Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S523WXXJC1 mart 2010 bu firmware mi qimo?

gunay45

gunay45

Üye
Arkadaşlar Yatay menü yapmak için resime bakın

Bir de bugün bir tane firmware koyucam siteye ancak orjinalmi bilmiyorum Mart 2010 firmwaresi.

usta yukleme yaptıktan sonra menü bu şekilde oldu ama kutuyu gosterdiğin yerde bejeweled oyununun iconu var yani o kutu yok orda

--------------- Ekleme ---------------

benim orjinal firmware de de sahte arama yok

valla benim orjinalinde vardı ama yüklemeden sonra kayboldu keşke orjinal firmware yi bekleseydik teli de yedeklemeden yuklemeyi yaptım orjinalini nerden buluruz ki

enex_enes

enex_enes

Üye
usta yukleme yaptıktan sonra menü bu şekilde oldu ama kutuyu gosterdiğin yerde bejeweled oyununun iconu var yani o kutu yok orda

--------------- Ekleme ---------------

valla benim orjinalinde vardı ama yüklemeden sonra kayboldu keşke orjinal firmware yi bekleseydik teli de yedeklemeden yuklemeyi yaptım orjinalini nerden buluruz ki
yüklicekmiş qimoo bende ki şubat güncellemesiymiş mart ayını yüklicek o

gunay45

gunay45

Üye
inş o güncelleme sorunları çözer samsung adam gibi destek vermiyo ki arkadaş ya

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
iphone bejeweled temalısı o..yatay ekran olanı bende var ancak menu ikonları vietnam dili hiç güzel değil neye basacağını bilemiyorsun ingilizce bile değil...ztn ingilizcede sarmadı en güzeli türkçe menu..qimo mart ayını atana kadar bununla idare edin buda starberry storm yatay ekran oluyor slide to unlock var..

NoT : alıntıdır bana ait değildir..

gunay45

gunay45

Üye
iphone bejeweled temalısı o..yatay ekran olanı bende var ancak menu ikonları vietnam dili hiç güzel değil neye basacağını bilemiyorsun ingilizce bile değil...ztn ingilizcede sarmadı en güzeli türkçe menu..qimo mart ayını atana kadar bununla idare edin buda starberry storm yatay ekran oluyor slide to unlock var..

NoT : alıntıdır bana ait değildir..

ustma şimdi bu rc1 dosyası yuklemeyi yine aynen burdaki gibi yapıp sadece rc1 e bu yolu gostercez dimi bide iconlar faklı dilde ama içi hangi dilde

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni bir duyuru daha yeni rc1 dosyaları buldum koyduğum firmware için onlarda geliyor bekleyin.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
qimo bekliyoruz sabırsızlıkla..içinde orginalde olsun yani telefonu ilk aldığımız zamanki menuyu özledikmi onu yükleriz..ingilizce sarmıyor..

kizilx01

Üye
qimo ortak bide bu 5233w nin orjinal firmware varmı bi zahmet onuda katarsan

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Atıcam ama orjinalmi orasını bilmiyorum.

kizilx01

Üye
5230w degil dimi 5233w

kizilx01

Üye
eyw kardeşim ben aradım bulamadım türkçe 5233w nin firmware çok teşekkürler

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ayrıca landscape iPhone rc1 dosyasınıda buldum onuda ekliyicem.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
qimo bu vietnamlılar aşmış olayı ya android tema fln çok acaip temalar var gördünmü onları?

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Evet ekliyicem onlarıda.

Arkadaşlar bir sorum olucak size.iPhone rc1 le firmware yaptığınızda menü aşağıdaki resimlerden hangisi gibi oluyor.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
qimo kızılx01 in dediğine göre sağdaki iphone bejeweled 9:38 yazan ok..ayrıca bi arkadaşın dediğine görede iphone yükledik hellokity çıktı,hellokity yükledik iphone çıktı demiş..

Üst Alt