Dostum bu edit işini bize anlatırmısın ben hala çözemedim :S
anlatacak bişeyi yok kardeş önce internetten flash decompiler trillix programını indirip kuracaksın seıalını falan halledeceksin
sonra internette RC1 extractor programını indireceksin linkinide vereyim RC1 extractor un
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RC1 extractoru kurduktan sonra editleyeceğin firmwarenin RC1 dosyasını masaüstüne taşı
kurduğun rc1 extractor programını aç
sağ üst köşesinde dosya seçme yeri var ordan RC1 dosyanı masaüstünden bul ve seç sonra o dosyaları çıkartmaya başlıyacak dosyaların çıkarılması bittikten sonra sağ alt köşeden " select" düğmesine tıkla ve SFW leri seç ve sol alt köşedeki downloaad yazısına tıkla
downloada tıkladıktan sonra sana dosyaları nereye atacağını soracak masa üstüne yeni bi klasör oluştur ve swf leri oraya atsın program
bu iş bittikten sonra flash decompiler programını aç sol üst köşedeki open yazısına tıkla ve masa üstüne oluşurduğun klasördeki swf lerden ( genelde 138 olur ama değişebilir) menü iconlarının olduğu swf yi seç ve flaş programının üst tarafındaki edit yazan yere tıkla ordanda image yi seç resimler karşında istediğin gibi editle
ama koyacağın dosyaların boyutu öncekilerle aynı olmalıdır ne küçük nede büyük olmamalıdır
umarım anlatabilmişimdir zaten programları indirdikten sonra kendinizde öğrenebilirsiniz
iyi akşamlar