SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

ero21

Üye
başıma hiç öyle bi sorun gelmedi hacım :)) ama diorum ya çok fazla bişey beklmeyin bu telefondan ya bana karizması yetior :))
teşekkür ederim cevap için ama "bolt browser" yazıp google da arattıktan sonra gelen bolt'un sitesinde

• Dual Signed Version:
  • VeriSign Signed Version:
  • Thawte Signed Version:
  • Unsigned Version:

Note: If none of the above BOLT versions work with your device, please try downloading the lightweight version, BOLT lite.

• Dual Signed lite Version:
  • VeriSign Signed lite Version:
  • Thawte Signed lite Version:
  • Unsigned lite Version:

Install older version of BOLT

• Version 2.30
  • Version 2.10
  • Version 1.70
  • Version 1.60
  • Version 1.50

gibi bi dünya link var versiyonların :S hangiisi? :(

----------Eklendi 19.05.2011 @ 00:04:00 ---------- Yazıldı 18.05.2011 @ 22:51:07 ----------

hallettim ilkini yukleyerek, tesekkurler... Ama baska bi sorun cikti bazi videolarin tamamini indirmiyo.. Denemek icin yaklasik 5dklik bi klip indirdim 1dk 13sn olarak indirmis... Varmidir cozumu?

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
Slm arkadaslar 1 saati aşkın süredir yorumları okuyorm fakat pek bişey anlamadım :) Dayanamadım üye oldum bir kaç sorum olacak sizlere. bende Samsung Ch@t335 kullanıyorum fakat facede sohbet ozellıgını kullanamıyorum ne yapmam gerekir ? birde telefon görüşmelerinde ses boguk gelıyor cagrı ayarlarından yapabılırsınız demısler ama girdim o menuye bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar..

----------Eklendi @ 19:42:04 ---------- Yazıldı @ 19:38:06 ----------

:aman2:Hattın Türkcell Galiba şimdi Sabah Uyanınca yemeğini ye doğru türkcelle Onlar yaparlar kardeş

arkadasım banada yardım etsen bi zahmet :) face de sohbet özelliğini nasıl kullanabilirim :( birde görüşme esnasında ses boguk gelıyor bunu nasıl düzelticem :vur

----------Eklendi @ 20:34:09 ---------- Yazıldı @ 19:42:04 ----------

suanda senın paylastıgın dosyayı ındırdım opera 6.0 ı yuklemeye clsyrm bı yerde kaldı ılerlemıyo:vur

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Slm arkadaslar 1 saati aşkın süredir yorumları okuyorm fakat pek bişey anlamadım :) Dayanamadım üye oldum bir kaç sorum olacak sizlere. bende Samsung Ch@t335 kullanıyorum fakat facede sohbet ozellıgını kullanamıyorum ne yapmam gerekir ? birde telefon görüşmelerinde ses boguk gelıyor cagrı ayarlarından yapabılırsınız demısler ama girdim o menuye bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar..

----------Eklendi @ 19:42:04 ---------- Yazıldı @ 19:38:06 ----------

arkadasım banada yardım etsen bi zahmet :) face de sohbet özelliğini nasıl kullanabilirim :( birde görüşme esnasında ses boguk gelıyor bunu nasıl düzelticem :vur

----------Eklendi @ 20:34:09 ---------- Yazıldı @ 19:42:04 ----------

suanda senın paylastıgın dosyayı ındırdım opera 6.0 ı yuklemeye clsyrm bı yerde kaldı ılerlemıyo:vur

arkadaşım wifi ile aç operayı ilk ayrıca türkcell ise hattın doğruuu bayiiye sabah :bann:

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
hattım avea dostum wifi ile operayı nasıl acıcam ki :S wifi acık kendı modemıme baglanıyorum.ondan sonra yuklemeye calısıyorum bir yerde kalıyo ilerlemiyor:vur

tnrdamo

Üye
merhaba. ben sizlerden e-mail ayarları konusunda yardım almak istiyorum. mesajlar bölümündeki "e-posta oluştur"a girdiğimde karşıma e-posta kurulum sihirbazı çıkıyor ve benden "hesap adı"nı girmemi istiyor. hesap adı olrak neyi girmem gerekir emin değilim. ardından e posta adresini, kullanıcı adını ve şifreyi giriyorum. daha sonra bazı ayarlar otomatik olarak geliyor. bu ayarlar "sunucu adı:POP3", "Gelen sunucu:pop.msn.com", giden sunucu smtp.msn.com" ve "güvenli bağlantı" işaretlenebilir ikonu karşıma çıkıyor. neyi nasıl yapmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
merhaba. ben sizlerden e-mail ayarları konusunda yardım almak istiyorum. mesajlar bölümündeki "e-posta oluştur"a girdiğimde karşıma e-posta kurulum sihirbazı çıkıyor ve benden "hesap adı"nı girmemi istiyor. hesap adı olrak neyi girmem gerekir emin değilim. ardından e posta adresini, kullanıcı adını ve şifreyi giriyorum. daha sonra bazı ayarlar otomatik olarak geliyor. bu ayarlar "sunucu adı:POP3", "Gelen sunucu:pop.msn.com", giden sunucu smtp.msn.com" ve "güvenli bağlantı" işaretlenebilir ikonu karşıma çıkıyor. neyi nasıl yapmam konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.

hesap adına herhangi birşey yazabilirsin... ondan sonra kullanıcı adı ve şifre.. gerisine dokunmana gerek yok.. ben hotmail ve gmail hesapları kullanabiliorm bu şekilde..

----------Eklendi @ 11:47:41 ---------- Yazıldı @ 11:45:51 ----------

hattım avea dostum wifi ile operayı nasıl acıcam ki :S wifi acık kendı modemıme baglanıyorum.ondan sonra yuklemeye calısıyorum bir yerde kalıyo ilerlemiyor:vur

oyunlardan opera simgesine gel, sonra seçeneklere, sonra gelişmiş, sonra bağlantılardan wifi profilini seçersen operan wifi den girer internete ;)

gerçi sebebini anlamadığım bişekilde siteler ilk açılışta çoooook yavaş açılıo ama yapcak bişe yok sanırım...

haa bide operenın v6 yı denemeyin yüklemiyor... v4.3'ü yükleyin ;) onun da en kolay yolu telefonun kendi taracısından operanın sitesine girip indirin.. jarmış jadmış uğraşmanıza gerek kalmaz..

ero21

Üye
bolt browser yükle sorunsuzca sohbet edebileceksin faceden arkadaşım

• Beğen
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
hesap adına herhangi birşey yazabilirsin... Ondan sonra kullanıcı adı ve şifre.. Gerisine dokunmana gerek yok.. Ben hotmail ve gmail hesapları kullanabiliorm bu şekilde..

[sıze=1]----------eklendi @ 11:47:41 ---------- yazıldı @ 11:45:51 ----------[/sıze]

oyunlardan opera simgesine gel, sonra seçeneklere, sonra gelişmiş, sonra bağlantılardan wifi profilini seçersen operan wifi den girer internete ;)

gerçi sebebini anlamadığım bişekilde siteler ilk açılışta çoooook yavaş açılıo ama yapcak bişe yok sanırım...

[ı]haa bide operenın v6 yı denemeyin yüklemiyor... V4.3'ü yükleyin ;) onun da en kolay yolu telefonun kendi taracısından operanın sitesine girip indirin.. Jarmış jadmış uğraşmanıza gerek kalmaz..[/ı]

katılıyorum :)

emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
buarada bişey dikkatimi çekti... telefon pc'nin yanında duruyor sürekli... arada bir hoparlorden cızırtı geliyor, sanki telefon çalacakmış ya da msj gelecekmiş gibi.. ama hiç birşey olmuyor sadece telin ışığı yanıyorr :S böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba? :S

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
buarada bişey dikkatimi çekti... telefon pc'nin yanında duruyor sürekli... arada bir hoparlorden cızırtı geliyor, sanki telefon çalacakmış ya da msj gelecekmiş gibi.. ama hiç birşey olmuyor sadece telin ışığı yanıyorr :S böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba? :S

ben karşlaştm arkadaşm 10 dk önce Sebebi Telefonun vericilerle baqlantı kurması olabilirmi

• Beğen
emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
ben karşlaştm arkadaşm 10 dk önce Sebebi Telefonun vericilerle baqlantı kurması olabilirmi

walla bu zamana kadar 50 çeşit telefon kullandım ilk kez denk gelior böyle bişey.. :S başka bideyişle sanmıyorm öle bişe olcağını..

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem Dostum arıza olduğunu sanmam ama

sicakjazztonu

Üye
telefona 700 mb dan büyük oyun/prog yüklenmiyor. bildiğim kodlardan *#9998*5282# var burdan sadece bağlantılar falan düzenleniyor *#5282837# var bu da bi işe yaramıyor. aramızda teknik servisten arkadaşlar varsa bi el atsın şu işe çözelim şu işi hadi bakiym yiğitlerim!!

• Beğen
emre_shiwa

emre_shiwa

Üye
telefona 700 mb dan büyük oyun/prog yüklenmiyor. bildiğim kodlardan *#9998*5282# var burdan sadece bağlantılar falan düzenleniyor *#5282837# var bu da bi işe yaramıyor. aramızda teknik servisten arkadaşlar varsa bi el atsın şu işe çözelim şu işi hadi bakiym yiğitlerim!!

bağlantılar falan düzenleniyor derken?

geçenlerde böyle bi ekranla karşılaştım.. msj attıktan sonra ya da konuştuktan sonraydı... 4-5 kez denk geldi.. bilgisi olan ya da karşılaşan varmı?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi

geçenlerde böyle bi ekranla karşılaştım.. msj attıktan sonra ya da konuştuktan sonraydı... 4-5 kez denk geldi.. bilgisi olan ya da karşılaşan varmı?

dostum sen telefona reset atsana bi :yuru

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
bolt browser yükle sorunsuzca sohbet edebileceksin faceden arkadaşım

dostum gscassio arkadas saolsun programlarını paylasmıs onları ındırdım bolt browser ı kurmaya calıstım fakat kurulmuyo geçersiz java hatası veriyor? link verebilirmisiniz indirip kurayım ?

----------Eklendi @ 21:38:00 ---------- Yazıldı @ 21:34:24 ----------

bu arada opera ile facede sohbet sayfasını görebiliyormuyuz? birde bu görüşme esnasındaki ses bogukluğu nu giderebilen var mı ?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
dostum gscassio arkadas saolsun programlarını paylasmıs onları ındırdım bolt browser ı kurmaya calıstım fakat kurulmuyo geçersiz java hatası veriyor? link verebilirmisiniz indirip kurayım ?

----------Eklendi @ 21:38:00 ---------- Yazıldı @ 21:34:24 ----------

bu arada opera ile facede sohbet sayfasını görebiliyormuyuz? birde bu görüşme esnasındaki ses bogukluğu nu giderebilen var mı ?

ne demk dostm her zaman sen boltu telden indir bence

hayr ben qöremedim opera ile çokk uqraştm olmadı seside yapamadm ben becerikszn tekym ya

sicakjazztonu

Üye

dostum uygulamaların bağlantı profillerini ayarlayabiliyosun. bunu oyunlarda seçeneklerden de yapabiliyoruz fakat aynı zamanda palringo msn yahoo messenger ın ayarlarınıda düzenleyebiliyoruz. ayrıca ek ayarlar açabiliyoruz ama bana pek karıştırılası gelmedi...

keeper11

Üye
ya beyler bendede samsungchat 335 var ama ne oyun indirebiliom nede yükleyebiliom bildiginiz bi link varmı direk indirim pc den telefona atım hafıza kartından ?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşm qeçmşte 5 kere paylaştk arkadaşlar ve ben :off::off::off::off:

• Beğen

Üst Alt