Samsung S5233A FLASH ATMAK (YAZILIM SİLMEK)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Yazılımı Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    216

samet1692

Üye
yaa abi dediqinizin hepsini tek tek uyquladım .. fakat hepsinin sonunda ekran pembe sekilde kalıo ve acılmıyor .. ayrıca boot filesi de en son sectim attım ama yine de olmadı .S lütfen yardım edin .s en iyi version S5230CEIF5 demissiniz ama telefonumu bir daha acamadım :s

CrazyMan07

Üye
ya bende en iyi dediğinizi yükledim ancak telefonu açarken S5230 yazıyor ve altında bişey doluyor ama % 75 ciarında takılıyor ne yapmam gerek?

sahinsarul

Üye
dostum çok teşekkürler kaç zamandır arıyordum akşam evde denicem.

1 sorum var : 2.Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın ve (pili çıkarmayın) Ses Kısma Tuşu+ Kamera + Açma-Kapama Tuşuna aynı anda basın.

bu işi telefon açıkken mi yapıyoruz kapalı iken mi ?

guIyabani

guIyabani

Üye
dostum çok teşekkürler kaç zamandır arıyordum akşam evde denicem.

1 sorum var : 2.Telefonunuzdan sim kartınızı ve hafıza kartınızı çıkarın ve (pili çıkarmayın) Ses Kısma Tuşu+ Kamera + Açma-Kapama Tuşuna aynı anda basın.

bu işi telefon açıkken mi yapıyoruz kapalı iken mi ?

kapalıyken.

--------------- Ekleme ---------------

ben firmware i sırasına göre uyguluyorum ve telefonuma atıyorum. telefonu açtığımda yeni firmware açılışta yüklenirken o dolan çubuk yarıda kalıyor ve ilerlemiyor.
Neden olduğu ve çözümü hakkında fikri olan var mı?

sungur_bey

Üye
Arkadaşım bu işlemi yaptıktan sonra artık nette flash player isteyen videoları izleyebilecekmiyiz?

blacklord5

Üye
ben firmware i sırasına göre uyguluyorum ve telefonuma atıyorum. telefonu açtığımda yeni firmware açılışta yüklenirken o dolan çubuk yarıda kalıyor ve ilerlemiyor.
Neden olduğu ve çözümü hakkında fikri olan var mı?
aynı sorun bendede var nasıl duzelcek?

by_chiko

Üye
Arkadaslar Benden Size Tavsıye Telefonuzda Herhangıbır sorun yoksa Firmware Muhabbetıne Gırmeyın ben attım once arkadalarınkı gıbı pempe kaldı ekran daha sonra tekrar attım aclısta kaldı tekrar attım bu sefer hıc acılmadı suan basarı servıste ınsallah garantı dahılınde yaparlar durdur yere telefondan olduk

Servis Teslim ve Bilgi Karti No : 00x30xxx39xx Müsteri Adi : HAKAN GÜRAL Cihazin IMEI (Seri) Numarasi : 000354XXXX0308712xx Cihazin Gelis Tarihi : 25.08.2010 Onarim Tamamlanma Tarihi : 27.08.2010 Cihazin Ariza Bilgileri : ;Açılmıyor;Batarya sarj olmuyor Tespitler ve Yapilan Islemler : ;Anakart Değişimi Cihaz Garantili/Garantisiz : ÜRETİCİ GARANTİLİ ONARIM Notlar : Cihazın Onarımı Devam Etmektedir Fatura Tarihi : Yeni IMEI No : Onarimi Yapan Bölge : Degisen Parça Kodu : Tespitler :
Neyseki Saolsun Basarı Garantıden halledıyor sansıma

ahmeht2

ahmeht2

Üye
java yoksa cöp bence ole firmware olmaz.

kostak

Üye
Merhaba arkadaslar ben söyle bırsey yapmak ıstıyorum anlatayım sımdı benım elımde samsung GT-B3410 var bunun menüsünü sevmiyorum ama b3410 wifi nin menüsü cok güzel şimdi ben elımdekı telefona wifinin flashını atsam calısırmı ? herseyıyle aynı telefonlar sadece wifi farkı var nasıl olur acaba bana bı bılgı verebılırmısınız ?

Krofessional

ceıf5 güncellemesinde çift menü yok ve internet ayatalarını sadece türkçe desteklio

EMİN FB

Üye
benim telefonum gt-s5233a buradakiler 5230 neden böyle

fuatfurit

Üye
teşekkürler

birben0202

Üye
iyi aksamlar benim samsung gt-s5230 cep var dokunmatik ekran ama ekran calismiyor yardimci alabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor tesekkür ederim.

the-clubbeer

Üye
MErhaba arkadaşlar ..
Telefonu yakından tanıyan arkadaşlara bir sorum olacak
benim telefonumda Rusça dil paketi yüklü değil. Rusça yüklemem için ne yapmam gerekiyor. lütfen bana yazılım değilştir demeyin çünkü değişenlerin sonu pekde ii değil gibi:)

Bu arada bende telefonu aldıktan 2 ay süre sonra ekran çalışmadı. servisine götürdüm ücretsiz yazılım attılar aynı gün verdiler.

Bu Rusça Dil desteğini bulup yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim

ksarkar

Üye
arkadaşlar benim E 740 açılıp kapanıyor.bu programı kullanıp yazılım atma şansım varmı.yardımlarınızı bekliyorum.

hanol

hanol

Üye
peki samsung s 8003 jet için varmı hocam .. açıklarsanız çok sevinirim

asim64

Üye
Yardimlarin icin cok tesekkür ederim.Samsung 5620 monteye uyguladim ve telefoncuya gitmekten kurtuldum.Tekrar tesekkürler

yasobe

Üye
bende samsung monte kullanıcısıyım ve telefonumla ilgili hiçbir program bulamıyorum telefonumla wi-fi den samsung appse giriyorum ordada hep aynı programlar hiç güncellenmemiş o yüzden program arıyorum bilen varsa paylaşım yapın lütfen

ferhat_siyahtas

Üye
Arkadaşlar benim alalı çok oluyor ama bir sorunu var mesajlara tıklıyorum başlatılıyor diyo hiç başlamıyor sürekli böyle devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum

erdemanil06

erdemanil06

Üye
yapıyorum teli açma tuşuna basıyorum dowland yazısı geliyor

Üst Alt