Buna denıyor laptop yanlış yazmış olabilirim.Benimde bir sorum var.
Lettop ne ?![]()
samsung p520 gıorgıo armanı nın orjinal kılıfını nerden ve kaç tl ye bulabilirim? tskler
dostum samsung monte 5620 de task manager yok. bunun için bir güncelleme olacak mı veya çözümü var mı?
widget kısımında winget indir , dowland kısmı vardır orayı tıkladınızda size bi pencere acılır orada 100 lerce var hi çbi şekilde bulmaz iseniz >>Kendi Cihazınızdan getjara girebilirsiniz ancak kendı tarayıcısı ile cihazın oradada yüzlerce var.Samsung Star Wifi var bende ( s5233W ) widget yükleyemiyorum Desteklenemeyen içerik diyor nerden bulacağım vidget veya ne yapmam lazım. Html li yükle dersen de onuda denedim telefon reset atıyor ve hiçbir değişim yok herşey aynı widget eklenmemiş oluyor
firmware Garanti dışı bıraktır cihazı hiç girmiyelim bu işe benceYetkili ağızdan şöyle S5233T orjinal Tr firmware bulsak ne güzel olur![]()

bold 2.30 cıktı sanırım bu izletebilir, ama siz illada takılmadan izlemek istiyorum der iseniz snaptu indirin ve anlık indirme ile izleyin. teşşekürleraga GT-s5233 wiFi de internetten video izlemek istiorum yardım ederseniz sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
firmware Garanti dışı bıraktır cihazı hiç girmiyelim bu işe bence
--------------- Ekleme ---------------
Türkçe firmware olsunda garanti önemli değil zaten uyguladım daha önce![]()
Bi kere söyliyim Firmware yükleme k telefonu garantiden çıkarmaz !!!!!!!!!
samsung 5212 aldım konusma suresi falan ıyı de kullanma kılavuzunda bulamadım.arama yaparken dıger telefonlarda 1.hat tan ara veya 2 hattan ara dıye soruyor ya.Bu telefonda bulamadım.sureklı aynı hattı kullanıyor arama yaparken?yardımcı olur musunuz..tskkrlr..
Net ayarların yoktur yada sol üst köşede E (EDGE) işareti yoktur bunun için müşteri hizmetlerini aramalısınmerhaba bende samsung j150 var net e girmiyor. Bu hatayı alıyorum ''Hata:Şebekeye erişilemiyor''
biz bu işten para kazanıyoruz bizim ücretle yaptımızbir işi insanlar kendisi yaparsa ve cihazım bozuldu derse biz o cihaza bakmayız yaşın küçük daha hiç bişi bilmiyorsun kardeşimBi kere söyliyim Firmware yükleme k telefonu garantiden çıkarmaz !!!!!!!!!
Öncelikle böle bi soruyu hazırlanıpmı sordun cok merak ediyorumMadem yetkili servis yakaladık bende bir sorayım
Samsung cep telefonunun epromunu yazarken LittleEndian dili kullanılıyor mu?
Eger Little Endian sa sizler bu dili nasıl çevirim yapıyosunuz.
Yardımcı olmanızı ümit ederek kolay gele....
ama biz teknik serviz olarak eprom olayını yazılımcı arkadaşlara yani Codreaderlera iletiyioruz littleendian dili de saten 2000 li yıların başında tam anlamıyla kullanılmaya başladı .Ve ayrıca byte olaylarını cihaz bize gelmeden halledikleri için little ve big ile cok az uraştımızı hatırlıyorum biza cihazlar %98 hazır geliyor ve Samsunq cihazlarda benim bildiğim littleEndian dili yerine başka bir dil kullanılıyor adını su anda aklıma getiremiyorum kendine özgü bir dil ama bu aga peki bana link atabilirmsin bullaamadımda yardımcı olursan çoq sevinirim şimdiden teşşekkürler[/QUOTE][QUOTE
bold 2.30 cıktı sanırım bu izletebilir, ama siz illada takılmadan izlemek istiyorum der iseniz snaptu indirin ve anlık indirme ile izleyin. teşşekürler
Mainstage hatası güncel bir hata değildir ama genelde birbirine uyumsuz işletim sistemlerinde meydana gelen bir olaydr. Bu hatanın gercek anlamı "anaevre"de bir sorunla karşılaştı bunun sebebi 100 lerce olabilr. ama verdim secenekleri bi bakara halledebilirsiniz.Samsung Kies yazılımını xp ye yükledim. Kurulum tamamlandı. Fakat programı açmak istediğimde "mainstage bir sorunla karşılaştı..... " diye bi hata alıyorum... Çözümü varmıdır ki???