sırf bu tema için gittim sim kartını degiştirdimresetliyor diye

allahtan bende oyle bi problam yaşatmadıilginç bi sorun ama vardır bi sebebi kartı beğenmemiştir belki sistemye 8 hat denedim hepsi düzgün çalışıyor benim hattı takınca resetliyor![]()

aynı firmwareyimi yükledin ona başkamı yoksayanlız benim anlamadığım bişey var 5800 da sensör olduğu için menüde yan çevirince yatay oluyo menü ee bizim 5233w dede sensör var ama yatay menü yok neden koymadılarki bu özelliği
valla anlamadım kardeşim ne demek istediğini nokia5800 bahsettim ben 2sindede sensör var ama diğeri sensorle birçok şey yapa biliyosunaynı firmwareyimi yükledin ona başkamı yoksa
yani bu qimoo nun paylaştı firmwareyi 5800 amı yükledinvalla anlamadım kardeşim ne demek istediğini
(nası olcaksa
)yok be kardeşim zaten nokia5800 ın orjinalin de var o özelllik ben sadece 2 tel arasında kıyaslama yaptım 2sindede aynı sensör özelliği var ama birinde yatay menü oluyo dğerinde olmuyo ona anlam veremedimyani bu qimoo nun paylaştı firmwareyi 5800 amı yükledin(nası olcaksa
)
arkadaş ondan bahsetmemiş nokia 5800 da ekranı yana çevirince otomatik olarak menude yan oluyor..bizim samsunglarda neden yok diyor...ben mart ayı S523WXXJC1 firmwareyi yükledim ama 5230w oldu telefon..qimodan 5233w firmware bekliyorum..
zaten ben niye 5800 almadım die düşünüorm şimdiyok be kardeşim zaten nokia5800 ın orjinalin de var o özelllik ben sadece 2 tel arasında kıyaslama yaptım 2sindede aynı sensör özelliği var ama birinde yatay menü oluyo dğerinde olmuyo ona anlam veremedim
5800 çok daha güzel stardan ama çok kalınmenu orginal oluyor tema fln yok telefonu ilk aldığınız gibi oluyor..ama ben 5230w firmware beğenmedim..telefonu aldığımda içinde yüklü olan firmware 5233w bulmam lazım..5230w bazı türkçe kelimelerde hata var tamam değilde tmm yazıyor.ayrıca msjlara girince çok ağır kalıyor msj yazmaya girmek için 2 kere dokunuyorum...bu gidişle servise gidip orginal firmware attırıcam heralde.qimo 5233w firmware bulsada yüklesek bian önce...S523WXXJC1 bu verisiyonu yuklediğinde menü orjinalmi yoksa başka temalımı
5233w firmware varsa paylaşırmısın..ben bulamıyorum.telefonun 5230w olması cnmı sıktı...msjlarda yavaşlama olayı kalmadı 1-2 kere msjlara girince nedense alıştı makina.telefon açılırken 5230w olarak açılması ve daha bir çok şeyi alışamadım daha.5233w firmwaresi her türlü 5230w dan üstün..
S5233WJVIG7 bizim wifilerin orginali bu heralde bu firmwareyi bulan yada telefonundan alabilen varsa lütfen paylaşsın elimizde bulunsun diğer firmawarelerden sıkıldığımız zaman orginaline dönelim hiç olmazsa..