Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idimSamsung GT-s5233w ye whatsapp programı yükleniyor mu ? Cevaplarsanız çk sevinirim
Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idimwifi den nete giriyorum vede sayfa acmak istiyorum bellek dolu diyor acmıyor sayfayı ama hafıza kartım da hala 6,5 alan boş telefonun hafızasıda 5 de 4 u boş anlamadım gitti yardım lütfen....
Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idimb5310 işletim sistemini degiştirme imkanımız varmı
Öncelikle Sorular cok birikmiş aksama olduğu için özür dilerim bi süre yurt dışında idimHOcam Bi soru Soracagım YArdımcı Olursan Sevinirim
SAmsung s8000 de gelen aramaları dokunmatik le acma sansım varmı cünkü gelen aramaları hep alttaki tusa basarak cevaplıyorum ben istiyorum ki ekrana basarak acılsın
1.New pc studioyu kuruyoruz.b 5310 var modem yapmak istiyorum yapamadım yardımcı olun lütfenn
-Büyük ihtimal ile gizli kloser ayarlarınız açık o dosyalar sistem dosyasıdır hangi dosyanın nerede ne işlev yaptını belirten senkorize kodlarının bulunduğu bölümdür onu sildiniz taktir kartınızda bazı sorunlar oluşabilir.iyi günler,
samsung B5310 var bende. telefonumda dosyalar>Diğer dosyaların içinde _Temporary_Folder_40PP , _Temporary_Folder_4FTS, _Temporary_Folder_4FTC
şeklinde 3 tane klasör kendiliğinden oluştu. Bu klasörler telefonun hafızasında bulunuyor silinmiyor,taşınmıyor,adları değiştirilmiyor,içine dosya vs atılmıyor. Bu klasörleri telefona format atmadan silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ne yazıkki yokMonte firmware gücellemnin kolay yontemi var mı??? Garantı kapsanı içinde
Overclock?![]()