Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Criver

Üye
Yaw ben Hero Modu yükledim ve gayat de iyi çalışıyor ama benim önceki firm warem JTJI1 di ve onu geri istiyorum geri alma şansımız var mı?

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
samsung f480 de kamera başarısız hatası alıyorum bunu bi kod yazmakla basardım :D bunu düzeltecek bi kod daha varmı yine o iste firmware start falan diyom succes diye düzelmiyo :/

enesdpü

Üye
samsung s8000 için tema uygulamanız var mı acaba?

xseamen

Üye
slm lar bende samsung s8000 jet var dokunmatik ekranı idare eder de bide samsung s 5620 monte var monteninki muhteşem iyi rehberde veya mesajda sürüklemesi harika ama s 8000 de monte kadar iyi değil bunu daha iyileştirebilirmiyim acaba bendekimi böyle geneledemi böyle acaba monte kadar aynı iyileştirebilirimiyim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung GT-s5233w ye whatsapp programı yükleniyor mu ? Cevaplarsanız çk sevinirim
Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idim
Ne Yazık ki yüklenemez şu anki durumda

----------Eklendi @ 22:54:08 ---------- Yazıldı @ 22:53:00 ----------

wifi den nete giriyorum vede sayfa acmak istiyorum bellek dolu diyor acmıyor sayfayı ama hafıza kartım da hala 6,5 alan boş telefonun hafızasıda 5 de 4 u boş anlamadım gitti yardım lütfen....
Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idim
Çerezleri Siliniz

----------Eklendi @ 22:55:22 ---------- Yazıldı @ 22:54:08 ----------

b5310 işletim sistemini degiştirme imkanımız varmı
-HAYIR

----------Eklendi @ 22:57:12 ---------- Yazıldı @ 22:55:22 ----------

HOcam Bi soru Soracagım YArdımcı Olursan Sevinirim

SAmsung s8000 de gelen aramaları dokunmatik le acma sansım varmı cünkü gelen aramaları hep alttaki tusa basarak cevaplıyorum ben istiyorum ki ekrana basarak acılsın
-Fw (FİRMWARE) ile yapılabilicek birşey

----------Eklendi @ 23:01:49 ---------- Yazıldı @ 22:57:12 ----------

b 5310 var modem yapmak istiyorum yapamadım yardımcı olun lütfenn
1.New pc studioyu kuruyoruz.
2.Alt menüdeki araç kutusuna geliyoruz.
3.Çıkan menüden internet connectoru seçiyoruz.
4.İnternet ayarlarında sizin operatorunuz otomatik beliriyor ama eğer belirmezse kendiniz seçersiniz.
5.Ardından tamama bastığınız anda internet bağlantınız olmuş oluyor.

----------Eklendi @ 23:06:49 ---------- Yazıldı @ 23:01:49 ----------

iyi günler,
samsung B5310 var bende. telefonumda dosyalar>Diğer dosyaların içinde _Temporary_Folder_40PP , _Temporary_Folder_4FTS, _Temporary_Folder_4FTC
şeklinde 3 tane klasör kendiliğinden oluştu. Bu klasörler telefonun hafızasında bulunuyor silinmiyor,taşınmıyor,adları değiştirilmiyor,içine dosya vs atılmıyor. Bu klasörleri telefona format atmadan silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-Büyük ihtimal ile gizli kloser ayarlarınız açık o dosyalar sistem dosyasıdır hangi dosyanın nerede ne işlev yaptını belirten senkorize kodlarının bulunduğu bölümdür onu sildiniz taktir kartınızda bazı sorunlar oluşabilir.

----------Eklendi @ 23:10:31 ---------- Yazıldı @ 23:06:49 ----------

Monte firmware gücellemnin kolay yontemi var mı??? Garantı kapsanı içinde
Ne yazıkki yok

dıLLek

Üye
arkadaslar tema yukeledım ama yazılarımhıc bırı gozukkmuyor lutfen bana yarıdm edeın resetllem yaptım ama hala gıtmedı tema ben bu tema dan kurtulmak ıstıyorum yarıdm edermsnnzz NOlLLUUUUUR:((((

Criver

Üye
Yaw arkadaşlar bnim bir montem var ve buna Hero modu yükledim sorunu yok ama türkçe deil ama benim eski firmware mi istiyorum firmwaremde JTJI1 di bunu geri alma şansımız var mı?

ysfcn03

Üye
overclock yapmayı biliyormusun biliyorsan kısaca anlatabilirmisin telefonum root lu samsung s5830 2.3.3

Criver

Üye
Overclock?:hmmm

aeroone

Üye
d900e telefonum var şarj'ı bitti ve açılmıyor açılış ekranında "2505DB44" yazıyor. kırmızı şekilde ve yanıp sönüyo sürekli yardım edebilirmisiniz?

kingofthearhavi

Üye
3303i internette sebeke hatası veriyor ne yapmalıyım

cyber

cyber

Üye
Corby de ana sayfa nasıl değiştirilir

halil yaykara

Üye
mrb benim 5233 star wifi telefonumdaki sistem olarak görülen google maps normalde kendim silmek istesemde sil seçeneği olmamasına rağmen nasıl olduysa silinmiş bunu tekrar nasıl yükleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

desinator07

Üye
slm arkadaşlar monteye tema yükledim telefonum acılırken donup kalıyodu biraz uğraştım şimdi sade ses verme tuşu+acma kapama tusuyla acılıyor oda ne anlama geliyor bilmiyorum..yarımlarınızı bekliyorumm

derdevil98

Üye
samsung champım var ama oyun yüklüemiorum yardım acilllllllllll

serseri_002

serseri_002

Üye
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim samsung gt e2550 de mms var ama ben var ben atamıyorum. resimli msj atmak için ne yapmalıyım. sebekem vodafone musteri hizmetlerini aradım ayarlarını yollanacak dedi. gelen msj da diyor telefonunuz desteklememektedir diyor. ürün özelliklerinde mms var deniyor. yardımlarınız şimdiden teşekkürler

faltun

faltun

Üye
merhabalar bende samsung c3510 var. bu telefon için arama geldiğinde hiçbir tuşa basmadan görüşmelerimizi otomatik kaydedecek bir ayar varmı? ya da bu telefona uyğun böyle bir program tavsiye edebilirmsiniz. paylaşırsanız çok seviniriz. teşekkür ederim.

birimın

Üye
mrb bende hello kity var bunun telefon kodu nedir bilmiyoruz forumlarda yazan *15553* gibi kodlar olmuyor çünki * yada kareyi yazamıyorsun ayrıca sekiz tane 0 yada 12345 gibi rakalmlarda olmuyor ne yapabilirz bir yardımcı olurmusunuz

efozar61

Üye
mrb s8000 telefonumun donma sorunu var.Yaptığım her müdahaleye 10 saniye sonra tepki veriyor.Ayrıca bataryası da çok fazla şişti.Tamir için servise götürdüm ama bir sonuç çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim."Telefonum orjinal olmadığı için yetkili servisinede götüremedim."

Üst Alt