SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

yigitelka

Üye
merhaba.bende kampanyadan aldım.çokda memnunum.yanlız,corby telefonlarla bluetoth ile hiçbirşey paylaşamıyorum.sebebini bilen varmı

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
Merhaba...

ben de telefonu yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum (Renk: Beyaz) Sormak istediğim bir kaç soru var benim de, yardımcı olursanız sevinirim..

1) sitelerde gezinirken "yetersiz bellek" uyarısını OPERA ya da BOLT ile çözebiliyormuşuz sanırım burda okuduğum kadarıyla, peki hangisini önerirsiniz ve hangi versiyonlarını? çünkü opera 6 dan pek randıman alınmıyormuş sanırım yine burda okuduğum kadarıyla..

2) üstteki soruma ek olaraktan facebooktaki videoları bu browserlar sayesinde izleyebilcekmiyim? çünkü sadece youtube uzantılı olanları izleyebiliyorum

3) youtube dan video izleyebiliorm ama görüntü kalitesi vasatın da altında, yine browserla çözülebilcek bir sorun mu yoksa telefonun potansiyeli bu kadar mı?

4) VOD ayarları telefonu aldığımdan beri MOBİL TV seçeneğinde duruyor bi sıkıntısını görmedim, tam olarak nedir bu VOD ayarları?

5) Bazı arkadaşlarımla konuşurken telefondan iğrenç bir ses geliyor.. aşırı yüksek ve tiz bir ses.. sanki eski anolog radyolarda frekanslar arası geçişte gelen ses gibi... ve benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen karşı tarafın sesi bana gelmiyor... ama asıl anlayamadığım, bu durum sadece belirli insanlarla konuşurken oluyor... yani herkesle konuşurken olmuyor.. bu ilginç sorunla karşılaşan varmı acaba?
not: turkcell kullanyorum ve bu sorun yaşadıklarım da turkcell kullanan insanlar.. şebekesel bi sorun olduğunu sanmıyorum.. herkesle olmuyor çünkü

ero21

Üye
sorularını elimden geldiğince cevaplayacağım: öncelikle 1-) opera siteleri mobile tabanlı açıyor..browser ise web tabanlı açıyor yani pc den girdiğin netle aynı..

2-)normal olarak giirersen facebooktaki sadece youtube uzantılı olanları izleyebiliyorsun bu doğru ama bolt ta ne youtube uzantılısını ne de diğer videoları açmıyor :)) cennecting diyor öylece kalıyor..(bende bu soruyu soracaktım zaten forumda..

3_) dediğim gibi bolt hiçbirini açmadı bende o yüzden görüntü kalitesi hakkında bilgim yok..

4-) ben telefonu sadece özellikleri için kullanıyorum hat takmıyorum o yüzden bu sorunla ilgili bi bilgim yok ama denemek 112 yi aradım kadının sesi çok hoş geliordu :))))
Merhaba...

ben de telefonu yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum (Renk: Beyaz) Sormak istediğim bir kaç soru var benim de, yardımcı olursanız sevinirim..

1) sitelerde gezinirken "yetersiz bellek" uyarısını OPERA ya da BOLT ile çözebiliyormuşuz sanırım burda okuduğum kadarıyla, peki hangisini önerirsiniz ve hangi versiyonlarını? çünkü opera 6 dan pek randıman alınmıyormuş sanırım yine burda okuduğum kadarıyla..

2) üstteki soruma ek olaraktan facebooktaki videoları bu browserlar sayesinde izleyebilcekmiyim? çünkü sadece youtube uzantılı olanları izleyebiliyorum

3) youtube dan video izleyebiliorm ama görüntü kalitesi vasatın da altında, yine browserla çözülebilcek bir sorun mu yoksa telefonun potansiyeli bu kadar mı?

4) VOD ayarları telefonu aldığımdan beri MOBİL TV seçeneğinde duruyor bi sıkıntısını görmedim, tam olarak nedir bu VOD ayarları?

5) Bazı arkadaşlarımla konuşurken telefondan iğrenç bir ses geliyor.. aşırı yüksek ve tiz bir ses.. sanki eski anolog radyolarda frekanslar arası geçişte gelen ses gibi... ve benim sesim karşı tarafa gitmesine rağmen karşı tarafın sesi bana gelmiyor... ama asıl anlayamadığım, bu durum sadece belirli insanlarla konuşurken oluyor... yani herkesle konuşurken olmuyor.. bu ilginç sorunla karşılaşan varmı acaba?
not: turkcell kullanyorum ve bu sorun yaşadıklarım da turkcell kullanan insanlar.. şebekesel bi sorun olduğunu sanmıyorum.. herkesle olmuyor çünkü

----------Eklendi @ 11:29:33 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------

GSCASSİO kardeş boltta neden facedeki videoların hiçbirini izleyemiyorum :S playa tıklayıp videoyu izle diyor tıklıyorum connecting geliyor ondan sonra tekrar playa basıp videoyu izleyin dior :S

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
hmm o zaman sen diyorsunki; bolt yerine OPERAMINI kur ?? peki hangi versiyonu?

birde şimdi fark ettim de facebookta sayfanın en altına geldiğimde "Download a Facebook bookmark for your NetFront Ver. 3.5" şimdi bunu donwload edersem cihazın içinde gelenin üstüne mi indiricek (update) gibi yoksa zaten cihazdaki ile aynı mıdır? yoksa 2. bir facebook için kısayol tarzı bişemi oluşturcak?

operayı kuramıyorum nedense... izin veriyorum sürekli ama daha yüklemenin başında kaldı... internete bağlanamadı ağ ayarlarınızı gözden geçirin die hata veriyor wifi açık ve modemin dibinde olmama rağmen.. :SS

NOT: OPERA V6 YI KURMADI NEDENSE... BENDE CEPTEN OPERANIN SİTESİNE GİRDİM V4 Ü İNDİRDİM KURDU

NOT2: Bazen "Hata d43 java.io.IOException:" çıkıo.. nedir bu ? :S

NEDEN ACABA?

LBU

Üye
bende opera mini 4.3 versiyonunu kurdum çalıştırdım fakat bu program wireless üzerinden işlemiyormu illa kontörlerin gitmesi mi gerekiyor? evimde wireless internet var ve bağlanabiliorum normal olarak telefonla operayla bağlandıımda ise kontörler gidiyor çözüm nedir acaba ?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba...

1-)Opera 4
2-)İzleyenler war amabnde izleyemedim:hmmm
3-)HQ yu Seçmen qerek Youtubedan videonun altndan
4-)Onu Bende Bilmiyorum:ah
5-)Bendede Oluyor O Telefonun Dİğer elektronilk aletlerle frekans çarpışmasndan olablr :naughty:

ero21

Üye
ben boltu tercih ederim şahsen .. o dediğin download a facebook bookmark for your netfront 2. bi facebook ikonu oluşturacak oyunlar bölümünde pek bi işe yaramıyor..opera 6 yı bende kuramadım başta takılıyor opera 4.3 ü kullanıyorum bende..dediğin jawa hatası bende de çıkyor ve bu hata hakkında hiç bir bilgim yok .. bi arkadaş bolt tan video açmayı keşfederse bolt baba program..
hmm o zaman sen diyorsunki; bolt yerine OPERAMINI kur ?? peki hangi versiyonu?

birde şimdi fark ettim de facebookta sayfanın en altına geldiğimde "Download a Facebook bookmark for your NetFront Ver. 3.5" şimdi bunu donwload edersem cihazın içinde gelenin üstüne mi indiricek (update) gibi yoksa zaten cihazdaki ile aynı mıdır? yoksa 2. bir facebook için kısayol tarzı bişemi oluşturcak?

operayı kuramıyorum nedense... izin veriyorum sürekli ama daha yüklemenin başında kaldı... internete bağlanamadı ağ ayarlarınızı gözden geçirin die hata veriyor wifi açık ve modemin dibinde olmama rağmen.. :SS

NOT: OPERA V6 YI KURMADI NEDENSE... BENDE CEPTEN OPERANIN SİTESİNE GİRDİM V4 Ü İNDİRDİM KURDU

NOT2: Bazen "Hata d43 java.io.IOException:" çıkıo.. nedir bu ? :S

NEDEN ACABA?

----------Eklendi @ 16:54:43 ---------- Yazıldı @ 16:52:41 ----------

abim benim bolttan nasıl video izleyecez bul bi yolunu kurban olam :ehe
1-)Opera 4
5-)Bendede Oluyor O Telefonun Dİğer elektronilk aletlerle frekans çarpışmasndan olablr :naughty:

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
teşekkürler cevaplar için ben bu konuda acemi olduğum için bikaç sorum daha var.. :)

1) Akıllı ekran diye nitelendirilen, telefonun ana ekranına OPERAnın simgesini koymak mümkün değil mi? illa her seferinde oyunlara girip ordan mı seçicez?

2) youtube daki videoları açabiliyorum, hatta tele kaydedio ama formatı yüzünden açamıyor "mp4" ü nasıl açmaz bir telefon gerçekten ilginç.. o zaman başka bir program yüklesek bu videoları açması için "mp4" uzantılı olanları mesela çözebilirmiyiz bu sorunu ?

3) her seferinde "opera mini 4 ağı kullanmak istiyor vs.." die uyarı çıkıyor... ben de "izin ver 1 kez sor" diyorum ama sürekli çıkıyor başka bi cevap mı lazım bunun sürekli sormaması için?

4) facebooktan video seçtiğimde "url ile bağlantı kurulsun mu" diye soruyr evet dedikten sonra "internete erişim sağlansın mı" diye soruyor zaten internette değilmiyim? :S

5) her hangi bir uygulama, program, oyun vs.. yükledikten sonra silmek için oyunlardaki ikonu kaldırmak yetiyormu yoksa başka bi işlem yapıyormuyuz?

6) Hata d43 java.io.IOException, bu hata da başa bela çıkıo sürekli tam sayfa açılcakken yarıda kalıyor.. yenile yapa yapa açmaya çalışıyorum ama yine de tam açılmıor bu hata yüzünden.. araştırdım da çözüm bulan yok gibi.. :S

7) opera da adres yazarken yazı karakterini hep şansa düzeltiyorum.. "alt" tuşuna basarak falan.. yazılar büyük oluyor "shift" e basıyorum düzelmio sonra basık tutuyorum falan yalan dolan şansa düzelio.. nedir bunun normali ? :S

sorularım devam edicek, sizin sabrınızın yettiği ve benim kurcalayabildiğim kadarıyla... teşekkürler şimdiden..

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

ero21

Üye
skyfire diye bi program varmış bütün videoları açıyormuş sorunsuz bi şekilde ben aradım ama java uzantılı olanını bulamadım bulan bi arkadaş var mı ??.. bi de bolttan video açmak için bolta girin menu perferencesten media settingse gelin domo bi video verecek playa basın videoyu büyük bi ihtimal oynatmayacaktır no deyip ok a tıklayın bi daha video verecek ona yes deyip tıklayın açılacaktır dediler .. ben denedim ikincisinde vide yüklendi ama bi iki saniye sesler eldi sonra bolt dondu :S bi siz deneyin arkadaşlar belki olur sizinki.. ha bu arada iki kez üst üste no derseniz videoları 3gp formatında telefonunuza indiriyor ve sorunsuz izleyebiliyorsunuz..

LBU

Üye
selamlar telefondan evimdeki wireless ile internete kendi ugulamalarından(facebook, twitter, msn, google vs gibi girebiliyorum..bgn opera mini 4.3 yükledim ilk önce internete bağlandı fakat kontörlerim gitti daha sonra yazdığınız gibi internet profillerinden evimdeki internet bağlantısını işaretledim operadan da wireless ile bağlanmak için ancak bu sefer de operayı açtığımda internete bağlanamadı masaüstü web tarayıcınızla adresini ziyaret edin diyor ancak ordan da bi sonuç çıkaramadım..sonuç olarak operadan evimdeki wireless ağı kullanarak internete nasıl bağlanabilirim? hattım avea kontörlü (onunla bi ilgisi varsa ) teşekkürler

sorunuu tekrar alsam

----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------

1-)OPERA kullan

2-)Operadan gir

3-)internet>seçenek>ayrlar>6 internet profilleri>hanqisini seçersen operadanda normal nettende ondan girer
4-)Sanırsam Hayır

----------Eklendi @ 19:34:15 ---------- Yazıldı @ 19:33:48 ----------

Bnada Werirmsn sİte linkerini :))

----------Eklendi @ 22:46:32 ---------- Yazıldı @ 22:15:38 ----------

bu problemi hallettim bu arada ama şu total video converden mp4 e çevirme işi nasıl olcak hiç bilmiorum ..iphone u seçiorum çevirio atıorum tele açılmıo eminmisiniz ?

life3407

Üye
Bir hafta önce kamu 1200'den faydalanıp hem kardeşime hemde bana bu telefondan aldık. Kardeşiminkinde henüz bir problem yok fakat benim telefon sanırım sorunlu. Konuyu başından beri okudum emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. Telefonun ortasındaki fare ( ben öyle diyorum artık) aklına estiğinde sürekli en başa yukarıya hareketleniyor tuşa dokunmadığım sürece sürekli aşşağı yukarı gidip geliyor. İkincisi kardeşimde edge bağlantı işareti çıkıyor bende çıkmıyor şimdilik bu iki problem fakat birincisi başlı başına beni tel'den soğuttu diyebilirim. Pazartesi servise göstereceğim aklına estiği zaman yaptığı için önceden problemi kamera ile görüntüledim umarım yazılımsal bir sorundur yok eğer telefonu açarlarsa kaldırıp atarım bir daha da sanırım samsung markasının yakınından geçmem.

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
deneyimli arkadaşlar yoklar sanırım forumda.. :S sorular cevapsız kaldı :S

dopamin1

Üye
arkadaşlar telefon kısa süredir kullanıyorum sadece sormak istediğim msn girince çıkış yaptıktan sonra adres kayıtlı kalıyor bir türlü silinmiyor ben her msn açtığımda tekrar sormasını veya oranın sıfırlanmasını istiyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı bir kaç telefoncuya götürdüm onlarda yapamadılar yardımcı olursanız sevinicem

ero21

Üye
ben direk git telefonu değiştir derim..
Bir hafta önce kamu 1200'den faydalanıp hem kardeşime hemde bana bu telefondan aldık. Kardeşiminkinde henüz bir problem yok fakat benim telefon sanırım sorunlu. Konuyu başından beri okudum emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. Telefonun ortasındaki fare ( ben öyle diyorum artık) aklına estiğinde sürekli en başa yukarıya hareketleniyor tuşa dokunmadığım sürece sürekli aşşağı yukarı gidip geliyor. İkincisi kardeşimde edge bağlantı işareti çıkıyor bende çıkmıyor şimdilik bu iki problem fakat birincisi başlı başına beni tel'den soğuttu diyebilirim. Pazartesi servise göstereceğim aklına estiği zaman yaptığı için önceden problemi kamera ile görüntüledim umarım yazılımsal bir sorundur yok eğer telefonu açarlarsa kaldırıp atarım bir daha da sanırım samsung markasının yakınından geçmem.

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
Bu mesaji telefonla yazmakla beraber bir onceki sayfada sormus oldugum 7 adet sorum (biliyorum biraz fazla ama...) cevapsiz kaldi... :/ yardim lutfen...

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

ero21

Üye
ben sorularının yanıtını bilmediğinden cevaplayamadım kusura bakma
Bu mesaji telefonla yazmakla beraber bir onceki sayfada sormus oldugum 7 adet sorum (biliyorum biraz fazla ama...) cevapsiz kaldi... :/ yardim lutfen...

sicakjazztonu

Üye
1-)Opera 4
hocam benim telefon hq seçili olduğunda vidyoları oynatmıyor varmıdır bir yolu?

life3407

Üye
ben direk git telefonu değiştir derim..

Telefonu değiştirmelerini kabul ettirmek çok zor. Buna yanaşacaklarını sanmıyorum. Yinede pazartesi şartları zorlayacağım. Bu arada bu gün samsung hm 3500 bluetooth kulaklık aldım harika bir alet müzikleri dinleyebiliyorsunuz ses kalitesi şaşırtıcı derecede iyi. Bu tür bir kulaklık arayanlara tavsiye edebilirim.

ero21

Üye
telefonu değişmeye zorla biraz kır vur bağır belki işe yarar :)) olmazsa servise göndermekten başka bi çaren yok maalesef.. bu arada dediğin kulaklık nasıl bişey sesi ne derece iyi mesela telefonun üstünde gelen kulaklığın müzik çalar sesinin vasatın altında buluyorum..benim bu ses ihtiyacımı karşılar mı ?
Telefonu değiştirmelerini kabul ettirmek çok zor. Buna yanaşacaklarını sanmıyorum. Yinede pazartesi şartları zorlayacağım. Bu arada bu gün samsung hm 3500 bluetooth kulaklık aldım harika bir alet müzikleri dinleyebiliyorsunuz ses kalitesi şaşırtıcı derecede iyi. Bu tür bir kulaklık arayanlara tavsiye edebilirim.

Üst Alt