Samsung Monte GT-S5620 Canımı Sıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
kessinlikle al tam bi F/p telefonu almak isteyen herkese öneriyorum zaten telefonu alıp kullanan herkeste bu fiyata bu kadar özellikli bir telefonu görünce şaşırıyor
oyun-program internette yüzbinlerce java oyun program var sırf benm bilgisayarda binden fazla
ses kalitesi kulaklıkta 11 eqolayzır hoparlörde laptoptan çok
3.5 mm kulaklık girişi(mp3 kulaklık girişi)
wifi (modemlere çok hızlı bağlanıyor-problemsiz)
3g ve görüntülü konuşma kalitesi süper
GPS google maps ta haritaları int. den indiriyor ama fw günceleyince routa 66 80 tl ye bedava kullanabilirsin
ekran kapasitif bastırmaya gerek yok dokunmak yeter
sensörler çok hızlı hemen algılıyor
kamera gündüz çok iyi kapalı ortamda gece modunu açınca fark edilir bi artış var
tasarım müthiş
batarya ömrü az kullanımda 6-7 gün
usb den şarz olabiliyor
450 liralık bi telefondan daha fazla ne beklenebilirki

sadece işletim sistemi samsung os olduğu için uygulama fazla yok
eğer telefonu alıp fazla hurcalayıp-sürekli yenilik arayıp-çok fazla oyun oynayıp-güncelleyip-çok özelleştirmek istiyosanız işte ozaman monteyi almayabilirsiniz

fakat telefonu alıp içinde bütün işe yarayan programlar yüklü-çok ses veren-kaliteli görünüme sahip-kapasitif ekranlı-boş zamanlarında kaliteli oyunlar oynanabilecek-internette çok rahat gezebilecek -3g-gps-wifi özelliklerini kullanabileceğiniz ve daha birçok özelliği olan bi telefon arıyosanız kesinlikkle monteyi öneririm(kendim kullanıyorum)

Kurtsalim

Kurtsalim

Üye
Bende monte aldım çok güzel kullanmayı bilmiyorsuun galiba!!!!!:off:

herokid

Üye
telefon gayet iyi bnce :D özelikle widget leriyle arayı kapatıyor

srarslan

Üye
kessinlikle al tam bi F/p telefonu almak isteyen herkese öneriyorum zaten telefonu alıp kullanan herkeste bu fiyata bu kadar özellikli bir telefonu görünce şaşırıyor
oyun-program internette yüzbinlerce java oyun program var sırf benm bilgisayarda binden fazla
ses kalitesi kulaklıkta 11 eqolayzır hoparlörde laptoptan çok
3.5 mm kulaklık girişi(mp3 kulaklık girişi)
wifi (modemlere çok hızlı bağlanıyor-problemsiz)
3g ve görüntülü konuşma kalitesi süper
GPS google maps ta haritaları int. den indiriyor ama fw günceleyince routa 66 80 tl ye bedava kullanabilirsin
ekran kapasitif bastırmaya gerek yok dokunmak yeter
sensörler çok hızlı hemen algılıyor
kamera gündüz çok iyi kapalı ortamda gece modunu açınca fark edilir bi artış var
tasarım müthiş
batarya ömrü az kullanımda 6-7 gün
usb den şarz olabiliyor
450 liralık bi telefondan daha fazla ne beklenebilirki

sadece işletim sistemi samsung os olduğu için uygulama fazla yok
eğer telefonu alıp fazla hurcalayıp-sürekli yenilik arayıp-çok fazla oyun oynayıp-güncelleyip-çok özelleştirmek istiyosanız işte ozaman monteyi almayabilirsiniz

fakat telefonu alıp içinde bütün işe yarayan programlar yüklü-çok ses veren-kaliteli görünüme sahip-kapasitif ekranlı-boş zamanlarında kaliteli oyunlar oynanabilecek-internette çok rahat gezebilecek -3g-gps-wifi özelliklerini kullanabileceğiniz ve daha birçok özelliği olan bi telefon arıyosanız kesinlikkle monteyi öneririm(kendim kullanıyorum)

ARKADAŞIM insanlara yanlış bilgi verme ben dün Route 66 ının Türkiye temsilciliğini aradım beyefendi daha GT S5620 monte için yazılımımız çıkmadı dedi. Şimdi şunu söyliyceksin eminim ben internet sitesinden baktım Gt s5620 monte için harita yükleyebiliyorlar. Evet internet sitesinde öyle gösteriyor. Bende ona inanarak ve senin gibi sadece route 66 ının sitesine bakıp " evet arkadaşlar navigasyon var gt s5620 için " diyen arkadaşların yorumlarını okuyarak. Ürünü almaya teşebbüs ettim Sync kurduğumda telefon modeli aşamasında telefon modelimin ( Gt s5620 ) seçenekler arasında olmadığını gördüm aradım Yetkilileri aynen yukarıda söylediğimi dediler. beyefendi daha Gt s5620 monte için yazılımımız haritamız çıkmadı. Mail bırakın çıkarsa biz size mail atarız. LÜTFEN AMA LÜTFEN insanlara yanlış bilgi vermeyin. Zaten şu internet ortamındada hiçbirşeye inanılmaz diğer arkadaşlarda anlasın. Kendileri Sanal olmayan yollardan araştırsın. Ve ne yazıkki bende söylüyorum. Şekline kapılıp severek aldığım telefonum Samsung Gt S5620 inin Gps bir afedersiniz boka yaramadığını anladım. Direk çöplük telefon. Yazıklar olsun sana samsung

sali_82

Üye
kardes ben kullaniyorum route 66 senelik 39 euro

gissever

Üye
ARKADAŞIM insanlara yanlış bilgi verme ben dün Route 66 ının Türkiye temsilciliğini aradım beyefendi daha GT S5620 monte için yazılımımız çıkmadı dedi. Şimdi şunu söyliyceksin eminim ben internet sitesinden baktım Gt s5620 monte için harita yükleyebiliyorlar. Evet internet sitesinde öyle gösteriyor. Bende ona inanarak ve senin gibi sadece route 66 ının sitesine bakıp " evet arkadaşlar navigasyon var gt s5620 için " diyen arkadaşların yorumlarını okuyarak. Ürünü almaya teşebbüs ettim Sync kurduğumda telefon modeli aşamasında telefon modelimin ( Gt s5620 ) seçenekler arasında olmadığını gördüm aradım Yetkilileri aynen yukarıda söylediğimi dediler. beyefendi daha Gt s5620 monte için yazılımımız haritamız çıkmadı. Mail bırakın çıkarsa biz size mail atarız. LÜTFEN AMA LÜTFEN insanlara yanlış bilgi vermeyin. Zaten şu internet ortamındada hiçbirşeye inanılmaz diğer arkadaşlarda anlasın. Kendileri Sanal olmayan yollardan araştırsın. Ve ne yazıkki bende söylüyorum. Şekline kapılıp severek aldığım telefonum Samsung Gt S5620 inin Gps bir afedersiniz boka yaramadığını anladım. Direk çöplük telefon. Yazıklar olsun sana samsung

http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/samsung-monte-turkce-firmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

bu konuyu incelerseniz o yazılımın var olduğunu ve hatta türkçe destekli olarak kullanıldığını görebilirsiniz. ben şu an kullanıyorum ve de hiçbir sorun yok... telefon da çöplük falan değil ayrıca... biraz araştırıp yorum yaparsanız bence daha güzel olur...

baranselona

baranselona

Üye

insanlara yanlış bilgi vermiyorum monte ye route 66 kuruluyor asıl sen insanlara yanlış bilgi veriyosun biraz araştırsan forumda yükleyenleri görürsün :oke:
servise güvenmeyin servise kalsa telefona java oyun yükleyince garanti dışı kalır diyorlar:kop:

insanları yalancılıkla suçlamanız hiç hoş bi davranış değil heleki bilmediğiniz bi konuda:nono:

iyi akşamlar:bigstar:

srarslan

Üye
ee ozaman route 66 yetkilileri neden bana yok dediler. Aradım telefonda şu +90-2124443466 arayın benim dediğimden farklı birşey derseler ben eşşeğim diye anırıcam burada.

free

free

Üye
bence monte kimsenin canını sıkmıyor..arkadaşın fena halde canı sıkılıyor..
atsın monteye bir komedi filmi izlesin derim..hd bile izletiyor zaten..
tek eksiği faceden video izlenmiyor ama o çoğu javala telefonlarda öyle zaten..

murit

Üye
sitesi kullanıcı adı ve şifre istiyor bilen arkadaş varsa yardımc olabilirmi

orhan1985

Üye
Arkadaşlar telefon görüşmelerimizi kayıt edebileceğimiz bir program varmı monte telefonda şayet varsa kullanmaya devam edicem yok sa 479 tl ye 3 ay önce aldım kaça satabilirim? gıcır gıcır jelatini üstüne duruyor. Amacım satmak değil yanlız, ses kayıt programı bulursam kullanıcam.

bachuss34

Üye
ben route66 için samsung türkiye ile görüştüm,telefonun güncellemesi türkiyede henüz yok fakat avrupada çalışmalar var,eğer netten indirip kullanırsanız cihaz garantiden çıkıyor.ama route kullanılabiliyor fakat bir diğer sorun tel ing. ce oluyor çünkü samsung türkiye böyle bi çalışma yapmamaış.böyle bir çalışma içerisinde olmadıklarını ama olursa bana bilgi vereceklerini söylediler.insan kaynakları gelişmi fakat teknik ekip sınıfta kalmış bence...

ekc-103

ekc-103

Üye
madem beğenmedin o zaman nokia alsaydın,
forumda niye saçma saçma konular açıyosun:angry::angry:

orhanvader

Üye
daha önce telefonumda ebuddy msn yi kullanabiliyordum servise yollaım telefonu o zaman kadar msn mükemmel iyi idi sonra nasıl olduysa ebddy i kullanamaz oldum giriyorum telefondan s5620 ye göre msn yok aynı sorunu yaşayıp çözen varsa lütfen yazsın he şuda var youtube yi de dailymotionu da sorunsuz gayet güzel bir şekilde açıyor..

baranselona

baranselona

Üye
daha önce telefonumda ebuddy msn yi kullanabiliyordum servise yollaım telefonu o zaman kadar msn mükemmel iyi idi sonra nasıl olduysa ebddy i kullanamaz oldum giriyorum telefondan s5620 ye göre msn yok aynı sorunu yaşayıp çözen varsa lütfen yazsın he şuda var youtube yi de dailymotionu da sorunsuz gayet güzel bir şekilde açıyor..

ebuddy linki(sanal klavyesiz olması lazım) dosyayı direk telefon hafızasına atın ve kurun

free

free

Üye
oyun-diger-baglanti-kullandigin modem veya wap

akdenizx

akdenizx

Üye
orhan1985 , monte için malesef ses kayıt programı yok. Uzulerek belırteyım. Ses kayıt programalrı kullnmak ıstersenız mutlaka Nokia modellleri almanız gerekır. Ben eskıden kullanıyordum (nokia ile ) onun harıcınde herhangi bir maska model 'de gormedım..

TheHoc

TheHoc

Üye
Arkadaşlar telefon görüşmelerimizi kayıt edebileceğimiz bir program varmı monte telefonda şayet varsa kullanmaya devam edicem yok sa 479 tl ye 3 ay önce aldım kaça satabilirim? gıcır gıcır jelatini üstüne duruyor. Amacım satmak değil yanlız, ses kayıt programı bulursam kullanıcam.
Ses kayıt programı yok ama telefonda görüntülü görüşme yaparken kamera tusuna basarsan karşıdaki kişinin vidyosunu kaydediyor.:bigstar: Belki işine yarar:hmmm

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Ses kayıt programı yok ama telefonda görüntülü görüşme yaparken kamera tusuna basarsan karşıdaki kişinin vidyosunu kaydediyor.:bigstar: Belki işine yarar:hmmm
Telefonun bu özelliğini ilk defa duydum. Çok güzelmiş:)

Üst Alt