N8 Reflesh By MoLeCK v2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
N8 Reflesh By MoLeCK v2
Üyelik durumum kısıtladığından ötürü eski konumu düzenleyemedim...Bu yüzden yeni konu açıyorum....

Eski konuya bu linkten ulaşabilirsiniz....

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-n8-reflesh-by-moleck-701034.html

Arkadaşlar öncelikle diğer arkadaşlarımızında çok güzel yazılımları var ...Ben bi çoğunu beyendim şahsen...Belki diyeceksiniz diye yazıyorum bunu ''bak bunda şu var da sende yok'' gibi mesajlar atmayalım lütfen...Bende sizler gibi bu sitenin üyesiyken yine bu siteden yapılan cfw hazırlama konuları üzerinden öğrendim bilgilerimi...Benden çok daha iyi hocalarımız vardır....Şahsen ben şarjıma ve ses düzeyine çok güveniyorum çünkü yazılımı yaparken dosyaların yerleriyle çok oynamadım ve çok fazla sistemde oynama yapmadım....Buda şarjımınızın uzun gitmesini sağlıyor....

Yenilikler

-Telefon kullanımınızı hızlandırıcak pratik uygulamalar yükledim bunlar:Birgness,efekt aç/kapa,ekran ışığı açık/kapalı,güç düğmeleri,memcheck,ekran dönüş ve xplore...Uygulamalarda herhangi bir sorun olmayıp x plore tek simge halinde ve sorunsuz çalışmaktadır...

-Eski konumda olduğu gibi yine yazılımın şarjına ve ses düzeyine çok güveniyorum....

-İstekler üzerine açılış ekranı değiştirlmiştir...İstediğiniz gif dosyasını x ploreden C/Animasyon içine atarak değiştirebilirsiniz....

-Yine isteyen arkadaşlar üzerine GFV dosyası E klasörüne eklenmiştir...Gizlemek istediğiniz dosyalarınızı bu klasörde bulundurabilirsiniz....

-Nokia Store ve Sosyal güncellenmiştir....Açtığınızda güncelleme istemez....

-Efekt,mifler,avkon değiştirildi.....

-Kabuk tema 3 uygulandır...Hakangüvene teşekkürler...

-Sistem,kamera ayarları en iyiye alındı....Fotolar 7-8 mb diyen arkadaşlar bu fotoların derinliğiyle alakalı....Yani isterseniz 1 mb da fotoğraf düzeyi ayarlayabilirim fakat bu sefer fotoğrafı yaklaştırdığınızda hüsrana uğrarsınız...Kamera ayarlarını beyenmeyen arkadaşlar sis halinde herhangi bir modu yükleyip kendine göre ayarlayabilir....

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir ricada bulunuyorum....Deneyen arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşırsa sevinirim...Zira ben aldığım ekran görüntülerini yanlışlıkla silmişim...Ekleyen arkaşa şimdiden teşekkürler...

Hakangüven , kurtuluş 40 ve Dustojnik çok teşekkür ederim....

Diğer sitelerde de üyeliklerim var ama değil kişisel mesajlara bakmak konularına yazılan yazılara bile cevap vermiyorlar...Bu anlamda maxicep üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum .....

Link

• Beğen
Tepkiler: eshot96, ersoy48ersoy48, Bessonnitsa ve 4 diğerleri

.Murat.

.Murat.

Üye
pc başına geçtiğimde yükleyeceğim teşekkür moleck

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim yükleyince ekran alıntısı paylaşırsan sevinirim güle güle kullanın

Metin MF

Metin MF

Üye
hayırlı olsun

.Murat.

.Murat.

Üye
ben teşekkür ederim yükleyince ekran alıntısı paylaşırsan sevinirim güle güle kullanın

işte ekran görüntüleri biraz zorlandım ama başardım:Dsaat yanlış ayarlamadım yanıltmasın sizi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

[/URL] Uploaded with [/IMG]

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,ilk fırsatta deneyeceğim.

Enola19

Üye
dostum tebrik ederim şarj süresi benim için olmazsa olmaz zaten şimdi indiriyorum daha yeni farkettim ancak hafta sonu yükleyebilirim izlenimlerimi aktarırım memnuniyetle :oke:

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
.murat kardeşim çok teşekkür ederim ekran görüntüleri için....umarım beyenirsiniz ben herhangi bir aksilik göremedim eğer gören olursa yazsın yardımcı olucam

mydonose13

Üye
ilk versiyondan çok memnunum, hemen indirip bunu deneyeceğim şimdi, emeğine sağlık dostum...

edit: yine hard format atmayı unutmuşum :P

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
at da öyle dene o zaman:D

mydonose13

Üye
MoLeCK emeğine sağlık gerçekten ama sanırım ilk versiyonu kullanmaya devam edeceğim.

widget simgeleri klasik daha hoş duruyor (tek tek silip yüklemek ya da sistem dosyalarıyla oynamak vs zor iş benim için.) yazı renkleri biraz sıkıntılı, arka planda resim kullanmadığım için okumak ya da simgeleri görmek sıkıntı oluyor.

onun dışında diğer farkları zaten anlamadığım için bir şey diyemiyorum :)

şimdilik v1'e dönüyorum, v3 gelirse onu da zevkle denerim.

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
bakalım inş tamam dostum bol kullanımlar:D

• Beğen
Tepkiler: mydonose13
.Murat.

.Murat.

Üye
kullandığım en güzel cfw hiç sorun çıkarmadı şimdilik tekrar teşekkürler moleck

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederm kardeşim

ersoy48ersoy48

Üye
harika bir işcilik cıkarmıssın tebrikler basarılarının dewamını dılerım

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim kardeşim bol kullanımlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuanda indiriyorum bir aksilik olmazsa birazdan flash atacam,umarım sorun yaşamam,tekrar eline koluna sağlık arkadaşım

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim herhangi bir sorunla karşılaşmazsın umarım

serdar_bal

serdar_bal

Üye
Yükleyen arkadaşlar kişiselleştirip uzun zaman kullanabilirler. Kurun kaliteli bir kulalıkla dinleyin sonuca şaşıracaksınız. Şu an piyasada kulaklık sesi en iyi telefon HTC Sensation serisidir. İnanın Nokia'dan böyle bir ses elde edeceğimi hayal bile edemezdim.

plenken

plenken

Üye
Merhaba Dün flasladım ses ayarları mükemmel eline sağlık . Ancak 2 adet temada sorun yaşadım tema bozuk diyor
Temalar İMatte Belle Mod by dsma ve SteelBlack Silver Anna by At... Acaba temalardan mı kaynaklanıyor. Şu an yeni kullanıyorum
Birde efektleri nasıl değiştirebilirim, yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt