birde menüden mesaj' a tıklayınca telefon bazen donma yapıyor hatta mesaj yazıyoruz gönder derken gene donma yapıyor ta kii telefonu tekrar baştan açıp kapatıncaya kadar sinir oldum yaw...
teli de aç kapa aç kapa yapınca telefonda bozulur diye korkuyorum artıkk
ancak öyle giriyorum mesajlara .. sadece benim telefonda mı oluyor ? böle şeyler tekrar yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler... bRnSLzaten benim ayarlar 2 side türkçe (menü - ayarlar -telefon ayarları- dil burada ekran metni ve giriş dili türkçe) şu dediğin qwerty kalvyeyi çıkartmak için dil kısaltmaları nerde ? onu bulamdımm yanlızbirde menüden mesaj' a tıklayınca telefon bazen donma yapıyor hatta mesaj yazıyoruz gönder derken gene donma yapıyor ta kii telefonu tekrar baştan açıp kapatıncaya kadar sinir oldum yaw...
teli de aç kapa aç kapa yapınca telefonda bozulur diye korkuyorum artıkk
ancak öyle giriyorum mesajlara .. sadece benim telefonda mı oluyor ? böle şeyler tekrar yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler... bRnSL

ne zman mesaj menüsüne girsem veya mesaj çekmeye kalksam gönder deyince donuyor(hemde turuncu raf şeklindeki temada) neyse şu telefonu eski orjinal temalarına çevirmek için orjinal fw dosyalarını nereden bulacağım bi yardım etsen bRnSL bu konudaki tüm sayfaları okudum yok bu işin üstesinden ancak sen gelirsin senden yardım bekliyorum...
telefona gelen mesajları oku dediğinde bile donma yapıyor turuncu temada işte hiç çoklu mesaj göndermedim daha doğrusu adam gibi biriyle mesajlaşamıyorum bile hatta gelen mesajları bile okuyamıyorum. o yüzden tek çarem telefonu eski orjianal temasına çevirmek zorundayım ki rahat rahat mesaj çekebileyim kafamda rahat olsun telefonu kapa aç yapmaktanda kurtulayim. kardeş ben bu konudaki 2.sayfadaki turuncu temayı yükledim linki de şu işte http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-jtjl2-qwerty-klavye-icin-tema-arkaplan-degistirildi-simgeler-kucuk-ve--yorumlarda-2-469632.html
monte kolay bi telefondur usta biraz hurcaladınmı herşeyini öğrenebilirsin.... sizin sorununuz büyük ihtimalle CSC dosyyasından benim verdiğim CSC dosyası S5620JTJL2 dir size tavsiyem S5620JTJL2 yazılımını yükleyin google maps 3.2-qwerty klavye gibi özellikleride kullanın ve bu temayıda rahatça kullanın zaten az mesajlaşıyormuşsunuz ama qwerty klavye internette vb.. çok işe yarıyor sizin yazılımınız internette kolay kolay bulunmaz çünkü orjinal türkiye yazılımları nette yok JTJL2 hariç onda qwerty klavye olduğu için bi şekilde çıktı ortaya yani sizin için tek çıkar yol yazılımını değiştirmek ve buda zor olan bir iş değil
mecburen artık verdiğin linktekileri sorunsuzca yaparımda rahatça mesajlaşırım ve qwerty kalvyenin tadınada bakmış olurum
sende benim sorularımdan kurtulmuş olursun :=) yardımlarını esirgemedğin için teşekkürler kardeş ...