samsung MONTE JTJL2 qwerty klavye için TEMA arkaplan değiştirildi simgeler küçük ve şık yorumlarda!!

Sponsorlu Bağlantılar

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
samsung m8800 da olurmu?bide samsung monte isletim sistemi nedir acaba

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam bu temalar s5620xxja4 fw'si ile uyumlumudur?.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
olabilir

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
xxja 4 ede uyumludur sadece burda verilen CSC dosyası yerine xxja 4 yazılımının CSC dosyasını yüklemelisiniz(yoksa yazılar yanlış yerlerde çıkar)

diğer telefonlara nasıl olur bilemem anlatılan şekilde deneyebilirsiniz ancak yazılım ayarınızı bozabilir

Narutodth

Narutodth

Üye
bu iphone temasında ana ekranı değiştirebiliyomuyuz heromoddaki gibi?

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
hayır ana ekrana etki etmez sadece ana menü stilini değiştirir

barbunya88

Üye
kesinlikle çok güzel işler çıkarmışsın baransl fakat görüldüğü gibi corby wifi kullanıcısıyım bende rc1 dosyasını buldum modifiye yapılmış fakat firmware dosyasının içinde csc dosyası olmadığından yazılar görünmüyor bilirsin. nasıl temin ederim bir türlü bulamadım. yardım edebilirsen çok mutlu olurum.:hmmm

clark_oliver

Üye
temaları beğendim göze hoş gelliyor telefonda yalnız mesaj yaz deyince türkçe q kalvye çıkmıyor :(( ne yapmam gerekir aceba bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan dil ayarı bölümündeki 2 seçeneğide türkçe yapabilirsiniz yada qwerty klavyede altta dil kısaltmalarından seçebilirsiniz

clark_oliver

Üye
zaten benim ayarlar 2 side türkçe (menü - ayarlar -telefon ayarları- dil burada ekran metni ve giriş dili türkçe) şu dediğin qwerty kalvyeyi çıkartmak için dil kısaltmaları nerde ? onu bulamdımm yanlız :vur birde menüden mesaj' a tıklayınca telefon bazen donma yapıyor hatta mesaj yazıyoruz gönder derken gene donma yapıyor ta kii telefonu tekrar baştan açıp kapatıncaya kadar sinir oldum yaw... :angry: teli de aç kapa aç kapa yapınca telefonda bozulur diye korkuyorum artıkk :aman2: ancak öyle giriyorum mesajlara .. sadece benim telefonda mı oluyor ? böle şeyler tekrar yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler... bRnSL

ANiill

Üye
zaten benim ayarlar 2 side türkçe (menü - ayarlar -telefon ayarları- dil burada ekran metni ve giriş dili türkçe) şu dediğin qwerty kalvyeyi çıkartmak için dil kısaltmaları nerde ? onu bulamdımm yanlız :vur birde menüden mesaj' a tıklayınca telefon bazen donma yapıyor hatta mesaj yazıyoruz gönder derken gene donma yapıyor ta kii telefonu tekrar baştan açıp kapatıncaya kadar sinir oldum yaw... :angry: teli de aç kapa aç kapa yapınca telefonda bozulur diye korkuyorum artıkk :aman2: ancak öyle giriyorum mesajlara .. sadece benim telefonda mı oluyor ? böle şeyler tekrar yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler... bRnSL

aynı olayı bende yaşıyorum haa. mesajlara girmiyor. cevap yazılımıyor. bazen göstermiyo bile hatta. bazen arama kayıt listesini bile göstermiyor. bende tek bende mi acaba diye düşünüm ama değilmiş meğer. ne yapcaz nasıl gitcek bu sorun?

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Güzel olmus gercekten ben bu konuya iphone olmadıgı ıcın bakmıyordum fakat sımdı gordum baranım sagolasın elıne saglık sımdı deneyecegım umarım guzel olur denemısken su ıphone mod 2.1 dekı bazı sımgelerden ozellıkle ınternetı gerektıren sımgelerden hepsı aynı onları ayrı ayrı edıtlemeyı dusunuyorum onuda hallettım mı super bır tema yaparım sagolasın kolay gelsın ;)

----------Eklendi @ 21:09:31 ---------- Yazıldı @ 20:14:37 ----------

İphone 2.1 cok felaket kotu oldu bende sımgeler kayık bır sekılde sacma sapan sımgelerın yazıları cok ıgrenc hıc tavsıye etmıyorum sakın yuklemeyın derım en ıyısı kendı ozel eskı halı hıc gerek yok artıstlıge :D

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
beyler şu anda telefondan giriyorum ama sorun yaşayan arkadaşların yaşadığı problemleri ve nedenlerini önceki yorumlarda tartışmıştık... ve dediğim gibi telefonun orjinal menüsünü yüklemek için aynı işlemleri orjinal fw dosyalarında uygulayin

clark_oliver

Üye
Benim telefon cidden kafayı yedii ya :allalla: ne zman mesaj menüsüne girsem veya mesaj çekmeye kalksam gönder deyince donuyor(hemde turuncu raf şeklindeki temada) neyse şu telefonu eski orjinal temalarına çevirmek için orjinal fw dosyalarını nereden bulacağım bi yardım etsen bRnSL bu konudaki tüm sayfaları okudum yok bu işin üstesinden ancak sen gelirsin senden yardım bekliyorum...

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende o turuncu arkaplanlının arkaplanını değiştirip kullanıyorum ama sadece mesaj yazarken gönderilecek isim ekleyip mesajı yazdıktan sonra bidaha gönderilecek kişi seçtiğinde oluyor yani herzaman olan bişey değil (S5620JTJL2 yazılımında) sizin yazılımınız nedir ona göre öneride bulunabilirim

clark_oliver

Üye
birader bende zırt pırt donma olduğu için telefonu günde en az 5 defa aç kapa yapıyourm bıktım artık ya :off: telefona gelen mesajları oku dediğinde bile donma yapıyor turuncu temada işte hiç çoklu mesaj göndermedim daha doğrusu adam gibi biriyle mesajlaşamıyorum bile hatta gelen mesajları bile okuyamıyorum. o yüzden tek çarem telefonu eski orjianal temasına çevirmek zorundayım ki rahat rahat mesaj çekebileyim kafamda rahat olsun telefonu kapa aç yapmaktanda kurtulayim. kardeş ben bu konudaki 2.sayfadaki turuncu temayı yükledim linki de şu işte http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-jtjl2-qwerty-klavye-icin-tema-arkaplan-degistirildi-simgeler-kucuk-ve--yorumlarda-2-469632.html

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
tamamda kardeş ben sana yazılımını soruyorum sen bana yazılımın hariç herşeyi söylüyosun yazılımın neyse onun rc1 dosyasını multiloader v5.56 ile yükleyip sonrada yazılımının CSC dosyasını multiloader v5.62 ile yükleyeceksin bukadar basit yazılımını da *#1234# yaparak öğreneceksin

clark_oliver

Üye
yardımların için sağolasın kardeş ben senin gibi telefon profosyoneli değilim ki herkes gibi sıradan bir kullanıcıyım bak şu yazılım öğrenmeyi bile yeni öğrendim hocam. yazılımı (SW VER) S5620JTJF1 (CSC VER) S56200JTJF1 miş. şimdi bu yazılımların CSC ve rc1 dosyasını nereden bulabilirim ?

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
:) monte kolay bi telefondur usta biraz hurcaladınmı herşeyini öğrenebilirsin.... sizin sorununuz büyük ihtimalle CSC dosyyasından benim verdiğim CSC dosyası S5620JTJL2 dir size tavsiyem S5620JTJL2 yazılımını yükleyin google maps 3.2-qwerty klavye gibi özellikleride kullanın ve bu temayıda rahatça kullanın zaten az mesajlaşıyormuşsunuz ama qwerty klavye internette vb.. çok işe yarıyor sizin yazılımınız internette kolay kolay bulunmaz çünkü orjinal türkiye yazılımları nette yok JTJL2 hariç onda qwerty klavye olduğu için bi şekilde çıktı ortaya yani sizin için tek çıkar yol yazılımını değiştirmek ve buda zor olan bir iş değil
aşağıdaki linkte nasıl yazılım değiştireceğiniz detaylıca anlatılmış anlatılanları aynı şekilde yaparsanız sorunsuzca yükleyebilirsiniz

http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html

• Beğen
Tepkiler: berk327tr

clark_oliver

Üye
hocam şuana kadar kurcaladığım telefonlar bozuldu =) o yüzden bunu kurcalamadım uzun yıllar idare edebileyim diye :D mecburen artık verdiğin linktekileri sorunsuzca yaparımda rahatça mesajlaşırım ve qwerty kalvyenin tadınada bakmış olurum :D sende benim sorularımdan kurtulmuş olursun :=) yardımlarını esirgemedğin için teşekkürler kardeş ...