berk327tr
Üye
Samsung monte en yeni ve en iyi firmwire !!!!!
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım ve xja9 fw sini buldum yabancı sitelerde belki daha önce paylaşılmıştır paylaşılmışsa özür diliyorum şimdiden görmedim ünkü eğer istiyen arkadaşlar varsa bana söylesin cevap olarak hemen linkleri veriym ben az önce yükledim çok iyi hızlı ve türkçe!task manager da var ve içbir sorun yok kamera da çalııyor kesinlikle tavsiye ederim dediğim gibi isteyen arkadaşlar söylesin blki ilerde videosunu da paylaşırım.Sizerde yeni ve güzel fw lerden haber verirseniz sevinirim.
Evet video bu fw link isteyen cevap atsın :
Tekrar söylüyorum fw nin linkini isteyen cevap atsın ben denedim sorunsuz ayrıca başkası açmışsa daha önce böyle bir konu özür dilerim.
-Task manafer var.
-Türkçe dil desteği var.
-Kamera sorunsuz.
-Şık hızlı ve menü arkaplanı var.
-Mükemmel bir şey videodakinden daha iyi.
Buyrun arkadaşlar bu da link kusura bakmayın biraz geç oldu ama lütfen yorumarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin.Link günceldir.Ben yükledim sorun çııkmadı ama sizin bir sorununuz olursa söyleyin. :
Evet video bu fw link isteyen cevap atsın :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tekrar söylüyorum fw nin linkini isteyen cevap atsın ben denedim sorunsuz ayrıca başkası açmışsa daha önce böyle bir konu özür dilerim.
-Task manafer var.
-Türkçe dil desteği var.
-Kamera sorunsuz.
-Şık hızlı ve menü arkaplanı var.
-Mükemmel bir şey videodakinden daha iyi.
Buyrun arkadaşlar bu da link kusura bakmayın biraz geç oldu ama lütfen yorumarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin.Link günceldir.Ben yükledim sorun çııkmadı ama sizin bir sorununuz olursa söyleyin. :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız