samsung MONTE JTJL2 qwerty klavye için TEMA arkaplan değiştirildi simgeler küçük ve şık yorumlarda!!

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu orjinal programı bulsam yapıcamda bir türlü bulamadım bulduklarımda çalışmıyor :S

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben Wawe 723'ün rc1 dosyasını yüklüyorum ondaki ikonları bizim menüye aktarmayı deneyeceğim :) inş. olur şimdi yükleniyor...

kardeş nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama bunda serıalı falanda olması lazım

bende star 2 nin simgelerini aramıştım ama bulamamıştım onlarınki biraz farklı oluyor bizimkinden

TasteKiN

TasteKiN

Üye
warezturkey den de indirebilirsin olarak. baran ben denedim ama transparan iconlar olmadı yanş transparan olmadı. sonra transparan yerleri siyah yapıp denedim bu sefer de ekran dümdüz oldu yani herşey kayboldu bir türlü çözemedim :) vaktim de yoktu pek. Ben BVJF2 ye ico yapmak istedim normal icoları duracaktı bir kaçı hariç BVJF de fazla icolar var onlara tek tek bolt opera ebuddy gibi programları atadığım için onların ico yapmaya çalıştım yemedi :)

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
:) bu arkaplanlı temada hepsi silinmiş sadece jtjl nin kullandığı simgeler kalmış :)

xelalim ilgileniyodu bu bvjf2 ile ona sor istersen hatta bitanede konu açmıştı diye hetırlıyorum bende bvjf2 yok ama indiririm 1-2 güne indirdikten sonra sen söylersin hangi icon a hangi simge ekleneceğini denerim simgeleri değiştirmeyi ama fwsi yüklü olmadığı için simgeleri göremem heralde yanlışlıklarda olabilir :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bu aralar xHelalim pek açmıyor neti

TasteKiN

TasteKiN

Üye
eyvallah dostum :)

ben değiştirmen gereken ikonları ve ne ile değiştireceğini bu eke kaydettim bunları yaparsan süper olur. Eğer uğraşmak istemez isen sadece bunları değiştir. Ama güzel birşey yapacağım der isen diğer iconları sen değiştir mükemmel olur :)

bir de dünya içinde internet olan icon BOLT editli ama güzel bolt iconu bulamadım eğer bulur isen bolt onu ona yaparsın. Teşekkür ederim şimdiden ben işe kolay gele...

bir de ekran capsleri ile nasıl yapıldığını anlattığın bir konu aç da biz de öğrenelim sana bela olmayalım :) ama her hamleyi caps yap :B

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
1-2 güne yapmaya başlarım senin iconlarla bişeyler bu bilgisayar yavaş birazda :) bütün programlar laptopta capslı konu açmamda yine burda capslı anlatırım fazla konu olmasın sonra başa çıkamam hepsiyle :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
brsnl peki bu prgramdaki paartch srm dosyasını nasıl yapıcağız yani ***** bende bunu bulmuştum ama cracki yapamamıştım

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
brsnl peki bu prgramdaki paartch srm dosyasını nasıl yapıcağız yani bende bunu bulmuştum ama i yapamamıştım

flash decompiler trillix için diyosun dimi

o patch ı

programı kurduktan sonra masa üstünde simgesi olur simgeye sağ tıkla özellikler de sonra hedef bul de patch ı oraya yapıştır ve kaydet öyle olur :) krek yap yani..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
evet

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
yada programı yükle o patch denen dosyayıda masa üstüne götür masa üstünde patch ı çalıştır

Sertug1991

Sertug1991

Üye
oda olmuyor uffffff kafayı yiyecem neden olmuyor milyon tane siteden indirdim yinede olmadı :SS: S

neyse şuan başka bir program yüklüyorum onla yapıcağım yaparsam capsde koyarım

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler samsung monte için açılış ekranınında değiştirebillirsiniz sadece paylaştığım rc2 dosyasını multiloader v5.56 ile yükleyip kullanabilirsiniz sanisesinde yükleniyor

indirme linki

skunk4465

Üye
Bi türlü download yazısı aktif olmuyor kardeş karşında bi engelli varmış gibi anlatırmısın ?:vur:bilmm

Narutodth

Narutodth

Üye
pardon CSC dosyasının linkini yenilermisin açılmıyorda?

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
Bi türlü download yazısı aktif olmuyor kardeş karşında bi engelli varmış gibi anlatırmısın ?:vur:bilmm

sayfanın birinci sayfasında anlattım zaten resimlerle detaylıca :)

pardon CSC dosyasının linkini yenilermisin açılmıyorda?

bi sorun yok multiuploaddaki 6 siteden birinden sorunsuzca indirebilirsiniz denedim rapidden falan sorunsuz..

CSC dosyası kullandığınız yazılımın CSC dosyası da olabilir bi sorun çıkmaz asıl önemli olan RC1 dosyasıdır CSC olarak kullandığınız yazılımın CSC sini seçebilirsiniz

muhammet5408

Üye
coooook guzel olmus ama su damlacık modeli inmioo linkte bişşi var baksanız hemenn :S:S:S:S

Narutodth

Narutodth

Üye
BRNSL tesekkur ederim mavi windows temasını yükledim acaba jtjl2 icin iphone mod oluyormu oluyorsa resimlerle acıklarmısın?

----------Eklendi @ 17:54:10 ---------- Yazıldı @ 17:51:16 ----------

telefonuma ıphone teması yuklemeyi cok istiyorum...

baranselona

baranselona

Üye
    Konu Sahibi
coooook guzel olmus ama su damlacık modeli inmioo linkte bişşi var baksanız hemenn :S:S:S:S

aşağıda verdiğim linklerden herhangi birisinden indirebilirsiniz

BRNSL tesekkur ederim mavi windows temasını yükledim acaba jtjl2 icin iphone mod oluyormu oluyorsa resimlerle acıklarmısın?

----------Eklendi @ 17:54:10 ---------- Yazıldı @ 17:51:16 ----------

telefonuma ıphone teması yuklemeyi cok istiyorum...

tabiiki 2 tane iphone menu var istediğinizi yükleyin videolarınıda paylaşayım

buyrun

[video=youtube;8aB25z1iqqY]http://www.youtube.com/watch?v=8aB25z1iqqY[/video]

indirme linki :

buda 2. iphone menu

[video=youtube;UglFChbGQLw]http://www.youtube.com/watch?v=UglFChbGQLw&feature=related[/video]

indirme linki :

herşeyi aynen yüklediğiniz tema gibi yükleyeceksiniz

Narutodth

Narutodth

Üye
tesekkur ederim :)

barbunya88

Üye
Allah razı olsun ya inş yapabilirim brnsl kardeşim:D