Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)
Sponsorlu Bağlantılar
enes71_
Üye
biçimlendir olmadı telefona takın ca sil
--------------- Ekleme ---------------
lüten oyunları paylaşırmısınız oyun dosya yok bulamıyorum
malmalmal123
Üye
Adını Değiştir
price15
Üye
Güzel paylaşım fakat ben 2.Bilgisayarımıza daha önce Samsung PC Studio 3 kurulmalı, kurulumu yapılmış ise mesele yok. Bilgisayar içinde "Diğer" bölümünde cep telefonu görünümünde "SGH L700" isminde bir sürücü belirecek açıyoruz. Card ve Phone olarak iki dosya karşımıza çıkacak, Phone'yi açıyoruz.
3.Şimdi biz "Games" isminde yeni bir klasör oluşturuyoruz. Oyun ve uygulama elimizde ne varsa içine atalım, Oyun isminde klasör [örnekupermario] hazırlanıp jar ve jad dosyalari ikisi, bir arada olacak şekilde (supermario) klasörünün içine atılacak. (jad ve jar uzantisi bir arada olan hemen hemen bütün telefon uygulamaları sorunsuz yükleniyor.)
ben burayı anlamadım uğraşıyorum ama yapamıyorum birz daha açarmısnzz phone ve card çıkmıyor bende
harmanço
Üye
abi telefonu bağladığım zaman bağlanıyo ama sürücü yü görmüyo bi yardım etseniz
POLİNOM
Üye
Cok kolay nie yapamıonuz anlamıom
mehmetcanesed
Üye
lınk nerde arkadaş
POLİNOM
Üye
BEYLER BİRYERD EKSİK ANLATILIYOR EKSİK DEMİYİMDE YANLIŞ ANLATILIYOR EN ONEMLİ YER BEN KONU Actm bnm konularda İNCE DETAYYLA YAZIYOR ORDAN BAKIN BURDAN YAAPRSANIZ OLMAZ BEN SAMSUNG L700 OYUN YÜKLEME İLE İLGİLİ AÇTIM BAAKRSANIZ TSKR EDERSNZ SEVİNİRM
Bahes
Üye
Jad maker linki silinmis,tekrar yükleyebilir miyiz acaba ?
blackdreams_s
Üye
eyw..
kones
Üye
maxicep yöneticileri ve üyeleri size hayranım çoook saolun teşekkürler
g_s1992
Üye
arkadaşlar şaçmalamayın oyun atılmıyo ne güzelim telefonu bozacaksınız 1 tane oyun için değermi telefonun ayarlarıyla oynuyorsunuz
furmania
Üye
saol
crayzboys
Üye
bana yardım edin
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
buda benden wap.kankamsn.com
mrtkry
Üye
güncellendi ama oyun yüklemeye kntr gidiyo mu
eraybaba44
Üye
ya kardeş pc stüdyo kurulu games'in içine dosyalarıda koydummm (jar ve jad)'ları ama yinede desteklemiyor yazıyorr.Lütfen yardım edinnn oyun yüklemem lazımm ayrıca l700'e göre ingilizce-türkçe sözlük warsaa onuda paylaşırmısınızz.Teşekkür ederim şimdiden...
mhmt27
Üye
tarif etdiginiz gibi yükledim oyunlar calısdı format attım ama oyunlar tekrar yüklememe ragmen calışmadı yardımcı olursanız sevinirim emeginiz için teşekkürler
ersad05
Üye
arkdaşlar ben oyun yüklemek için gerekli şeyleri yaptım ama oyunlar jad dosyalarını bulamdığım için açılmadı sonra jad dosyalarını bulan programı indirdim yeniden deniyecektim ama usb yi takıyorum bağlantı kurldu yazıyo ekranda sürekli gitmiyoda yeni klasör oluşturcam bağlatı yok diye uyarı veriyo bir bilginiz varsa yardım edin lütfen