Samsung S5233A FLASH ATMAK (YAZILIM SİLMEK)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni Yazılımı Beğendinizmi?

• Kullanılan toplam oy
    216

enex_enes

enex_enes

Üye
italya ve rusya hiçbiri inglizce dil kullanmadı için bişi anlamıoz

SAINT1

SAINT1

Üye
Harbi adamlar tel'i coşturmuş yaa.Bu işte çok iyiler.

fuat__

Üye
bu flash nerden çıktı ya bunu nerden bulabiliriz bunun içinde türkçe dil desteği warmı..?

SAINT1

SAINT1

Üye
Yapanlara sormak lazım :D

cellat_6666

Üye
eyw kardesımm saollll...

zuzu16

Üye
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARA USB DEB BAĞLADIM SONRA BİŞEY OLDU GÖRMÜYOR BİDAHA telefonda çıkıyo bellek modunu seçiyorum bilgisayarımda gözükmüyor yardımmm :)))) please

delidan31

Üye
saol güzelse ellerine sağlık

farrlell

Üye
offff ya aynısı benim basıma geldi simdi ne yapcam bilmiyorum yukarıda yazmıssınız birsey anlamadım fotoraflı anlatırsanız cok sevinirim deliricem servis yaparmı acaba garanti olur mu

enex_enes

enex_enes

Üye
offff ya aynısı benim basıma geldi simdi ne yapcam bilmiyorum yukarıda yazmıssınız birsey anlamadım fotoraflı anlatırsanız cok sevinirim deliricem servis yaparmı acaba garanti olur mu
servise ver napcaksın :(

tayfun71

Üye
z3x de olmadı ust de olmadı nsproda olmadı hiç aklıma gelmezdi free bi programla telefonu ayağa kaldıracağım allah razı olsun ;)

sigadeug

Üye
mrb arkadaslar bendede s5233w var internete girmek istiyorum vodafone hattımdan servis kullanılamıyo diyor 2 gün önce almıstım o zaman girdim bağlantı ayarlarıyla oynamadım neden böyle yapıyor

tolgallo

Üye
slm arkadaşlar bi sorunum war bnm yardımcı olurmusunz yüklediğm wersiyon s523GPMJA1 wersiyonu msj atarken ş harfi ç harfi gibi harfler çıkmyo msj hepten berbat bi hal alıyo neden olduğunu bilen warmı ??

OğuzcanAbi

Üye
paylaşım için saol

tolgallo

Üye
acil yardımlarınızı bkliyorumm beyler

tolgallo

Üye
şu msj sorunuma yardım edicek kimse yokmu arkadaşlar

fuat__

Üye
Peki bu nasıl bişi yaa bütün temalar içinde.
YouTube - six theme....firmware samsung s5230 gt-star
#!

--------------- Ekleme ---------------

o yazılımı bulamazmıyız

--------------- Ekleme ---------------

Bu artık samsung starlıktan çıkmış :ehe

bu temayı bulamazmıyız ya

sadoemir31

Üye
YA ßen Bisey Sorucam..ßende Samsung Star S5233 Mobile Tv ModeLi var.bu Paylasılmıs oLan Firmwarelerden herhanqi irini YükLesem Mobile Tv yi Kullanabilirmiyim...

Üst Alt