Samsung monte Vs. 5800 ExM [ Lütfen bi bakın ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

didyou

Üye
Eğer 3g ye fazla önem vermiyosan iphone 2g al baya ucuzlzdı son zamanlarda

Aslında arkadaş doğruda söylemiş temiz bi 2G hatta ucuza 3G bulursan iphone'da alabilirsin.Ama 5800 Monte arasında kaldıysan ve ben olsam 5800 alırım.Monte kötü bi telefonmu kesinlikle hayır kendine göre artıları var ama işletim sistemi benim için çok önemli.Baksana Star'ın sistemine istediğimiz kadar müdahale edemiyoruz bi tema yüklemek için bile firmware,patch felan atmamız gerekiyor ama Symbian daha esnek Java'ya göre.Yinede ben bunları önemsemiyorum,Symbian bana gereksiz diyorsan Monte alman daha mantıklı olur.Yalnız 5800 V51 Güncellemesiyle ekranı biraz daha iyileştirilmiş.Monte kadar olamasada biraz yol kat etti.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
telefon cikali 2-3 sene oluyo bence 0ini bulmasi zor ancak 2.el bulabilir

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Monte'ye ilgi artıyor.. Bence guncellemelerle iyi olur.. Suan iphone 3g den yazıyorum.. Ve gayet rahat yazıyorum Montede boyleymis kullanımı.. Ya şimdi işletim sistemi iyi hos da ya N73 sinirlerimi alt üst etti.. Nokia yeni işletim sisteminden bahsediyordu.. Eğer geçerse o zaman Nokia ya gecerim..

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bence nokiaya geçmen senin için hayatının hatası olur :d: nokianın yeni işletim sistemli telefonları 1 milyardan aşağı olmaz ben olsam 1 milyaru ona verceğime galaxy s alırım :naughty:

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ya gecmek belki haklisin uzak durmakta fayda var.. :) d600 vardı abimde çok sağlam telefondu mesela.. Nokia dan 2 sene uzak durmak lazım Samsund U denemek gerek.. Tv samsung, monitör samsung , DVD rw samsung , hdd samsung , hepsindende baya memnunum.. Birde telefona bakalım :):):)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
dün anneme telefon aldık az kalsın nokia alıyodu dedim anne kafayı mı yedin :D

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
manyetik artık herkes nokia nokia diyo ama haberleri yok esas kralın samsung olduğundan :)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
tabikide nokia kimmiş 1-2 güncelleme yayınladığı diye 58 iki sıfırına :d: adam mı oldu

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Monte'ye bugün baktım 5800 ile yanyanaydi acayip hoşuma gitti Monte.. :)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
(58 iki sıfır artık böyle dicem 5800a) :d: neyse 58 iki sıfır nerdeyse montenin iki katı kadar kalınlık olarak :kop2::kop2::kop2::kop2:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben Monte alırken benim yaşlarımda bir başkası da 5800 alıyordu içimden dedim yaktın kendini diye, giderken omuz atıcaktım XD XD Şaka bir yana bi an düşündüm ödeme yapılırken acaba 5800 mı alsaydım diye. Ama tabi Monte'yi kutusundan çıkarıp büyüsüne kapıldıktan sonra anlamsız ve saçma düşüncelerime son verdim. Monte çok şık bir de hakkaten 5800 2 katı ya Monte'nin. Keşke o 2 katlık boyut farkına değecek 1ghz de işlemci olsaymış o zaman eywallah derdim o kalınlığa :)

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Sende çok iyi dalga geçiyorsun he :):) Telefoncu arkadaşlarım var şimdi onlarla konuştum..5800 sakın ama sakın alma dediler.. :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
heheh bu sitede takıla takıla böyle oldu :D :D 5800 tehlikeli... telefoncu arkadaşlarını da dinlemelisin bence, 5800da çok rezalet telefon değil tabi ama sıkıntı yaratıyor malesef. Monte Al Hayatını Yaşa Valla Çok Rahat :)

fcrt

Üye
monteyi yeni aldım biraz teredütlüydüm acaba 5800 mmı alsaydım die amam monte her şeyimi karşılıyor Ztn Telefon neye yarar alo desin yeter :D

adilekci

adilekci

Üye
    Konu Sahibi
Ya tabi ki alo desin kullanımı rahat olsun sörf zevk versin :) oyun program falan onlar için pc :):)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
tabikide ama gunumuz telefonlari alodan cok daha fazlasini yapiyo

TheHoc

TheHoc

Üye
Bende de monte var alalı 1-2 hafta oldu ve çok memnunum.Sadece birkaç eksiği var o kadar.Onlar da:

-Telefonu yan yatırınca qwerty klavye çıkmaması.
-Görev Yöneticisini istediğin zaman çıkaramamak(ama telefonda görev yöneticisi var-en azından ben gördüm-)
-wifi ile günde 3-4 saat takılırsan 2 günde pil bitiyor ki bu fazla soru değil çünkü 3-4 saat uzun bi süre.
-GPS kullanınca internete bağlanmadan sadece bulunduğu koordinatı gösteriyor yani internetle google maps a girip konumum düğmesine basman lazım. :D

Yani karşılaştırma yapıcaksan kesinlikle monteyi tercih ederim bu sorunlar olmasına rağmen.Çünkü 5800 daki dokunmatik ekran zaten benim gözümde "artık böyle bi telefon yok" dedirticek kadar kötü çünkü montedeki ekran insan elindeki iletkenlik özelliğini kullanıyor.Yani şöyle diyim 5800 ı anamenüde tuş kilidi açık cebine koy bi bakarsın nete vs. yerlere girmiş ancak montede böyle bi durum yok herhangi bi çubukla dokunmaya çalış işlemez.

Artık sen benim önerimi anlamışsındır herhalde :ehe:ehe:ehe:naughty:

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
yanlız bendede monte var tek ve en büyük sıkıntısı youtube vs. sitelerden video oynatmıyor bununda sebebi flash player yüklü ülmaması ve yüklenemiyorda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt