Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap
Arkadaşlar artık sorular cevaplanmıcak ama çözülen sorunların sayısı 100 den fazla şuanda soru sormadan önce sayfalara göz atarsanız bir cok sorununuzu çözebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, ninton, tate1905 ve 12 diğerleri

m.doğan

Üye
samsung p520 gıorgıo armanı nın orjinal kılıfını nerden ve kaç tl ye bulabilirim? tskler

SAINT1

SAINT1

Üye
Benimde bir sorum var.

Lettop ne ? :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve kahramanerdem2

m.doğan

Üye
:D lettop laptopun türk versiyonu lettop

oner27

Üye
dostum samsung monte 5620 de task manager yok. bunun için bir güncelleme olacak mı veya çözümü var mı?

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Samsung Star Wifi var bende ( s5233W ) widget yükleyemiyorum Desteklenemeyen içerik diyor nerden bulacağım vidget veya ne yapmam lazım. Html li yükle dersen de onuda denedim telefon reset atıyor ve hiçbir değişim yok herşey aynı widget eklenmemiş oluyor

paqua

paqua

Üye
Yetkili ağızdan şöyle S5233T orjinal Tr firmware bulsak ne güzel olur :)

1cambaz2

Üye
aga GT-s5233 wiFi de internetten video izlemek istiorum yardım ederseniz sevinirim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benimde bir sorum var.

Lettop ne ? :D
Buna denıyor laptop yanlış yazmış olabilirim.

--------------- Ekleme ---------------

samsung p520 gıorgıo armanı nın orjinal kılıfını nerden ve kaç tl ye bulabilirim? tskler

Orjinal ile normal telefoncuların saatığının arasındakı tek fark orjinaller deri
telefoncularınki yulaftır

Fiyat 30 dolardan başlıyor

dostum samsung monte 5620 de task manager yok. bunun için bir güncelleme olacak mı veya çözümü var mı?

Samsung Fun clupa mail atarsan eğer size en geç 48 saat için mail yoluyla yolluyorlar bizde öle yapıyoruz

Samsung Star Wifi var bende ( s5233W ) widget yükleyemiyorum Desteklenemeyen içerik diyor nerden bulacağım vidget veya ne yapmam lazım. Html li yükle dersen de onuda denedim telefon reset atıyor ve hiçbir değişim yok herşey aynı widget eklenmemiş oluyor
widget kısımında winget indir , dowland kısmı vardır orayı tıkladınızda size bi pencere acılır orada 100 lerce var hi çbi şekilde bulmaz iseniz >>Kendi Cihazınızdan getjara girebilirsiniz ancak kendı tarayıcısı ile cihazın oradada yüzlerce var.

Yetkili ağızdan şöyle S5233T orjinal Tr firmware bulsak ne güzel olur :)
firmware Garanti dışı bıraktır cihazı hiç girmiyelim bu işe bence :)

aga GT-s5233 wiFi de internetten video izlemek istiorum yardım ederseniz sevinirim
bold 2.30 cıktı sanırım bu izletebilir, ama siz illada takılmadan izlemek istiyorum der iseniz snaptu indirin ve anlık indirme ile izleyin. teşşekürler

paqua

paqua

Üye

Türkçe firmware olsunda garanti önemli değil zaten uyguladım daha önce :D

B4R0N35

Üye
merhaba bende samsung j150 var net e girmiyor. Bu hatayı alıyorum ''Hata:Şebekeye erişilemiyor''

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Türkçe firmware olsunda garanti önemli değil zaten uyguladım daha önce :D

bir bakayım var ise buraya koyarım

Paranoya

Paranoya

Üye
Bi kere söyliyim Firmware yükleme k telefonu garantiden çıkarmaz !!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
cellatm

cellatm

Üye
Madem yetkili servis yakaladık bende bir sorayım
Samsung cep telefonunun epromunu yazarken LittleEndian dili kullanılıyor mu?
Eger Little Endian sa sizler bu dili nasıl çevirim yapıyosunuz.

Yardımcı olmanızı ümit ederek kolay gele....

1cambaz2

Üye
[QUOTE
bold 2.30 cıktı sanırım bu izletebilir, ama siz illada takılmadan izlemek istiyorum der iseniz snaptu indirin ve anlık indirme ile izleyin. teşşekürler[/QUOTE]
aga peki bana link atabilirmsin bullaamadımda yardımcı olursan çoq sevinirim şimdiden teşşekkürler

spring2004

Üye
samsung 5212 aldım konusma suresi falan ıyı de kullanma kılavuzunda bulamadım.arama yaparken dıger telefonlarda 1.hat tan ara veya 2 hattan ara dıye soruyor ya.Bu telefonda bulamadım.sureklı aynı hattı kullanıyor arama yaparken?yardımcı olur musunuz..tskkrlr..

paqua

paqua

Üye
samsung 5212 aldım konusma suresi falan ıyı de kullanma kılavuzunda bulamadım.arama yaparken dıger telefonlarda 1.hat tan ara veya 2 hattan ara dıye soruyor ya.Bu telefonda bulamadım.sureklı aynı hattı kullanıyor arama yaparken?yardımcı olur musunuz..tskkrlr..

1 - Aramak istediğin kişiyi seç hat değiştir tuşuna bas

2 - telefonun yanındaki tuşa direkt basılarak hat değiştirilmek istenirse biraz zaman alıyor ve telefon otomatik kapanıp açılıyor fakat aramak istediğiniz numarayı girdikten sonra hat değiştirme tuşa basarsanız anında değişiyor ve hiç beklemiyorsunuz..(ikinci yol daha pratik....)

3 - numarayı yazdıktan sonra yandaki düğmeye basarak istediğiniz hattı seçebiliyorsunuz.

Netten buldum işine yarar umarım

aryscat

aryscat

Üye
Samsung Kies yazılımını xp ye yükledim. Kurulum tamamlandı. Fakat programı açmak istediğimde "mainstage bir sorunla karşılaştı..... " diye bi hata alıyorum... Çözümü varmıdır ki???

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
merhaba bende samsung j150 var net e girmiyor. Bu hatayı alıyorum ''Hata:Şebekeye erişilemiyor''
Net ayarların yoktur yada sol üst köşede E (EDGE) işareti yoktur bunun için müşteri hizmetlerini aramalısın

Bi kere söyliyim Firmware yükleme k telefonu garantiden çıkarmaz !!!!!!!!!
biz bu işten para kazanıyoruz bizim ücretle yaptımızbir işi insanlar kendisi yaparsa ve cihazım bozuldu derse biz o cihaza bakmayız yaşın küçük daha hiç bişi bilmiyorsun kardeşim

Madem yetkili servis yakaladık bende bir sorayım
Samsung cep telefonunun epromunu yazarken LittleEndian dili kullanılıyor mu?
Eger Little Endian sa sizler bu dili nasıl çevirim yapıyosunuz.

Yardımcı olmanızı ümit ederek kolay gele....
Öncelikle böle bi soruyu hazırlanıpmı sordun cok merak ediyorum :) ama biz teknik serviz olarak eprom olayını yazılımcı arkadaşlara yani Codreaderlera iletiyioruz littleendian dili de saten 2000 li yıların başında tam anlamıyla kullanılmaya başladı .Ve ayrıca byte olaylarını cihaz bize gelmeden halledikleri için little ve big ile cok az uraştımızı hatırlıyorum biza cihazlar %98 hazır geliyor ve Samsunq cihazlarda benim bildiğim littleEndian dili yerine başka bir dil kullanılıyor adını su anda aklıma getiremiyorum kendine özgü bir dil ama bu
Daha cok detaylı bilgi istersen iletişime geç uygulamalı ortama davet edeyim seni

[QUOTE
bold 2.30 cıktı sanırım bu izletebilir, ama siz illada takılmadan izlemek istiyorum der iseniz snaptu indirin ve anlık indirme ile izleyin. teşşekürler
aga peki bana link atabilirmsin bullaamadımda yardımcı olursan çoq sevinirim şimdiden teşşekkürler[/QUOTE]
>

Samsung Kies yazılımını xp ye yükledim. Kurulum tamamlandı. Fakat programı açmak istediğimde "mainstage bir sorunla karşılaştı..... " diye bi hata alıyorum... Çözümü varmıdır ki???
Mainstage hatası güncel bir hata değildir ama genelde birbirine uyumsuz işletim sistemlerinde meydana gelen bir olaydr. Bu hatanın gercek anlamı "anaevre"de bir sorunla karşılaştı bunun sebebi 100 lerce olabilr. ama verdim secenekleri bi bakara halledebilirsiniz.

Sp1 ise Sp3 yapınız Cihazınızı
Eğer Ana kartınız gereğinden fazla calışıyor ise bu programı actınızda bütün programları kapatın
Kies yazılımının sağlam olduna emin olun
Bu 3 işlemi yaptıkdan sonra hala calışmaz ise program
Samsung Kies yazılımını Cdye atın daha sonra cdyi acın ve Sanal sürücüden Cdyi acın cdde sadace setup yoktur . oyüzden Cdnin içindeki Tüm dosyaları /C: Program Files İiçin atın ve Pcyi resetleyin bu olaydan sonra %70 çalışması lazım cünkü pcniz bu dosyayı normal yollar ile tanımıyor . İyi Günler

Takipçi Satın Al

Üst Alt