ben mart ayı S523WXXJC1 firmwareyi yükledim ama 5230w oldu telefon..qimodan 5233w firmware bekliyorum..bu temalar sarmadı türkçe ikon olmaması kötü..şimdi orginal 5233w firmware arıyorum..

ege970

ege970

Üye
hepsini denedim hepsi çok güzel çalıştı teşekkürlerde.. eski temalara dönmek olayı nasıl oluyor? direk tema 1 2 den seçince dönermi yoksa eski temayı üstünemi yükliycez napcaz :D biraz korkuttuda yaptıkdan sonra bu firmware olayı beni

gunay45

gunay45

Üye
arkadaş ondan bahsetmemiş nokia 5800 da ekranı yana çevirince otomatik olarak menude yan oluyor..bizim samsunglarda neden yok diyor...ben mart ayı S523WXXJC1 firmwareyi yükledim ama 5230w oldu telefon..qimodan 5233w firmware bekliyorum..

S523WXXJC1 bu verisiyonu yuklediğinde menü orjinalmi yoksa başka temalımı

enex_enes

enex_enes

Üye
yok be kardeşim zaten nokia5800 ın orjinalin de var o özelllik ben sadece 2 tel arasında kıyaslama yaptım 2sindede aynı sensör özelliği var ama birinde yatay menü oluyo dğerinde olmuyo ona anlam veremedim
zaten ben niye 5800 almadım die düşünüorm şimdi :D 5800 çok daha güzel stardan ama çok kalın

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S523WXXJC1 bu verisiyonu yuklediğinde menü orjinalmi yoksa başka temalımı
menu orginal oluyor tema fln yok telefonu ilk aldığınız gibi oluyor..ama ben 5230w firmware beğenmedim..telefonu aldığımda içinde yüklü olan firmware 5233w bulmam lazım..5230w bazı türkçe kelimelerde hata var tamam değilde tmm yazıyor.ayrıca msjlara girince çok ağır kalıyor msj yazmaya girmek için 2 kere dokunuyorum...bu gidişle servise gidip orginal firmware attırıcam heralde.qimo 5233w firmware bulsada yüklesek bian önce...

enex_enes

enex_enes

Üye
benimkide 5230 a döndü ama kalsın biraz sonra yüklerim geri olmazsa mesajlara falan geç girmio bnm zaten mesaj da yazmıom :D

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
5233w firmware varsa paylaşırmısın..ben bulamıyorum.telefonun 5230w olması cnmı sıktı...msjlarda yavaşlama olayı kalmadı 1-2 kere msjlara girince nedense alıştı makina.telefon açılırken 5230w olarak açılması ve daha bir çok şeyi alışamadım daha.5233w firmwaresi her türlü 5230w dan üstün..

S5233WJVIG7 bizim wifilerin orginali bu heralde bu firmwareyi bulan yada telefonundan alabilen varsa lütfen paylaşsın elimizde bulunsun diğer firmawarelerden sıkıldığımız zaman orginaline dönelim hiç olmazsa..

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
5233w firmware varsa paylaşırmısın..ben bulamıyorum.telefonun 5230w olması cnmı sıktı...msjlarda yavaşlama olayı kalmadı 1-2 kere msjlara girince nedense alıştı makina.telefon açılırken 5230w olarak açılması ve daha bir çok şeyi alışamadım daha.5233w firmwaresi her türlü 5230w dan üstün..

S5233WJVIG7 bizim wifilerin orginali bu heralde bu firmwareyi bulan yada telefonundan alabilen varsa lütfen paylaşsın elimizde bulunsun diğer firmawarelerden sıkıldığımız zaman orginaline dönelim hiç olmazsa..

Dediğin firmware mevcut istersen atarım.

Üst Alt