Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Ok o zaman soldakini eklerim.Bu arada Palmpre temalı rc1 dosyası eklenmiştir.İndirip deneyebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Karar verin solmu sağmı.

gunay45

gunay45

Üye
bu enson eklenen resimlerdeki menü dili ne acaba faklı gibi

kizilx01

Üye
iphone rc1 yükleyince soldaki gibi çıkıyor hellokity yükleyince sağdaki menü çıkıyor

SAINT1

SAINT1

Üye
Ne yükleyim naapiyim kafam karışştı yaa.Ben en iyisi orjinalde devam ediyim bi süre daha bunlarda arşivde dursun.

kizilx01

Üye
qimqo bu 5233w türkçe firmware yükleyebilirmisin

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Bu konudaki firmwarede türkçe dil desteği var zaten.Yeni atıcağımdada mevcut mart 2010 firmwaresi.

kizilx01

Üye
benim anlamadıgım bu firmware yükledigimde benim hat tlf resetletiyor sürekli açılıp kapanıyor ve kendi hattımın dışında hangi hattı takarsam düzgün çalışıyor sorun kalmıyor. :D:D tlf kendi orjinal ing yazılımını yükledigimde sie kendi hattım sorunsuz çalışıor anlamadım gitti :D

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
bu temaların ikonlarını türkçe yapamazmıyız..öyle bir program olması lazım..

kizilx01

Üye
bence bu en son yüklenen tema en güzeli htc nin teması

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iPhone landscape özellikli olan rc1 dosyası eklenmiştir.

bu enson eklenen resimlerdeki menü dili ne acaba faklı gibi

Vietnamca

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
bu dili türkçe yapamazmıyız swf modify fln programlar var ama ben anlamam nasıl değiştirilir.ikonlar türkçe olsa süper olcak..yada vietnamlılara msj atalım türkçe yapsınlar rica etsek :)

kizilx01

Üye
dedigim gibi en güzeli htc olanı yükledim kullanıyorum sorunsuz herşeyi çalışıyor

kizilx01

Üye
3 sırada olan rc1 dosyası ortak PalmPre_HTC yazıyor

kizilx01

Üye
yatay menü olayı yok ama en orjinal ve güzel duranı o

gunay45

gunay45

Üye
sağolasın

Palmpre temalı olarak yükledim ve gayet hoş bi yüzü var ve güzel çalışıyo eline sağlık qimoo

enex_enes

enex_enes

Üye
palm i denim bide

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
security fail hatası alanlar usb bağlantısında sorun var demektir.port search yaptığınız zaman ready s5233 cihazın modeli yazmalıdır.yazmaz ise hata alırsınız..ilk seferinde denedim hata aldım diyorsanız..telefonu açın usb ile bağlayın usb cihazı bulup aygıt sürücüsü yükleniyor desin ve yüklesin.sonra yüklemek için dosyalarınız ayarlayınız port search e basmadan önce telefonu usb den çıkarıp kapatın ve downloads moduna geitirn ve usb yi takın aygıt sürücüsü yüklendi fln der.port search tıklayın ve ready s5233 yazar..sonra dowloads tıklayabilirsiniz..

gunay45

gunay45

Üye
palm i denim bide

valla kardeşim bence güzel hoşuma gitti 2farklı menü seceneği de var iconlarda güzel

security fail hatası alanlar usb bağlantısında sorun var demektir.port search yaptığınız zaman ready s5233 cihazın modeli yazmalıdır.yazmaz ise hata alırsınız..ilk seferinde denedim hata aldım diyorsanız..telefonu açın usb ile bağlayın usb cihazı bulup aygıt sürücüsü yükleniyor desin ve yüklesin.sonra yüklemek için dosyalarınız ayarlayınız port search e basmadan önce telefonu usb den çıkarıp kapatın ve downloads moduna geitirn ve usb yi takın aygıt sürücüsü yüklendi fln der.port search tıklayın ve ready s5233 yazar..sonra dowloads tıklayabilirsiniz..

dün bende 2 kere eror hatası aldım ama bataryayı çıkarıp takınca düzeldi bide tele ilk version atacağım zaman 5233w yazıyodu ama daha sonra atarken 5230 yazmaya başladı

Üst Alt