aflock
Üye
ya arkadaşlar özellik arıorsanız zaten işletim sistemine bakın önce corby serisinde samsung un kendi arayüzü ve işletim sistemi var. JAVA olduğu için dokunmatik ekranda java program ve oyunlarının keyfini yaşayabilirsiniz. bende aldım telefondan 3 gün oldu mükemmel bence. kullanım çok hızlı, çok basit ve çok rahat çalışıo telefon gereksiz şeylerle doldurularak işlemci kasılmamış, sonuçta çok hızlı. ekran çok güzel, ekran dayanaklı ölü pixel gibi bi sorun çıkacağını sanmıyorum, online kalmak isteyen arkadaşlar için çok güzel bi telefon. kullanması da zevkli. mp3 çalarına gelince yaklaşık 10 çeşit ekolayzer desteği var. ses analizer i çok güzel, paketten çıkan kulak içi kulaklıkla birlikte dinamik bass kalitesi de elde ediliyo. widget menu zaten başlı başına harika. batarya süresi yeterince iyi elimden düşürmediğim halde tam tamına 48 saat gitti. çoğu zaman bekleme modunda tutarsanız şarjı hiç yemiyo gibi iphone da olduğu gibi zaten ve 2 haftaya kadar yetirebilirsiniz. kamerası 2 mp herhangi bir samsung telefonun kamera yazılımına göre çok çok başarılı bi yazılım yapmışlar görüntü yakalamada başarılı olduğunu söyleyebilirim. Şık bir menü, şık bir arayüz, şık bir görünüm ve basit, pratik, eğlenceli bir kullanım için ideal. Herşeyden öce arayüz çok estetik. ucuz yahni falan demeyin boşuna iphone 2 milyar veripte kamerasına bakınca önümüzü göremiyoruz, uygulama diyosun apple izin vermediği sürece geliştirme olanakları çok sınırlı. iphone dan bi farkı yok. web tarayıcısı da safari den daha başarılı menüsü çok daha şık daha basit daha pratik, widgetlar eğlenceli ve geliştirmeye açık iphone dan tek eksiği hareket sensörü yok sadece, kamerası aynı çözünürlüğü daha iyi hatta. sadece hareket sensörü için arada bir buçuk milyar fark ödemeyin bence. java desteğiyle birlikte corby serisi orta sınıf için en iyisi bence.
arkadaşlar bende de corby var yeni aldım hattım avea fakat sürekli bana gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor avea da çözemedi acaba telefondan olabilrmi varmı böyle sorun yaşayan ..?
arkadaşlar internete girdiğinizde ordaki fotoları telefona nasıl kaydetebiliyoruz o olayı çözemedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?