goliykorol
Üye
-
Konu Sahibi
-
antalya kipa nın içinde gördüm ama internette de fiyatlar değişikbende almayı düşünüyorum yalnız fiyatı 295 diil 380 tl... nerden sorduğunu öğrenebilirmiyim??
peki genel olarak memnun musun? artı ve eksileri neler aydınlatırsan sevinirimevet ben o telefonu aldım fakat ona göre oyun bulamıyorummm... :/
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim anlaşılan ucuz etin yahnisi bukadar olur bu fiyata ancak bukadar özellik neyse ilgilenip cevap yazdığın için tekrar teşekkür ederim haa unutmadan forumda samsung için oyunlar ve nasıl yüklenecekleri var bende samsung olmadığı için deneme şansım olmadı ama senin işine yarayabilir tabii telefon java destekliyorsadıs görüsünüsünde aldınıız zaman 3 ayrı kapak veriolar 2 gruba ayrılmıs birinde siyah-beyaz-beyaz ama üzerinde deseni var
2. sini tam olarak bilmiorm onun hakkında bişi demicem
iç özellikleri ise internette var şimdi nelere girdiini söylemek istemiyorum reklam olmasınfotoğraf kişileri barındırıyor en cok görüstüün kişileri radyosu ve mp3 de var yanında 2gb lik hafıza kartı veriyorlar ses kaydediyor sözlükte var ama ingilizce bn pek anlamıyorum sonra RSS okuyucu var hesap makinesi,dönüştürücü,zamanlayıcı vb...
anlııcanız normal bi telefon gibi fakat dokunmatik.. onun dısında pek bişi yok oyunlarda tam sürüm deil oyunu oynuyorsun fakat sonra satın al yazısı cıkıyor... BU yüzden bu telefona göre oyun arıyorummmmm
--------------- Ekleme ---------------
dıs görüsünüsünde aldınıız zaman 3 ayrı kapak veriolar 2 gruba ayrılmıs birinde siyah-beyaz-beyaz ama üzerinde deseni var
2. sini tam olarak bilmiorm onun hakkında bişi demicem
iç özellikleri ise internette var şimdi nelere girdiini söylemek istemiyorum reklam olmasınfotoğraf kişileri barındırıyor en cok görüstüün kişileri radyosu ve mp3 de var yanında 2gb lik hafıza kartı veriyorlar ses kaydediyor sözlükte var ama ingilizce bn pek anlamıyorum sonra RSS okuyucu var hesap makinesi,dönüştürücü,zamanlayıcı vb...
anlııcanız normal bi telefon gibi fakat dokunmatik.. onun dısında pek bişi yok oyunlarda tam sürüm deil oyunu oynuyorsun fakat sonra satın al yazısı cıkıyor... BU yüzden bu telefona göre oyun arıyorummmmm
tesekkur ederim... ha bu arada hayirli olsunMerhaba,
Ben bugun aldım telefonu. Gercekten harika bir telefon. Almanı kesinlikle tavsiye ederim.Ben 365 TL'ye aldım + 2 GB hafıza kartı hediye. Herhangi bir sorun olursa, sorabilirsin.
rica ederimgoliykorol çok teşşekkür ederim cvbın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?