Samsung s3 minide performansı en üst seviyeye nasıl çekebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s3 minide performansı en üst seviyeye nasıl çekebilirim?
Arkadaşlar s3 mini aldım abime fakat 1gb yetersiz kalıyor gibi. Arkada çalışan programlar saolsun. Telefonu rootladım es task programında başlangıcta acılan programları vs kapattım ama çok yarar sağlamadı gibi.Acaba rom atmadan telefonun performasını artırabilecek neler yapmalıyım? s3 mini kullananlardan öneriler bekliyorum.. Hangi uygulamaları kaldırmalıyım?

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ne olduda ram sorun oldu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Clean master la bi temizlik yap bakalim işe yaricakmi

enterneoll

enterneoll

Üye
abi ben arkadaşıma aldırdım fakat onda bir çok hd oyun oynuyoruz kasmıyor ayrıca arayüzde kasma çok az oyuna girerken üstteki çubuktan güç tasarrfunu kapatın :)

MBrkA

MBrkA

Üye
Rom istememişsin ama elbet lazım olacak bir gün. Cyanogen kurmanı tavsiye ederim ya da cyanogen tabanlı bir şey. Galaxy Ace'de 278MB ram var ama çok rahat çalışıyor. Bir de tema olarak holo launcher kuruk varsayılan yaparsan holonun ram kullanımı az olduğundan rahatlayabilirsin.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
abi ben arkadaşıma aldırdım fakat onda bir çok hd oyun oynuyoruz kasmıyor ayrıca arayüzde kasma çok az oyuna girerken üstteki çubuktan güç tasarrfunu kapatın :)

bizim arkadaşdada s3 mini var rootsuz 4.1.2 tonlarca oyun var f.commando d day need for speed hot pursuit dead trigger gibi hiçbirini kasmıyor

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
bizim arkadaşdada s3 mini var rootsuz 4.1.2 tonlarca oyun var f.commando d day need for speed hot pursuit dead trigger gibi hiçbirini kasmıyor

evet benim arkaştada sorunsuz ben aldırtmıştım ben olmasam galaxy w alıyordu :D

best1905

best1905

Üye
Cyanogenmod kur bos ram 500 mb altina inmiyor

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Arkadaşlar s3 mini aldım abime fakat 1gb yetersiz kalıyor gibi. Arkada çalışan programlar saolsun. Telefonu rootladım es task programında başlangıcta acılan programları vs kapattım ama çok yarar sağlamadı gibi.Acaba rom atmadan telefonun performasını artırabilecek neler yapmalıyım? s3 mini kullananlardan öneriler bekliyorum.. Hangi uygulamaları kaldırmalıyım?

es task manager kullanma bence çünkü arayüzü de sonlandırıyor program sonra daha çok kasmaya başlıyo ana ekrana gelince

başlangıçta açılan programları engellemek için de markette startup manager diye bi program var bi kullan faydasını görürsen yazarsın

RowneSM

RowneSM

Üye
Cyanogenmod nasıl bir rom arkadaşlar ?

- - - Eklendi - - -

yani s3 mini için iyi bir rom mu ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
boş yere garantiyi götürmeye gerek yok s3mini niye kassın ki virüs felan varsa kasar normal bi telefon olmadı bi format atarsın gider

KernelTeam

KernelTeam

Üye
yoo bal gibi olur geçen gün bi sineksavar uygulaması yüklemiştim zoner antivirüs hemen virüs var uyarısı verdi

enterneoll

enterneoll

Üye
yoo bal gibi olur geçen gün bi sineksavar uygulaması yüklemiştim zoner antivirüs hemen virüs var uyarısı verdi

bide antivirüs olmaz :D sadece reklam engeller onlar hiç bir işe yaramayıp ramde bol bol yer kaplarlar :D boşu boşuna yüklemeyin androidde ne virüs ne antivirüs olur

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ya işte ne bileyim sd kartı filan tarıyo virüslü dosya yada p*rno gibi bişey varsa virüs var diye uyarı veriyo o antivürs işte

enterneoll

enterneoll

Üye
kesinlikle yüklemeni tavsiye etmem emin ol yarardan fazla zarar veriyorlar

Üst Alt