SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

farbi

Üye
[/COLOR]

Dostum Opera İle dEnermisin

----------Eklendi @ 10:34:04 ---------- Yazıldı @ 10:30:57 ----------

:aman2:Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim[/QUOTE]

Ustam normal internet sitesine giriyor.Ama havale ve eft gibi şeyleri ücretsiz yapabildiğimiz adresine girmiyor.Yani cep şubesine girmiyor.Giriş yazıları bir türlü gelmiyor.

yusuftash

yusuftash

Üye
youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyo:) youtubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: seyeran ve beko_heko
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyo:) youtubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?

Valla bende anlayamıyorum bunu ya operayı açyrm kendi taraycısına yönlendiriyo ama bakyrm şu an rogramlara

----------Eklendi @ 11:41:42 ---------- Yazıldı @ 11:39:44 ----------

[/COLOR]

Dostum Opera İle dEnermisin

----------Eklendi @ 10:34:04 ---------- Yazıldı @ 10:30:57 ----------

:aman2:Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim

Ustam normal internet sitesine giriyor.Ama havale ve eft gibi şeyleri ücretsiz yapabildiğimiz adresine girmiyor.Yani cep şubesine girmiyor.Giriş yazıları bir türlü gelmiyor.[/QUOTE]

Opera bolt vb.javalardada mı olmuyo ??

ero21

Üye
dostum bolt browser indir .. aç bolt browseri menü de perferencese gir orda media settings ayarı var tıkla ona sana demo bi video gösterecek altında da videoyu izleyebildin mi diye ingilizce soracak .. sen izleyemeyeceksin tabi ki ve no deyip devam edeceksin ..ikinci demo videoyu gösterecek (bu bazı telefonlarda açılıyo,bende açılmadı) açılmadıysa ona da no deyip devam edeceksin ondan sonra bolttan izlediğin bütün videoları 3gp formatında tele indirecek.

• Beğen
Tepkiler: beko_heko
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
dostum bolt browser indir .. aç bolt browseri menü de perferencese gir orda media settings ayarı var tıkla ona sana demo bi video gösterecek altında da videoyu izleyebildin mi diye ingilizce soracak .. sen izleyemeyeceksin tabi ki ve no deyip devam edeceksin ..ikinci demo videoyu gösterecek (bu bazı telefonlarda açılıyo,bende açılmadı) açılmadıysa ona da no deyip devam edeceksin ondan sonra bolttan izlediğin bütün videoları 3gp formatında tele indirecek.

Süpersin Dostummm:heyo:

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
waauw... yani face'den video izleyebilcekmiyiz bolt'la? süpermiş.. hangi versiyonu kurmamız gerekior bizim telefonlara?

ek: bi versiyonunu indirdim boltun...

1) türkçe karakter desteği yok gibi sanki.. ğ ş vs gözükmüyor
2) videonun ilki açılmıyıo , no dedikten sonra 2.si açılıo ama Loading ekranında kalıyor, ve kitlenio hiç bişe olmuo.. acaba yanlış sürümden mi? :S

aksaray1

Üye
Arkadaşlar bu konuda bana yadımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??

sorunum: Samsung GT-S3353 telefonum için toshiba 4 gb micro sd hafıza kartı aldım yeni telefonumun video kamerasıyla kısa video çekip kaydedilen yeri hafıza kartı olaraK göstediğim de video açılmıyor ve desteklenmeyen ortam hatası alıyorum.ancak kaydedilen yeri telefon hafızası olarak gösterdiğimde sorun olmuyor.

başka bir hafıza kartı taktığımda bu sefer o hafıza kartında daha önce yüklü olan videolar görünmüyor yeni çektiğim videolar görünüyor.

hafıza kartıma ÇEKİP yüklediğim videoları göremeyişimin sebebi hafıza kartı olma olasılığı nedir ve çözümü varmıdır?:-))

ImGolpa

Üye
arkadasLar asaqı yukaRı butun yoRumLarı okudum yaRarLanıLacak bıLqıLer wermıssınz ama opeRa opeRa diosunuz yada boLt diosunuz ! biRide Link veRmemıssnz bi zahmet LinkLeri aLabıLırmıyız arKadasLar sımdıden tskLer koLay qeLsn herkese

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
waauw... yani face'den video izleyebilcekmiyiz bolt'la? süpermiş.. hangi versiyonu kurmamız gerekior bizim telefonlara?

ek: bi versiyonunu indirdim boltun...

1) türkçe karakter desteği yok gibi sanki.. ğ ş vs gözükmüyor
2) videonun ilki açılmıyıo , no dedikten sonra 2.si açılıo ama Loading ekranında kalıyor, ve kitlenio hiç bişe olmuo.. acaba yanlış sürümden mi? :S

lütfen cevapp...... :(http://www.maxicep.com/uyeler/uye-867130/imgolpa/

ero21

Üye
arkadaşım linkini vermiştim aşağı yukarı derken ortalara bakmayı unutmuşsun :)) linke gerek yok telefonundaki google yi aç arama motoruna bolt browser yaz ilk çıkan siteye tıkla indirirsin ordan dostum :oke:
arkadasLar asaqı yukaRı butun yoRumLarı okudum yaRarLanıLacak bıLqıLer wermıssınz ama opeRa opeRa diosunuz yada boLt diosunuz ! biRide Link veRmemıssnz bi zahmet LinkLeri aLabıLırmıyız arKadasLar sımdıden tskLer koLay qeLsn herkese

----------Eklendi @ 22:24:31 ---------- Yazıldı @ 22:21:56 ----------

kardeş kesinlikle türkçe dil desteği yok ğ ş görünmüyor sende tek böle değil programla alakalı bişey..2-)videonun ilki açılmıo no diosun 2.sinde videodaki playa basmadan no de (playa basarsan videoyu açmaya çalışıor ve donuyor :)) ) daha sonra tamam diyor .. sonra da tıkladığın bütün videoları 3gp formatında telefonuna indiriyyor..

----------Eklendi @ 22:26:11 ---------- Yazıldı @ 22:24:31 ----------

göremeyişinin sebebi telefonun videoları desteklememesi .. hafıza kartını tak telefonuna ve içindeki bütün belgelerden vazgeç bi biçim at :)) başka sölicek bişeim yok :))
Arkadaşlar bu konuda bana yadımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??

sorunum: Samsung GT-S3353 telefonum için toshiba 4 gb micro sd hafıza kartı aldım yeni telefonumun video kamerasıyla kısa video çekip kaydedilen yeri hafıza kartı olaraK göstediğim de video açılmıyor ve desteklenmeyen ortam hatası alıyorum.ancak kaydedilen yeri telefon hafızası olarak gösterdiğimde sorun olmuyor.

başka bir hafıza kartı taktığımda bu sefer o hafıza kartında daha önce yüklü olan videolar görünmüyor yeni çektiğim videolar görünüyor.

hafıza kartıma ÇEKİP yüklediğim videoları göremeyişimin sebebi hafıza kartı olma olasılığı nedir ve çözümü varmıdır?:-))

• Beğen
emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
teşekkür ederim cevap için ama "bolt browser" yazıp google da arattıktan sonra gelen bolt'un sitesinde

• Dual Signed Version:
  • VeriSign Signed Version:
  • Thawte Signed Version:
  • Unsigned Version:
Note: If none of the above BOLT versions work with your device, please try downloading the lightweight version, BOLT lite.

• Dual Signed lite Version:
  • VeriSign Signed lite Version:
  • Thawte Signed lite Version:
  • Unsigned lite Version:

Install older version of BOLT

• Version 2.30
  • Version 2.10
  • Version 1.70
  • Version 1.60
  • Version 1.50
gibi bi dünya link var versiyonların :S hangiisi? :(

----------Eklendi 19.05.2011 @ 00:04:00 ---------- Yazıldı 18.05.2011 @ 22:51:07 ----------

hallettim ilkini yukleyerek, tesekkurler... Ama baska bi sorun cikti bazi videolarin tamamini indirmiyo.. Denemek icin yaklasik 5dklik bi klip indirdim 1dk 13sn olarak indirmis... Varmidir cozumu?

cakal12

Üye
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım..ama bu sayfada verilen linklerdeki oyunların hiçbirini açmıyo yaa. hata yazıyo o kadar.nası yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz acaba???

ero21

Üye
versiyonların tümünü denedim en iyisi 2.10 kardeş hem daha hızlı hem sorunsuzz..
teşekkür ederim cevap için ama "bolt browser" yazıp google da arattıktan sonra gelen bolt'un sitesinde

• Dual Signed Version:
  • Thawte Signed Version:
  • Unsigned Version:

Note: If none of the above BOLT versions work with your device, please try downloading the lightweight version, BOLT lite.

• Unsigned lite Version:

• Version 2.30
  • Version 2.10
  • Version 1.70
  • Version 1.60
  • Version 1.50

----------Eklendi 19.05.2011 @ 00:04:00 ---------- Yazıldı 18.05.2011 @ 22:51:07 ----------

hallettim ilkini yukleyerek, tesekkurler... Ama baska bi sorun cikti bazi videolarin tamamini indirmiyo.. Denemek icin yaklasik 5dklik bi klip indirdim 1dk 13sn olarak indirmis... Varmidir cozumu?

----------Eklendi @ 13:19:13 ---------- Yazıldı @ 13:15:24 ----------

arkadaşım bazı oyunlar çalışmıyor ama çoğu sorunsuz çalışıyor.. aslında bu telefondan çok şey bekliyoruz ama ben söliim öle çok şey beklenilecek bi telefon deil haa :ehe bu beklentilerinizi karşılamak istiosanız gidin iphone nin herhangi bi serisini alın :)))
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım..ama bu sayfada verilen linklerdeki oyunların hiçbirini açmıyo yaa. hata yazıyo o kadar.nası yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz acaba???

• Beğen
emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
hmmm 2.10 demek... bendeki versiyon bu "Dual Signed Version: "..
2.10 nu deneyim bi o zaman teşekkürler cevap için...

peki videonun tamamını indirmemesi hakkında bilginiz varmı acaba ? facede 4dk lık bi video/klip fln var mesela... indiriyor gayet güzel ama 1 dklık faln indiriyo.. tmamını indirmio.. nedendir acaba? :S

raptorxxl

Üye
Ya arkadaşlar şimdi bu telefon var bizde wifi ile sorun yaşıyorum sorunumu anlatim şimdi bizim kablosuz modem var ona bir notebook bide usb sayesinde bağlanan masaüstü bilgisayar var ben telefondan wifi ye giriyorum wifi açıyorum ağları buluyor bizimkini seçiyorum şifreyi giriyorum bağlanılıyor diyor ve 10 15 saniye sonra xx ile bağlantı başarısız onay başarısız diyor bunun sebebi nedir sizce nasıl çözebiliriz

• Beğen
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi

Bu 5 oldu arkadaşım çok paylaştım Opera:
Bolt:

----------Eklendi @ 15:18:08 ---------- Yazıldı @ 15:15:47 ----------

• Dual Signed Version:
  • Thawte Signed Version:
  • Unsigned Version:

• Unsigned lite Version:

• Version 2.30
  • Version 2.10
  • Version 1.70
  • Version 1.60
  • Version 1.50

bunu dene

strider58

strider58

Üye
bence çok güzel bi telefon kamerası 2mp çözünürlüğü kendin ayarlıyosun güzel çekiyo

farbi

Üye
[/COLOR]

Ustam normal internet sitesine giriyor.Ama havale ve eft gibi şeyleri ücretsiz yapabildiğimiz adresine girmiyor.Yani cep şubesine girmiyor.Giriş yazıları bir türlü gelmiyor.[/QUOTE]

Opera bolt vb.javalardada mı olmuyo ??[/QUOTE]

Opera bolt hiçbirinde olmuyor.İşlem hatası diyor.Kendi üzerindeki browser den açılıyor onda da giriş tuşları gelmiyor.Aynı şey diğer telefon T10 içinde geçerli.

raptorxxl

Üye
Arkadaslar benım wıfı sorununa bı cozum bılenınız yokmu sorun yazıyor yukarda yazı
edit : hadi ya kimseden ses çıkmıo internettede bir çözüm yok

Üst Alt