Samsung monte en yeni ve en iyi firmwire !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berk327tr

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte en yeni ve en iyi firmwire !!!!!
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve xja9 fw sini buldum yabancı sitelerde belki daha önce paylaşılmıştır paylaşılmışsa özür diliyorum şimdiden görmedim ünkü eğer istiyen arkadaşlar varsa bana söylesin cevap olarak hemen linkleri veriym ben az önce yükledim çok iyi hızlı ve türkçe!task manager da var ve içbir sorun yok kamera da çalııyor kesinlikle tavsiye ederim dediğim gibi isteyen arkadaşlar söylesin blki ilerde videosunu da paylaşırım.Sizerde yeni ve güzel fw lerden haber verirseniz sevinirim.

Evet video bu fw link isteyen cevap atsın :

Tekrar söylüyorum fw nin linkini isteyen cevap atsın ben denedim sorunsuz ayrıca başkası açmışsa daha önce böyle bir konu özür dilerim.

-Task manafer var.
-Türkçe dil desteği var.
-Kamera sorunsuz.
-Şık hızlı ve menü arkaplanı var.
-Mükemmel bir şey videodakinden daha iyi.

Buyrun arkadaşlar bu da link kusura bakmayın biraz geç oldu ama lütfen yorumarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin.Link günceldir.Ben yükledim sorun çııkmadı ama sizin bir sorununuz olursa söyleyin. :

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
eyvallah kardeş paylaşım için teşekkürler firmware yi istemeden önce 2 sorum var *#1111# yapınca sfr versiyonu kaç acaba bir de menü/wep/ayarlar kısmında tarayıcı hakkında hangi tarayıcı var dolfin browser v1.5 mi ?

muratcan552

Üye
kardeş bana da linki werirmisn baya güzele benziyor

burhanali

burhanali

Üye
bende alıyım kardeş emegine saglık..

ekc-103

ekc-103

Üye
bana da link lazım kardes begendim güzel:oke:

msö81

Üye
çok güzel.link verebilirmisin.teşekkürler.

mc_muco_34

Üye
Güzel fw benziyor link alabilirmiyiz :D

ziyankar55

Üye
bende link alabilirmiyim güzele benziyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
http://www.maxicep.com/samsung/mont...-en-son-firmware-2012-aejf1-sfrf1-615407.html

Arkadaşlar ! bu arkadaştan hayır yok galiba ama benim açtığım task manegerli yani içinde görev yöneticisi olan bir konum var zaten hatta bundan daha iyi diyebilirim .

Yalniz tek bir sıkıntı var tk file proğramını kullanmamız şart onun dışında başka bir problem yok

wifi ,bluetooth opera mini, sözlük ,ebudy gibi uygulamar hem ana menüde hemde widgerlerde mevcut daha kullanışlı tavsiye ederim ben şu an bunu kullanıyorum biraz karışık gibi ama anlatım kaliteli

ziyankar55

Üye
berk kardeş bi konu açtın devamını getir millet seni bekliyor

corrado18

corrado18

Üye
teşekkürler, mesaj atar mısın ?

dreamzone

dreamzone

Üye
bana gönderirsen sevinirim

berk327tr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linki koydum konuya lütfen beğeninizi eksik etmeyin ve sorununuz olursa söyleyin.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar linki koydum konuya lütfen beğeninizi eksik etmeyin ve sorununuz olursa söyleyin.

eyvallah paylaşım için teşekkürler benim sormak istediğim ana menüde sözlük var mı göremedim varsa türkçe ingilizce mevcut mu ?

birde *#1111# yapınca fta sw versiyon kaç acaba onu öğrenmek istiyorum.

delimsn

Üye
dosyanın içinde factory fs dosyası bulunmuyor onu boş mu geçicez format atarken ?

Ayrıca benim ekranda ters dönme sorunu oldu

ziyankar55

Üye
berks kardeş bunda bootfiles dosyası yok nasıl olcak bu iş

berk327tr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nasıl öyle sorunla karşılaşığınızı anlayamadım ben de indirdim ffs de var boot da var ?Ekranın neden ters döndüğünü bilmiyorum.Sözlük menüde var.

ziyankar55

Üye
dosya 85 mb civarı normalde 150 mb civarı olması lazım sen verdiğin linki bi indir kontrol et derim

berk327tr

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben kendim upload edecem ozaman ancak bana kolayca dosya upload edebileceğim bir site söyleyin şmdilik linki kaldırıyorum upload edince yeni linki koyarım.

ziyankar55

Üye
multiupload kullanarak bir çak farklı siteye alternatif yükleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt