Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

halloween24

Üye
slm arkadaslar bende gt-s 5830 var yeni aldım bunla nasıl g,rüntülü konuşma yapcaz yardımcı olursanız sevinirim

ANK85

Üye
s8000
ben telefona iki ay önce firmware yuledim..s8000xeii2 burada *#197328640#
6---oradan
3--- camera firmware update yap diyordu bende yaptım. o gunden sonra kamera calışmadı bir daha farlı firmwareler yükledim gene aynı hata. o kadar sitede aradım. hiçbir çözumü yok.telefoncuya göturdum.o da eski firmware sürümunu yuklemiş ve kamera sorunu donanımsal dedi. actı baktı sonrada sorunu anlamadım dedi. iki üç yere daha göturdu aynı işlemler. bulundugum yerde kimse yapamadı. yardımcı olacak biri yok mu...​

raifmert

Üye
bende samsung gt-b3410 var ve ne boltu ne de operayı açabiliyo ne yapmam lazım?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
monte için fw siz tema bulurmusun???
Arkadaşlar sorulara bi süre cevap verilmıcek bakan arkdaş gene gitti 10 larca sorunun çözümünü yazmış buraya saten bişi yazmadn önce bi bakmanızı öneririm.

Criver

Üye
anp2000 monte için fwsiz tema yok :nono:

----------Eklendi @ 10:57:46 ---------- Yazıldı @ 10:57:18 ----------

varsada bilemem (h)

onurates35

Üye
bende samsung gbt 7722 var yaklasık 20 gun once cihazı spot olarak aldım.telefon yaklasık 6 saatte tam olarak şarj oluyor.ve maximum 2 saatlik konusmayla baska hıcbır ıslem yapmadan sadece 24 saat şarju dayanıyor.ayrıca tel kendi kendine reset atıyor uzun bi süre.bazende kendılıgınden kapanıyor.bunun nasıl bi arızası olabılır?

medre98

medre98

Üye
selam benim c3200 teleonum ar java dosyasını aatınca yüklerken (java hatası içerik boyutu çok büyük)diyor ne yapabilirim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet canlar artık şu sorunu çözelim. gerekirse samsungla iletişime geçelim. yeni sistem samsungların java sorunu için kullanıcılar bıktı artık.

osmancakmak18

Üye
Galaks s2 kullanıyorum telefon kapalı iken çalışan bir alarm var mı alarmı kurup kapattığım alarm saatinde telefon açılmıyor andorid olduğundan mı böyle bir sorun var

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet hem android hem sıstemden olabır. farkli programları dene

banker9182

Üye
Yurt dışından Samsung Galaxy s2 HD Lte aldım. Gördüğüm kadarıyla galaxy s2'den biraz daha büyük ve hızlı. Pasaportuma kaydettirmek için telefoncuya götürdüğümde, telefoncu IMEI kodunu öğrenmek için *#06# girdi ancak telefonda hiçbir IMEI numarasının çıkmadı. Kutusunda ve pilin altında yazılı numaralar da hiçbir şekilde IMEI numarasına benzemiyor. Ancak sim kartımı kartımı telefona taktığımda telefon normal olarak çalışmaya başladı ve şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Öncelikle IMEI numarası olmayan bir telefonun çalışıp çalışmayacağını bilmediğimi söylemeliyim. Ya da henüz Türkiye'de olmayan bu modelin IMEI numarasının öğrenilmesi için başka bir koda ihtiyaç olabilir. Açıkçası bu telefonun IMEI numarasını nasıl öğrenebileceğim konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Aksi halde ileride telefonun kesileceğini düşünürsek verdiğim para boşa gidecek.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara peşinen teşekkürlerimi sunarım.

afsin_bey

Üye
Arkadaslar galaxy note kullanicisiyim mesaj yazarken 3 sms i gecersem eger mesaj otomatik olarak mms eye donusuyor bu yizden uzun mesaj atamiyorum bu konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Telefonun hiç bir yerınde ımei yoksa spot olabilir. ilerde operatör zaten cihazı engelleyecek. bu konu için ya samsunga danış yada xda forumuna konu aç

Quenchi

Quenchi

Üye
Hocam benim Samsung Genoa GT-C3510 telefon var,normalde herşeyi iyide bu Web'de dolanırken ekran çok kasıyor..
Ne yapabiliriz ?

deathblur

Üye
oldukça başarılı bir konu olmuş.

Star Eagle

Star Eagle

Üye
Konu açmıştım ama nedense onaylanmamış galiba...
Burdan yazayım bende.
İki sorunum var öncelikle.

Birincisi 4 aylık kullanılmış 2.el Galaxy Ace aldım 500 liraya.Şarjı acayip çabuk bitiyor bu aletin.Android işletim sistemli olduğu için biliyorum ancak ben yinede yazayım dedim.
İkincisi telefonda durduk yere İnternet Kullanım bilmem kaç byte yazıyor.Halbuki o sırada internet kullanmıyorum.TL'm gitmiyor ancak bu durumdan rahatsız oluyorum.Neden kaynaklanıyor olabilir sizce.Birkaç gün önce Blinko Club'ı iptal etmiştim.Onu iptal ettikten sonra böyle oldu.

Cevap verirseniz çok sevinirim..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çok kasıyor derken. tam anlamadım. sorun tarayıcı modundan olabilır. yani googleyi mobil olarak ara yada operayı ayarlardan gorunurluk cep yap ve geçmiş ön belleğı temizle ve en son cihaza bir fabrika ayarı yap.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy ace şarj sorunu var bende ve internet tarayıcısı yavaş buraya bile giremiyorum açtıgı yer sadece facebook başka biyeri açmıyor açmaya çalışıyorum ağır ağır 3 4 dakikada anca açılıyor çok can sıkıcı bı durum :bilmm

Üst Alt