Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

24xx

Üye
yaa kardeşş bnde yapıyom olmuyor jar var jad yok nasıl yapçazz

dede6481

Üye
yaaa cocuklar bari yemin etmeyin tamamen sacmalık ne alaka vistada games olusturuluoda xp olmuyo. ya yalan bari konusmayın. ben pc onarıcısıyım tamamen sacmalık

--------------- Ekleme ---------------

abiiiii yalvarırım cevap verin hotmailim şu =[email protected]= ben ayarlara girdim
5. Samsung L700 unuze bu kodu girin: *#6984125*#
şimdi Admin setting menusündesiniz.
a. Menüden [4] Internals secin. Master *** i girin.
(Master ***: *#9072641*#)
b. Gelen menuden [7] Storage settings i secin. DEMİŞSİNİZ YA BEN BUNLARIYAPTIM OLMADIDİYE b. Gelen menuden [7] DENSONRA 5 E TIKLADIM YABANCI DİL OLDU NOLUR YARDIM EDİN
ayarlara gir dili deistir:D

Bahes

Üye
genclik,program linki kırılmıs yardı...

ismailcano

ismailcano

Üye
kardeş medya oynatıcı diyorum usb ile bağlıyorum o dediklerin çıkmıyo kamera bağlı diyo resimleri gösteriyo Card ve Phone çıkmıyo bi yardım etsen

geremi2009

Üye
arkadaşlar wap.sefan.ru sitesine cep telefonunuzla girin. oradan java bölümüne girip istediğiniz oyunu indirin. 1000 den fazla oyun var ve hepsini açıyo. daha bugün 5 tane indirdim 3 kontörüm gitti. bence değer...

--------------- Ekleme ---------------

bende denedim bu pc den yükleme işini. bilgisayarımı açtığım vakit c ve d nin altında telefon resmi yerine fotoğraf makinası resmi çıkıyo ve sadece kartın içindekileri gösteriyo. telefonun içine giremiyorum. yardım edersen sevinirim...

eren12eren

Üye
abicim ben teli bağlıyorum studyo programıda kurulu bilgisayarımda belirmiyor sadece
yeni sürücü bulundu kullanıma hazır sonra ekran medya player ile aç eylem yok studyo ile aç diyor
bilgisayarım içinde samsung l700 isimli disk gelmedi yardımcı olursan sevinirim ya yardm edin lütfen ayarlardan eminim medya oynatıcı biri yardım etsin!!

PoPuLeRiM

Üye
forumda telefona göreoyun bulamadım :S

000alper

Üye
Kardeşş bn yükledim oyunlar telefonda görünüo ama açılmıo Desteklenmio Dio

kesiciyim123

Üye
dosya türü desteklenmiyor diyor bilen biri yardım etsin vistada yüklenenler çalışıyor diyorlar xp de yükleyip çalıştıran biri anlatırsa iyi olur

e377

Üye
Yahu Beyler Vista Felan Doğru Diyolar Bakın Bende Sizin Gibiydim Şu Anda Pc Xp Ama VistaMizer Yükledim Gerçektende Games Klasörü Oluştu Ama Pc de Gerçektende Pc Studio Kurulu Olmasın Yani İllahi Vista İŞletim Sistemine Gerek Yok İnt İndirin Vista Mizer Krun Tüm oyunları Yükleyin Ama Jar ve Jad Birlikte Olsun.Gelelim Yükleme Kısmına Oyunu Telefonun Hafıza Kartı Varsa Ona Atın Zaten Siz Games Oluşturduz mu o Artık Taşıma Yaparkende Görünüyo Sonra Karttan Taşıyın Oraya Sonrada;
5. Samsung L700 unuze bu kodu girin: *#6984125*#
şimdi Admin setting menusündesiniz.
a. Menüden [4] Internals secin. Master *** i girin.
(Master ***: *#9072641*#)
b. Gelen menuden [7] Storage settings
Upload
c. [2]Update Java DB. Herşey guncellenecek.
Sonra Olmassa gelin Yanıma Haa Bakın Siz Yapamamışsaz O Farklı İsterseniz İspat İçin Sonra Caps Bile Koyarımmm
HADİ İYİ GECELER....

onur_gs

Üye
bişi sölücem jad marker linki ölmüş

kingcigara29

Üye
ben samsung l 700 için oyun arıyorum

c.r.e.s.c.e.n.t

c.r.e.s.c.e.n.t

Üye
tele format attım java dosyası tamamen silinidi geri nasıl yükleye bilirim :s

xkrc

Üye
Genel olarak çoğu kişi bilgisayar ile bağlantı kuramamaktan yakınıyor alıntı yapacağınıza alıntınıza birazda açıklık getirseydiniz çok iyi olurdu ben bile bilgisayardan yapamadım ve sonunda kendi kafama göre 100mb bir paket alarak isteiğim oyunu indirdim tabi çalıştırmadığıda oldu...
burdan : http://www.maxicep.com/samsung-uygu...aska-yerde-yokk-sgh-l700-yeniligi-258407.html
konuma bakabilirsiniz....

gerimterden

Üye
Klasör açılmıyorki.Ne telefondan nede pcden

l70023

Üye
lütfen bana bir cevap verin ben ilk baştaki her şeyi yapıyorum bağlantı kuruluyor sgh-l700çıkıyo ama tıklayınca içinde phone card diye bir şey yoq sadece devlogo ve adı görünmeyen dosyalar var yardım lütfen.giremiyorum phoneye felan.

e377

Üye
L70023 Elazığ'ın Neresindensin Ayrıca telefonunda Hafıza Kartı Yoksa görünmeyebilir.Tahminimce bilgisayarında XP Kullanıyon Bende XP Kullanırken Bendede Card Diye Bişi görünmüyodu vista Yükledim Görünüyo Oyunlarıda Yüklüyorm Şu Anda 2010 Tüm Oyunlar Var Bende...BENDE ELAZIĞDANIM...

xkrc

Üye
Hem sizin yaptığınız her forumda olan birşey sizinki muhtemel alıntı... Kendiniz ortaya birşeyler koyun cevabınızıda forum sayfamdan okuyunuz...

yorgunkaplan

yorgunkaplan

Üye
ARKADAŞLAR telefonu alalı 6 ay olduydu bitürlü yapamadıydım,her yolu denedim format atıldı pc stüdyoyu yükledim yaptım,yüklemeden yaptım öyle yaptım böle yaptım olmadı bi türlü en son vazgeçtim ve windows7 yüklü bir laptoptan denedim oldu bence sorun xplerde oluyo.tabi hepsi degildir belki ama ben hem xp nin homesinde hemde profesyonelinde denedim olmadı vistayı bilmem ama windows7 de oldu hem pc stüdto falan yüklenmiyci o sallamasyon;
yapacagınız sadece telefonu kablo aracılıgla usbye baglamak,medya player olarak seçecen ayarı tabi o zaman PC telefon olarak görüyo sonra heryerde var aynı şeyleri yapınca oluyo........

halis*

Üye
anladımda oyunu hangi siteden yükleyecez

Üst Alt