samsung MONTE JTJL2 qwerty klavye için TEMA arkaplan değiştirildi simgeler küçük ve şık yorumlarda!!

Sponsorlu Bağlantılar

yakuza66

Üye
kardeşim çok sağol... muhteşem bir tema...

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
evet çok güzel uğraştırdı biraz ama arkaplan simgeler falan bayağı hoş durdu

TasteKiN

TasteKiN

Üye
brn eline sağlık lakin samsung apps simgesini ve opera simgesini değiştirme mümkinatın var mı ilk paylaştığının yani arkaplanı düz olanın. Ben onu kurdum ve çok hoşuma gitti. samsung apps eski kaldı bende onu kaldırdım menüden ama opera iconu da biraz uyumsuz onu da değiştirebilir isen çok güzel olur :)

wade96

Üye
Arkası yağmurlu olan tema bug.lu . CSC den kaynaklanıyor olabilir emin değilim , gelen mesaja cevap yazdıktan sonra göndere basmadan isim yazan yere tıklarsanız telefon felç..

darbestyle

darbestyle

Üye
Arkası yağmurlu olan tema bug.lu . CSC den kaynaklanıyor olabilir emin değilim , gelen mesaja cevap yazdıktan sonra göndere basmadan isim yazan yere tıklarsanız telefon felç..

evet arkadaşa katılıyorum , hatta msj gonderrken iptal edip , giden kutusuna baktgmzda msj gtmms oluor msja gırıp isim yazan yere tıklnyca telefon donuyor menuden flan cıkıorz telefonu bastan basltıorz 5 - 10 dk bklıoruz msjlara ancak oyle giriyor tekrar

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
brn eline sağlık lakin samsung apps simgesini ve opera simgesini değiştirme mümkinatın var mı ilk paylaştığının yani arkaplanı düz olanın. Ben onu kurdum ve çok hoşuma gitti. samsung apps eski kaldı bende onu kaldırdım menüden ama opera iconu da biraz uyumsuz onu da değiştirebilir isen çok güzel olur :)

operayı değiştirmeyi bugün yapamam tastekin yarın yapar koyarım(güzel icon bulabilirsem)

hiç fark etmemiştim bilgilendirdiğin için teşekürler bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım CSC ile alakası yok bence çünkü bu CSC ile orjinal JTJL2 RC1 inde hiçbir sorun yok ama şöyle bişeyde var gelen mesajı cevaplamak istiyosam o adama cevaplıyorum bana hiçbir zararı yok dediğiniz olayın

evet arkadaşa katılıyorum , hatta msj gonderrken iptal edip , giden kutusuna baktgmzda msj gtmms oluor msja gırıp isim yazan yere tıklnyca telefon donuyor menuden flan cıkıorz telefonu bastan basltıorz 5 - 10 dk bklıoruz msjlara ancak oyle giriyor tekrar

mesaj gönderip iptal dediğinizde zaten göndermez anlamadım sorununuzu- ayrıca mesaja girip isim yazan yere tıklayınca herhangi bi problem yok - gelen mesaja girip dahada alıcı eklemek istersek bu şey oluyor

wade96

Üye
Orjinal CSC ile bu temayı denesek bir şey değişir mi ? RC1 ile de ilgili olmaması lazım sanki ama :\

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
csc orjinal jtjl2 csc si zaten ama yinede deneyin

darbestyle

darbestyle

Üye
anlatmak istediğimi arkds anlatms mesaj göndercgn kişiyi secip , tekrar yanna baska bi kişi secmeye kalkdmzda telefon kafayı yiyor , + 3 uygulamadn fazla nie açmıor , yetersiz veri kaynagımı ne hatası werior .s

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Google da gelişmiş arama yapıp icon olarak opera arayınca güzel png iconlar çıkıyor . teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
anlatmak istediğimi arkds anlatms mesaj göndercgn kişiyi secip , tekrar yanna baska bi kişi secmeye kalkdmzda telefon kafayı yiyor , + 3 uygulamadn fazla nie açmıor , yetersiz veri kaynagımı ne hatası werior .s

anladım zaten cevabı verdiğim için sana bişey demedim :) yapacak bişeyde yok her güzelin bi kusuru var... eğer bi çözüm bulursam yazarım buraya

3 uygulamadan fazla açmıyor derken?? anlamadım.. montede zaten 3 oyundan fazla açılmaz k!

Google da gelişmiş arama yapıp icon olarak opera arayınca güzel png iconlar çıkıyor . teşekkürler

yaptımda tastekin ama istediğimi bulamadım kendi beğendiğim bitanesini koydum eskisine benzer ama beyaz üstüne kırmızı

samsung apps yide değiştirdim

linki

--------------- Ekleme ---------------

evet beyler 6 tanede widget paylaşıyorum hepsi küçük ve kalitelidirler
m.youtube
0.facebook
m.twitter
m.yahoo
m.flickr
m.myspace

indirme linki

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Brn teşekkur :) bir şey daha istesem senden opera yerine bolt yada farklı bir internet simgesi nasıl olur ben genelde boltv daha fazla kullanırım da :) widgetler de çok güzel :)

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
48x48 boyutunda png şeklinde olsun kullandığın android temasında IM-opera simgesiyle değiştir ben flaş değiştirme programı olarak flash decompiler trillix kullanıyorum xelalim söylemişti gayet basit- RC1 e dosya eklemeyide biliyosan 48x48 lik bolt simgesi işini görür

TasteKiN

TasteKiN

Üye
O mesaj bana ise pc'mi sattım hic birsey yapamam suan telden giriyorum :)

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum bu edit işini bize anlatırmısın ben hala çözemedim :S

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu edit işini bize anlatırmısın ben hala çözemedim :S

anlatacak bişeyi yok kardeş önce internetten flash decompiler trillix programını indirip kuracaksın seıalını falan halledeceksin

sonra internette RC1 extractor programını indireceksin linkinide vereyim RC1 extractor un

RC1 extractoru kurduktan sonra editleyeceğin firmwarenin RC1 dosyasını masaüstüne taşı

kurduğun rc1 extractor programını aç

sağ üst köşesinde dosya seçme yeri var ordan RC1 dosyanı masaüstünden bul ve seç sonra o dosyaları çıkartmaya başlıyacak dosyaların çıkarılması bittikten sonra sağ alt köşeden " select" düğmesine tıkla ve SFW leri seç ve sol alt köşedeki downloaad yazısına tıkla

downloada tıkladıktan sonra sana dosyaları nereye atacağını soracak masa üstüne yeni bi klasör oluştur ve swf leri oraya atsın program

bu iş bittikten sonra flash decompiler programını aç sol üst köşedeki open yazısına tıkla ve masa üstüne oluşurduğun klasördeki swf lerden ( genelde 138 olur ama değişebilir) menü iconlarının olduğu swf yi seç ve flaş programının üst tarafındaki edit yazan yere tıkla ordanda image yi seç resimler karşında istediğin gibi editle

ama koyacağın dosyaların boyutu öncekilerle aynı olmalıdır ne küçük nede büyük olmamalıdır

umarım anlatabilmişimdir zaten programları indirdikten sonra kendinizde öğrenebilirsiniz

iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: kdz
Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum çok çok çok çok saol :)

bu programı kullanarak menü arka planınıda değiştirebiliyoruz şimdi farkettim

Flash Decompiler Trilix 'in tam sürümünü bulamadım sen nereden yükledin

TasteKiN

TasteKiN

Üye
baran ben şimdi editlemeye girdim BVJF2 çok fazla ico barındırıyor zaten senin paylaştığın onun içindeki icolardan oluşuyor. ama o RC1 de çok fazla ico var ve çok daha güzel icolar var ben şuan mantığı tam çözemedim ve vaktim kısıtlı 300lerden sonra başlayan imagelerde ki icolar çok daha güzel. dener isen :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ben şu orjinal programı bulsam yapıcamda bir türlü bulamadım bulduklarımda çalışmıyor :S

bu arada ben Wawe 723'ün rc1 dosyasını yüklüyorum ondaki ikonları bizim menüye aktarmayı deneyeceğim :) inş. olur şimdi yükleniyor...