Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

00cengiz

00cengiz

Üye
Merhabalar Kardeşim Ben Star İçin tom cat veya ona benzer varsa istiyorum konuştugumu tekrar etsin yeter varmıdır böle bişey ?

Arikuluka

Üye
Samsung s5620 için anti virüs programı varmı çok acil lazım.

hoaxs

Üye
kardeş benim sorunumda samsung i9000 alarm sorunu bin küsür liralik telefonun alarm mi kapaliyken çalmaz mi ?yada program varmi onun için

güneş.

Üye
arkadaşlar samsung s3353 te wifi etkinleştiremıyrum basarısız dıyor. hıcbır sorun yoktu dun sanırım telefon acıkken batarya çıktı ondan sonra böyle oldu.ne yapabılırım sızce fabrıka ayarlarına döndum ama bır degısıklık yok

sofi serdar

Üye
Samasung gt s5233w pc kabloyla baglıyoruz pc de gözükmüyor

sekru

Üye
benimde bir sorum olacak. wave 2 8530 var iş yerinde internete çok rahat girebiliyorum ama eve geldiğimde bilgisayarımda interne olduğu halde telefonum bağlanmıyor verdiği hata "DNS BAŞARISIZ" ... çözüm varmıdır. ağları siliyorum yeniden bağlanıyorum,modemi kapatıp açıyorum, telefonu da aynen ama hala ses yok. iş yerine gittiğimde hemen bağlanıyor. çözüm???

hülya burhan

Üye
bnm tel gt5233 msjlaşırken hep aynı msjlar geliyor neden?

ADANALI1295

Üye
öncelikle tuncay bey insanlara böle bi konuda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..herkesin olduğu gibi benimde bi sorunum var....samsung i 8320 omnıa cep telefonum var..bu telefonun özelliklerini nasıl tema yüklenir ne yapılır ne edilir bilmiyorum..türkce karakter desteklemiyo msj geldiğinde ş-i harfleri filan gözükmüyo..nimbuz filan yükleyemiyorum..yani uygulama filan nasıl yüklicem kısacası bu telefon hakkındaki tüm bilgilerini ayrıntılı bi şekilde yazarsan sevinirim..bide androıd yüklersek nasıl olur şimdiden çok teşekkürler....saygılar

gsgsgs125

Üye
Arkadaşım benim telefonum S5233W. Telefon JPG uzantılı fotoğrafları açmamaya başladı. Format attım olmadı. Bir yardımcı olabilir misin ?

guljcan

guljcan

Üye
iyi günler,
samsung B5310 var bende. telefonumda dosyalar>Diğer dosyaların içinde _Temporary_Folder_40PP , _Temporary_Folder_4FTS, _Temporary_Folder_4FTC
şeklinde 3 tane klasör kendiliğinden oluştu. Bu klasörler telefonun hafızasında bulunuyor silinmiyor,taşınmıyor,adları değiştirilmiyor,içine dosya vs atılmıyor. Bu klasörleri telefona format atmadan silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

hunterturk

Üye
başlık açmama rağmen kısaca beta bada2.0 dan eski orjinal sürüme nasıl dönerim wave 8500 kieste bu sürüm güncellenemez diyor yardımcı olursanız sevinirim

sorunu çözdüm şimdi görüyor fakat sanırım yazılımda bir eksiklik var telefon aptallaştı simgeler doldu ekrana kısacası normal değil.şimdi türkiye için yayınlanmış yazılımı nereden bulurum kieste olmuyor en son yazılım olarak gördüğü için güncellemiyor.sağlıklı ve kiesle bir sorun yaşamadan nasıl tekrar yazılımı yükleyebilirim.

TeKYoN

Üye
merhaba ben samsung b7300 kullanıyorum bazı sorunlardan dolayı fabrika ayarlarına dönmem gerekti ama şimdi de mesaj göndermiyor. ve wifi açık ve bi modeme bağlıyken operayı kullanamıyorum hiçbir siteyi açmıyor.

sinan12345677

Üye
c 3510 telefon kilidi alabilirmiyim philis

Ykaraca

Ykaraca

Üye
S plus almayı düşünüyorum, ancak bazı kaygılarım var, mesela oyunlarda uyumlu telefonlarda galaxy s var ancak bu telefonun adı geçmiyor. Uygulama sıkıntısı var mı? Ghz hızını vs. bir kenara bırakırsak, s in mi gpu su daha iyidir plus ın mı? Uygulama sıkıntısı gerçekten kötü bir durum. Bilgi verebilecek olan var mı? Gerçekten böyle bir sıkıntısı var mı cihazın?

ebru252

Üye
slm samsung gt-e2550 telefon aldım sesleri tamamen kapatmama ragmen titresim kapanmıyo.tamamen sessiz modu yok mu bu telefonun kullanan arkadaslar cvp verebilir mi?

unalozturk

unalozturk

Üye
Samsung U800 telefon açılınca Telefon Kilidi istiyoru. Her ne denediysem olmadı. Telefoncuya gitmeden bunu nasıl çözebiliriz ?

53300

Üye
Monte firmware gücellemnin kolay yontemi var mı??? Garantı kapsanı içinde

gölgee_65

gölgee_65

Üye
samsung s8000 jet google maps e
baglanmiyor hata veriyor. programi yeniden indirmeme tele format atmama ragmen duzelmedi.
sebebi ne olabilir??

53300

Üye
yetkili cozum where r u?? be baslık ta aactım slinimş yardım edi plss

hakanwe

Üye
Samsung GT-s5233w ye whatsapp programı yükleniyor mu ? Cevaplarsanız çk sevinirim

Üst Alt