SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

farbi

Üye
GSCASSİO ustam telefonu yeni aldım.Çoğu özelliğini beğendim fakat garanti bankası cep şubesini kullanamıyorum.Köşe başlarında satılan cep telefonları bile cep şubesini kullanırken bunda neden kullanamıyoruz acaba.Java ile ilgili bir sorun mu?Yardım edersen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

senamore

Üye
internet pakedim bitti ama şimdide 0.facebook a giremiyorum interneti mi ayarlamam lazım

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
GSCASSİO forumu birakti heralde :/ forum cevapsiz soru kayniyo.. :/

duo

duo

Üye
life3407' Alıntı:
Bir hafta önce kamu 1200'den faydalanıp hem kardeşime hemde bana bu telefondan aldık. Kardeşiminkinde henüz bir problem yok fakat benim telefon sanırım sorunlu. Konuyu başından beri okudum emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. Telefonun ortasındaki fare ( ben öyle diyorum artık) aklına estiğinde sürekli en başa yukarıya hareketleniyor tuşa dokunmadığım sürece sürekli aşşağı yukarı gidip geliyor. İkincisi kardeşimde edge bağlantı işareti çıkıyor bende çıkmıyor şimdilik bu iki problem fakat birincisi başlı başına beni tel'den soğuttu diyebilirim. Pazartesi servise göstereceğim aklına estiği zaman yaptığı için önceden problemi kamera ile görüntüledim umarım yazılımsal bir sorundur yok eğer telefonu açarlarsa kaldırıp atarım bir daha da sanırım samsung markasının yakınından geçmem.
aynı sorundan bendede var cihazı servise verdim sonucu bekliyorum :) bir de telefonla ilgili bi şey yakaladım vatan computer.com,hepsiburada.com,bimeks.com gibi sitelerde kısa bir zamn önce bu telefon satılıyordu ama şimdi girdim baktım bu telefonu kaldırmışlar. gerçekten ilgilnç :hmmm (kazıklandık gibi geliyo)

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye

var hala :) zaten 120 TL ye gelio cihaz.. en kötü ne olabilir ki ? :D

nefret46

nefret46

Üye
Ben kullanıyorum hiç memnun değilim... İncelemeden aldım. Turkcell T-10 fiyatına göre harika bir telefon.. Android işletim sistemi + java desteği.. Samsung GT-S3353 e basit java uygulamar dışında hiçbişey yüklenmiyor. Samsun new Pc suite telefonu tanımıyor.. Kies hiçbişeye yaramıyor..

• Beğen
Tepkiler: ßygratis

farbi

Üye
Ben kullanıyorum hiç memnun değilim... İncelemeden aldım. Turkcell T-10 fiyatına göre harika bir telefon.. Android işletim sistemi + java desteği.. Samsung GT-S3353 e basit java uygulamar dışında hiçbişey yüklenmiyor. Samsun new Pc suite telefonu tanımıyor.. Kies hiçbişeye yaramıyor..

Arkadaşım java desteği demişsin T10 için ama s3353 te de T10 da da garanti bankası cep şubesi kullanılamıyor.Yani ikisinin de bu konuda çok bi farkı yok.İşletim sistemleri farklı tabiki.

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
1) Akıllı ekran diye nitelendirilen, telefonun ana ekranına OPERAnın simgesini koymak mümkün değil mi? illa her seferinde oyunlara girip ordan mı seçicez?

2) youtube daki videoları açabiliyorum, hatta tele kaydedio ama formatı yüzünden açamıyor "mp4" ü nasıl açmaz bir telefon gerçekten ilginç.. o zaman başka bir program yüklesek bu videoları açması için "mp4" uzantılı olanları mesela çözebilirmiyiz bu sorunu ?

3) her hangi bir uygulama, program, oyun vs.. yükledikten sonra silmek için oyunlardaki ikonu kaldırmak yetiyormu yoksa başka bi işlem yapıyormuyuz?

4) Hata d43 java.io.IOException, bu hata da başa bela çıkıo sürekli tam sayfa açılcakken yarıda kalıyor.. yenile yapa yapa açmaya çalışıyorum ama yine de tam açılmıor bu hata yüzünden.. araştırdım da çözüm bulan yok gibi.. :S

5) opera da adres yazarken yazı karakterini hep şansa düzeltiyorum.. "alt" tuşuna basarak falan.. yazılar büyük oluyor "shift" e basıyorum düzelmio sonra basık tutuyorum falan yalan dolan şansa düzelio.. nedir bunun normali ? :S

bu konular hakkında bilgisi olan varmı? :S

life3407

Üye
telefonu değişmeye zorla biraz kır vur bağır belki işe yarar :)) olmazsa servise göndermekten başka bi çaren yok maalesef.. bu arada dediğin kulaklık nasıl bişey sesi ne derece iyi mesela telefonun üstünde gelen kulaklığın müzik çalar sesinin vasatın altında buluyorum..benim bu ses ihtiyacımı karşılar mı ?

Sennheiser CX300 kullanan biri olarak dışarıdan kaynaklı gürültüyü engelleme konusunda daha başarılı diyebilirim. Ses kalitesi oldukça iyi baslar tizler dengeli sayılır biraz daha bas ağırlıklı olması benim için iyi bir sürpriz oldu bu tür kulaklıklar daha çok hoşuma gidiyor. Kulaklığı internette aratırsanız yorumların genellikle olumlu olduğunu göreceksiniz bende bundan yola çıkarak aldım ve pişman etmedi.

----------Eklendi @ 20:32:46 ---------- Yazıldı @ 20:26:27 ----------

aynı sorundan bendede var cihazı servise verdim sonucu bekliyorum :) bir de telefonla ilgili bi şey yakaladım vatan computer.com,hepsiburada.com,bimeks.com gibi sitelerde kısa bir zamn önce bu telefon satılıyordu ama şimdi girdim baktım bu telefonu kaldırmışlar. gerçekten ilgilnç :hmmm (kazıklandık gibi geliyo)

Bugün servise verdim 3 gün içerisinde haber vereceklerini belirttiler. Ben direkt değişim talebinde bulundum. Talep kabul edilirse ancak iki hafta sonra yenisini verebileceklerini söylediler. Bu süre çok uzun madem değişim kabul edilecek kararı alırsınız bir belge verirsiniz gider aldğım yerden bu belge ile yeni telefonu alırım olay bu kadar basit neden bu en az 15 günlük süre anlayabilmiş değilim.

aksaray1

Üye
Arkadaşlar bu konuda bana yadımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??

sorunum: Samsung GT-S3353 telefonum için toshiba 4 gb micro sd hafıza kartı aldım yeni telefonumun video kamerasıyla kısa video çekip kaydedilen yeri hafıza kartı olaraK göstediğim de video açılmıyor ve desteklenmeyen ortam hatası alıyorum.ancak kaydedilen yeri telefon hafızası olarak gösterdiğimde sorun olmuyor.

başka bir hafıza kartı taktığımda bu sefer o hafıza kartında daha önce yüklü olan videolar görünmüyor yeni çektiğim videolar görünüyor.

hafıza kartıma ÇEKİP yüklediğim videoları göremeyişimin sebebi hafıza kartı olma olasılığı nedir ve çözümü varmıdır?:-))
telefondan kaynankalan bir sorun olabilimi?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
selamlar telefondan evimdeki wireless ile internete kendi ugulamalarından(facebook, twitter, msn, google vs gibi girebiliyorum..bgn opera mini 4.3 yükledim ilk önce internete bağlandı fakat kontörlerim gitti daha sonra yazdığınız gibi internet profillerinden evimdeki internet bağlantısını işaretledim operadan da wireless ile bağlanmak için ancak bu sefer de operayı açtığımda internete bağlanamadı masaüstü web tarayıcınızla adresini ziyaret edin diyor ancak ordan da bi sonuç çıkaramadım..sonuç olarak operadan evimdeki wireless ağı kullanarak internete nasıl bağlanabilirim? hattım avea kontörlü (onunla bi ilgisi varsa ) teşekkürler

----------Eklendi @ 22:46:32 ---------- Yazıldı @ 22:15:38 ----------

bu problemi hallettim bu arada ama şu total video converden mp4 e çevirme işi nasıl olcak hiç bilmiorum ..iphone u seçiorum çevirio atıorum tele açılmıo eminmisiniz ?

Iphone değil ipodddan çevir

----------Eklendi @ 10:30:57 ---------- Yazıldı @ 10:25:58 ----------

GSCASSİO ustam telefonu yeni aldım.Çoğu özelliğini beğendim fakat garanti bankası cep şubesini kullanamıyorum.Köşe başlarında satılan cep telefonları bile cep şubesini kullanırken bunda neden kullanamıyoruz acaba.Java ile ilgili bir sorun mu?Yardım edersen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Dostum Opera İle dEnermisin

----------Eklendi @ 10:34:04 ---------- Yazıldı @ 10:30:57 ----------

:aman2:Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
[/COLOR]:aman2:Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim[/QUOTE]

ben başlayım ilk sorulara o zaman :)

1) Akıllı ekran diye nitelendirilen, telefonun ana ekranına OPERAnın simgesini koymak mümkün değil mi? illa her seferinde oyunlara girip ordan mı seçicez?

2) youtube daki videoları açabiliyorum, hatta tele kaydedio ama facebooktaki videoları formatı yüzünden açamıyor "mp4" ü nasıl açmaz bir telefon gerçekten ilginç.. o zaman başka bir program yüklesek bu videoları açması için "mp4" uzantılı olanları mesela çözebilirmiyiz bu sorunu ?

3) her hangi bir uygulama, program, oyun vs.. yükledikten sonra silmek için oyunlardaki ikonu kaldırmak yetiyormu yoksa başka bi işlem yapıyormuyuz?

4) Hata d43 java.io.IOException, bu hata da başa bela çıkıo sürekli tam sayfa açılcakken yarıda kalıyor.. yenile yapa yapa açmaya çalışıyorum ama yine de tam açılmıor bu hata yüzünden.. araştırdım da çözüm bulan yok gibi.. :S

5) opera da adres yazarken yazı karakterini hep şansa düzeltiyorum.. "alt" tuşuna basarak falan.. yazılar büyük oluyor "shift" e basıyorum düzelmio sonra basık tutuyorum falan yalan dolan şansa düzelio.. nedir bunun normali ? :S ayrıca küçük harfle "g" yazamıyorum adres çubuğuna.. neden acaba? :S

raptorxxl

Üye
Ya babam turkcellin 5 tl kampanyası ile aldı telefonu
telefona babamın siminden başka sim taksak telefon kabul etmiyor nedeni alırken numaraya ait alınması telefonun bunu kırmak ta tehlikeliymiş hat iptal oluyormuş acaba bi yöntemi varmı böle risksiz nolur yardım

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
nedeni o değildir.. çünkü ben de ablamın hattının üstüne aldım aynı kampanyayla ama kullanabiliyiorum... onun başka bir ayarı ya da yolu vardır...

raptorxxl

Üye
nedeni o değildir.. çünkü ben de ablamın hattının üstüne aldım aynı kampanyayla ama kullanabiliyiorum... onun başka bir ayarı ya da yolu vardır...
ya kardeş kurbanın oliyim biliyorsan yaz nolur babam telefonu bana aldı ama onda boş boş duruyor nolur ya

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
walla nedenini bilmiyorum, kız arkadşaım da teyzesinin üstüne almıştı o da kullanıyor gayet normal... sen bence telefonu trcell bayine bi götür

raptorxxl

Üye
ztn turkcell bayisinde dediler başka hatta çalışmaz sim kilitinide kırmayın hat iptal olur diye ama babam gelsin kendi hattımı takıp denicem

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
ztn turkcell bayisinde dediler başka hatta çalışmaz sim kilitinide kırmayın hat iptal olur diye ama babam gelsin kendi hattımı takıp denicem

bence saçmalamış o bayidekiler :) başka bi bayiye ya da teknik servise götür eğer bi sorun çıkarsa

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]:aman2:Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim

ben başlayım ilk sorulara o zaman :)

2) youtube daki videoları açabiliyorum, hatta tele kaydedio ama facebooktaki videoları formatı yüzünden açamıyor "mp4" ü nasıl açmaz bir telefon gerçekten ilginç.. o zaman başka bir program yüklesek bu videoları açması için "mp4" uzantılı olanları mesela çözebilirmiyiz bu sorunu ?

5) opera da adres yazarken yazı karakterini hep şansa düzeltiyorum.. "alt" tuşuna basarak falan.. yazılar büyük oluyor "shift" e basıyorum düzelmio sonra basık tutuyorum falan yalan dolan şansa düzelio.. nedir bunun normali ? :S ayrıca küçük harfle "g" yazamıyorum adres çubuğuna.. neden acaba? :S[/QUOTE]

1-)Değil
2-)Benim Bildiğim Olmayör
3-)Yetiyor
4-)Operada Oluyo Dimi Net Yavaş Geliyo AÇmıyo Wifi İle olması 1000 de 1
5-)alt tuşuna iki kere bas

----------Eklendi @ 16:22:45 ---------- Yazıldı @ 16:22:01 ----------

Ya babam turkcellin 5 tl kampanyası ile aldı telefonu
telefona babamın siminden başka sim taksak telefon kabul etmiyor nedeni alırken numaraya ait alınması telefonun bunu kırmak ta tehlikeliymiş hat iptal oluyormuş acaba bi yöntemi varmı böle risksiz nolur yardım

Telefoncularla Bi konuş dostum

LBU

Üye
:boxtelefonun ışığı yanıo durduk yere ara sıra kafasına göre :yuru çok kral telefon yağmışlar tam şizofren :aha: 6 ay ömrü var bnm için sonra çöpe çok ısrar etti peder 24 ay ödesin dursun

Üst Alt