Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
bilgi paylaşıldıkça güzeldir.

Star Eagle

Star Eagle

Üye
arkadaşlar küçük her sorunu konuya yazmayın rica olunur.bazı şeyleri biz hal edelim eğer sorunları çözemeyen insanlardansak paraya kıyıp sağlam bir iphone alalım herkesin kullanabildiği basit bir cihaz.

Konuyla çok alakasız birşey.Eğer atıyorum Nokia telefonumuzda bir sorun varsa onu bırakıp niye iPhone alalım ki?
iPhone'dan daha basit ve ucuz cihazlar var piyasada.

ziyankar55

Üye
arkadaşım ben monteye MFJF1 firmwareyi yükleyip patch olarakda windows aero temasını yükledim teme güzel sorun yok ama menüden dosyalarıma girdiğimde hiç bir yazı yokbomboş bir sayfa açılıyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tema yolu sorunlu yani tetikleme adresi devre dışı olabilir. ornegin tamamlanmamış bır web sayfasına yonlendırılıyor gıbı.

bjkbilal

Üye
telefona oyun ve program atıyorum .Kur dediğim zaman içerik imzalı değil diyor devam iptal seçenekleri geliyor.Devam dediğimde telefon donup kendi kendine res atıyor

salih47

Üye
Hocam benim samsung sgh s3653w telefonum war,. telefona su qirdi şuan da telefon iyi ama WİFİ si tek bozuk. wifi açtıqmda ''etkinleştirildi'' ve hemen ardından ''kaydetme başarısız'' diyor.. sonra arama yaptıqımda arıyor ama ''tarama başarısız'' diyor Allah rızası için bu sorunu çözün walla size çok dua etcem lutfen .d

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bak güzel insan su girdiği anda hemdn pc den suya giren cep nasıl duzeltilır diye araştıracakın bır suru yardm konusu var. sorun iki şekilde olabilir. ya yazılımsal firmware gunceli ıle hal olur. yada donanımsal. eger donanıma zarar verdyse cıhazı tamıre vermen lazım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar küçük her sorunu konuya yazmayın rica olunur.bazı şeyleri biz hal edelim eğer sorunları çözemeyen insanlardansak paraya kıyıp sağlam bir iphone alalım herkesin kullanabildiği basit bir cihaz.

iphone herkezin kullandıgı basit cihaz mı :hmmm iphone 4s 2 milyar 3 gs 1 milyar o kadar zengin değiliz

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tamam canlar yalnış bir tabir kullandım nokıa dıcektım anlaşılan cumle ağır olmuş sizden rica cevapları kaldırın bende duzeltıyorum

salih47

Üye
tmm hocam teşekkür ederm..

lventol

Üye
Arkadaşlar bende Samsung S5233A model telefon var.Ve buna başka bir Firmware yükledim.Şimdi eski orjinal Firmware'me geri dönmek istiyorum.Lütfen yardım edin..

Eski Firmware :

S523AJVIG2

Altındaki iki version ise DEF

Not : Eski Firmware'm Türkçe'ydi.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim...

eymeniletisim

Üye
Merhabalar samsung c3303 hello kity telefon var cihaz günde 3-4 defa arama yaparken kendini resetliyor 3 kez servise gitti yazılım atıldı yazılım atıldıkdan 1-2 hafta sonra aynı sorun başlıyor ve servis raporunda her hangi bir sorun olmadığı yazıyor.. Nasıl bir sıkıntı vardır acaba ve nasıl çözülebilir?

planetxy

Üye
arkadaşlar merhaba, i8910 hd telefonumla konuşurken ekran kararıyor ve hiç bir şekilde açılmıyor. tuşlar çalışmıyor, görüşme bittikten sonra normal hale dönüyor. normalde orta tuşa basınca, hoparlör, bekletme, sonlandırma gibi seçeneklerin çıkması gerekiyordu. yardımlarınızı bekliyorum

ques1

Üye
m8800 pixon telefona sahibim

çekmeme sorunu var daha önce yoktu yeni yeni oldu

şebeke bir anda gidiyor sonra tekrar geliyor
3g kapadım gene aynı sorun var

2.bir olay şarjı az gidiyor bunun çözümü varmı orjinal batarya aldım gene az gidiyor

surber

Üye
arkadaşlar ben samsung star wifi aldım nete girebiliyorum ama facebooka girmiyor lütfen yardım edin..

EREN.KAYGUSUZ

EREN.KAYGUSUZ

Üye
bana samsung s5233 için tema lazım bi tane buldum siyah fakat samsung pc studio ile connected yapılıo tam olarak anlamadım :(

zickzackboy

Üye
merhaba bende samsung corby s3653 var. Telefonuma internetteki bir güncelleme kodunu girdim. telefon kapanıp açıldıktan sonra dokunmatiği gitti. artık basçağın yerin iki üstüne basınca işliyor. Ne yapabilirim? teşekkürler

doguhan123

Üye
Telefonum Samsung GT-S3353 .Bir kaç gündür optik dokunmatiği sağa sola yukarı aşağıya doğru gitmiyor ancak dosya acacagım zaman ortaya tıkladıgımda acıyor accciiiiiilll yardım edin arkadaşlar nasıl yapabılırım............ :vur

5460p4

Üye
Samsung C3303 telefon aldım internete bağlanamıyorum. İnternete girince "Şebeke Hatası (Yeniden Dene)" çıkıyor? İnternet ayarı bozuk galiba? İnternet ayarı nerden bulabilirim?

ibrahimcan_67

Üye
adminler benim tel gt-c3510 ana menüsündeki palringo önceden açılıyordu şimdi açılmıyor launch felan diyo bembeyaz bi ekran neden acaba

Üst Alt