farbi
Üye
aynı sorundan bendede var cihazı servise verdim sonucu bekliyorumlife3407' Alıntı:Bir hafta önce kamu 1200'den faydalanıp hem kardeşime hemde bana bu telefondan aldık. Kardeşiminkinde henüz bir problem yok fakat benim telefon sanırım sorunlu. Konuyu başından beri okudum emeği geçen herkese öncelikle teşekkürler. Telefonun ortasındaki fare ( ben öyle diyorum artık) aklına estiğinde sürekli en başa yukarıya hareketleniyor tuşa dokunmadığım sürece sürekli aşşağı yukarı gidip geliyor. İkincisi kardeşimde edge bağlantı işareti çıkıyor bende çıkmıyor şimdilik bu iki problem fakat birincisi başlı başına beni tel'den soğuttu diyebilirim. Pazartesi servise göstereceğim aklına estiği zaman yaptığı için önceden problemi kamera ile görüntüledim umarım yazılımsal bir sorundur yok eğer telefonu açarlarsa kaldırıp atarım bir daha da sanırım samsung markasının yakınından geçmem.
bir de telefonla ilgili bi şey yakaladım vatan computer.com,hepsiburada.com,bimeks.com gibi sitelerde kısa bir zamn önce bu telefon satılıyordu ama şimdi girdim baktım bu telefonu kaldırmışlar. gerçekten ilgilnç
(kazıklandık gibi geliyo)Ben kullanıyorum hiç memnun değilim... İncelemeden aldım. Turkcell T-10 fiyatına göre harika bir telefon.. Android işletim sistemi + java desteği.. Samsung GT-S3353 e basit java uygulamar dışında hiçbişey yüklenmiyor. Samsun new Pc suite telefonu tanımıyor.. Kies hiçbişeye yaramıyor..
telefonu değişmeye zorla biraz kır vur bağır belki işe yarar) olmazsa servise göndermekten başka bi çaren yok maalesef.. bu arada dediğin kulaklık nasıl bişey sesi ne derece iyi mesela telefonun üstünde gelen kulaklığın müzik çalar sesinin vasatın altında buluyorum..benim bu ses ihtiyacımı karşılar mı ?
aynı sorundan bendede var cihazı servise verdim sonucu bekliyorumbir de telefonla ilgili bi şey yakaladım vatan computer.com,hepsiburada.com,bimeks.com gibi sitelerde kısa bir zamn önce bu telefon satılıyordu ama şimdi girdim baktım bu telefonu kaldırmışlar. gerçekten ilgilnç
(kazıklandık gibi geliyo)
selamlar telefondan evimdeki wireless ile internete kendi ugulamalarından(facebook, twitter, msn, google vs gibi girebiliyorum..bgn opera mini 4.3 yükledim ilk önce internete bağlandı fakat kontörlerim gitti daha sonra yazdığınız gibi internet profillerinden evimdeki internet bağlantısını işaretledim operadan da wireless ile bağlanmak için ancak bu sefer de operayı açtığımda internete bağlanamadı masaüstü web tarayıcınızlaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresini ziyaret edin diyor ancak ordan da bi sonuç çıkaramadım..sonuç olarak operadan evimdeki wireless ağı kullanarak internete nasıl bağlanabilirim? hattım avea kontörlü (onunla bi ilgisi varsa ) teşekkürler
----------Eklendi @ 22:46:32 ---------- Yazıldı @ 22:15:38 ----------
bu problemi hallettim bu arada ama şu total video converden mp4 e çevirme işi nasıl olcak hiç bilmiorum ..iphone u seçiorum çevirio atıorum tele açılmıo eminmisiniz ?
GSCASSİO ustam telefonu yeni aldım.Çoğu özelliğini beğendim fakat garanti bankası cep şubesini kullanamıyorum.Köşe başlarında satılan cep telefonları bile cep şubesini kullanırken bunda neden kullanamıyoruz acaba.Java ile ilgili bir sorun mu?Yardım edersen çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim
Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim[/QUOTE]
ya kardeş kurbanın oliyim biliyorsan yaz nolur babam telefonu bana aldı ama onda boş boş duruyor nolur yanedeni o değildir.. çünkü ben de ablamın hattının üstüne aldım aynı kampanyayla ama kullanabiliyiorum... onun başka bir ayarı ya da yolu vardır...
ztn turkcell bayisinde dediler başka hatta çalışmaz sim kilitinide kırmayın hat iptal olur diye ama babam gelsin kendi hattımı takıp denicem
başka bi bayiye ya da teknik servise götür eğer bi sorun çıkarsa[/COLOR]Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim

Ya babam turkcellin 5 tl kampanyası ile aldı telefonu
telefona babamın siminden başka sim taksak telefon kabul etmiyor nedeni alırken numaraya ait alınması telefonun bunu kırmak ta tehlikeliymiş hat iptal oluyormuş acaba bi yöntemi varmı böle risksiz nolur yardım